haticee sen nasılsın miniğimiz nasıl bakalım,sbr canım belirtimi vardı sende öyle yazdığına göre,canım hiç ümitlenme bence,üstüne düştükçe kaçıyor,moral bozuluyor,varsın süpriz yapsın
diyorum ama insan şüpheleniyor yinede demi....hayırlısı bakalım güzelim yaa...
Canım açık öğretim lise okuyorum ben reyyann olsun canım senin dediğin gibi zamanı var demekki canım
hmmm mezuniyetine nekadar kaldı yani kredi eksiğin nekadar..(kredili sistem halen dimi? )
bliyorum bende dışardan bitiyorum ama bu dönem kayıt yenilemeyi unutmuşum :),son senem zaten inşaallah ihl ..Allah kolaylık versin canımEvet canım yarında var ama hiç gidecek halim yok yaaa
napiim canım ya dr. göremiyor miniğim daha yerleşmemiş bile 15 güne falan gidicem folic aside dewam işte sende newar neyok bakalım..kaydirigubbakcemile5
Evet canım kredi ile daha çok bu ikinci senem ve daha 2 senem var ve 74 kredim var henüz toplam192 kredi olması gerekiyor
bliyorum bende dışardan bitiyorum ama bu dönem kayıt yenilemeyi unutmuşum :),son senem zaten inşaallah ihl ..Allah kolaylık versin canım
iyiyim canım ya ne olsun annnemler geldi gitti yanıma..öyle işte yaz sıcağıyla devam çalışmalara :) hmm aman canım ağır kaldırma dikkat et...
Sağol canım sende mi lise oluyorsun... Dışarıdan okumak çok zor ama ya tek başına çalışamıyorum
anne olmak çok zor demi haticecim bizim daha şimdiden başlıyor sabırsızlığımız heyecanımız hamile kalınca keseyi görmek için sabırsızlık sonra kalp atışları cinsiyeti hareketleri görmek için heyecanlı bekleyiş sonra doğumu doğunca büyüdüğü okula başladığı vs vs vs ne kadar zor demi kızlar yaa ama bir okadar da muhteşem bir şey rabbim hepimize yaşatsın bütün bunları
canım hayırlısıyla bi geldsin de...sevgisi tüm zorlukları bastırır Allahın izniyle...
iyi akşamlar kıslarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?