Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hadi cansucum hayırlı haberlerini bekliyorum dün sormuştun ben test yaptım evde yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı yine bugün fatih devlet hastanesine gittim akşam kanda yapmıyorlarmiş idrar da yaptılar negatif çıktı malesef canım sen test yaptın mi

cnm hayırlı geceler.vallaha görmedim canım özür dilerim.canım benim adet günümde geldi ketçap gibi bişey.:))) sonra olmadı bıdaha.adetten 5.gün yaptım negatıftı evde test.sonra gectıgımız persembe yaptım yani adet tarıhımden 1 hafta sonra evde.cok cok silikti ertesi gün yaptım yani 8, gün biraz daha belliydi.biraz önce yaptım 5dk bile beklemeden 2. silik çizgi cıktı.kanda ve idrarda diyokı hemşireler gec döllenme olabılır adet gecıkmesınden 1hafta yada 10 gün sonra diyolar canım inşlh aydınlatabılmısımdır kuzum seni

kızlarrrr slmmmmmmmmmmmm.....biraz önce test yaptım benim 2. silik çizgi cıktı yine busefer 5dk beklemedim bile hemencecik belirdi ya......cok heyecanlıyım pazartesi kan vericem dua edın yaaaa

çok çoook saol cnm bende biraz daha bekliyim o zmn test yapmak için inşallah hayırlı haberler veririz canm

inşallah bitanem yaaa.....benim adet 29 temmuzdu 28 temmuzda kan vermiştim 0.01 cıkmıstı biliyomusun nasıl yıkılmıstım.bekle cnm bastan uzulmee cok kotu oluyo insan

allahım inşallah hamile kalmak isteyenlerin duasını duyup bi an önce yavrularına kavustursun

kızlar umudumuzu herzaman yuregımızde tasıyalım.benim 1 oğlum var 2002 doğumlu.4/4bucuk yıldır yasmın kullanıyordum hep dedıler hap kullanınca cok gec oluyor dıe okadar test yaptım cıkmamıstı umudumu yıtırmeden allahım hayırlıysa benım ıcın ver dedım dua ettım hep.adetım 1 hafta gecınce cokkk silik cıkmıstı bugun daha belırgındı.....allahım hayırlısını versın

uşakcım inşallah hayatım benm daha önce çok negatif çıktığı için artık kaldıramıyorum ağlama krizleri geliyo en iyisi 3-4 gün daha beklemek allahım inşallah hepimizin sesini duysun biran önce kavuşalım bebişlerimize bence büyük ihtimalle hamilesindir cnm benm eltimde adetin olması gerektiği gün yapmıştı ve silik bi ikinci çizgi çıkmıştı snra kanda baktılar 3 haftalık çıkmştı

agzın bal yesın cnm ya.........ilacı ben 27 hazıranda son kutuyu bitirdim.1temmuzda adet gördum ve bıdaha hap içmedim.29 temmuz adet günümdü pembemsi değişik bişi gelince hapı kestiğim için oluyo sanmıstım doktorumda öle demişti ama ben hissediyodum bebişim benimleydi.....cunku karnım kasıgım dolgun bende sıfır göbek vardı.yemek yesem hemen şişiyo ayrıca gazda cok göğüslerim şişerdi bu ay hiç şişmedi ama kahverengi bölge damarlandı mavi mavi

aynen benmde karnım kasıklarım dolgun dün bende korktum pembe leke gelince heralde hastalanıcam dedim ama bidaha öle bişey olmadı bende adetimde göğüslerim şişerdi ve mutlaka sivilcem çıkardı onlar yok yalnız göğüs uçlarım çok acıyo ama bende damarlanma falan yok peki senin adet günün gelince belinde kasıklarda falan adet olucakmışsın gibi ağrın oldumu ben dün ve önceki gün öyleydi bugün hiçbişeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…