Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

napiim canım ya dr. göremiyor miniğim daha yerleşmemiş bile 15 güne falan gidicem folic aside dewam işte sende newar neyok bakalım..kaydirigubbakcemile5

kızlar yaa elimde değil işte olmuyor olmuyor olmuyor her ay kendime söz veriyorum test yapmicaksın kafana takmicaksın kendini dinlemiceksin diyorum ama olmuyor işte bir zamanı var biliyorum zamanı gelince gelicek bebişim bana ama sabırsızlanıyorum işte neyse boşverelim başka şeylerden konuşalım bari

Evet canım yarında var ama hiç gidecek halim yok yaaa
bliyorum bende dışardan bitiyorum ama bu dönem kayıt yenilemeyi unutmuşum :),son senem zaten inşaallah ihl ..Allah kolaylık versin canım
napiim canım ya dr. göremiyor miniğim daha yerleşmemiş bile 15 güne falan gidicem folic aside dewam işte sende newar neyok bakalım..kaydirigubbakcemile5

iyiyim canım ya ne olsun annnemler geldi gitti yanıma..öyle işte yaz sıcağıyla devam çalışmalara :) hmm aman canım ağır kaldırma dikkat et...

evet canım dikkat ediyorum bide hayırlısıyla görürsem içim rahatlicak :2:

valla ben önce açık tan düz lise okuyordum,sonra son dönem açık imam hatibe geçtim,ihl olunca biraz daha kredi almam gerekti bide fark derslerini alıyorum şimdi.yani kışın diyelim...zor gerçekten ama yeni anladım ki çıkmış sorulara çalış canım çok faydası oluyor

anne olmak çok zor demi haticecim bizim daha şimdiden başlıyor sabırsızlığımız heyecanımız hamile kalınca keseyi görmek için sabırsızlık sonra kalp atışları cinsiyeti hareketleri görmek için heyecanlı bekleyiş sonra doğumu doğunca büyüdüğü okula başladığı vs vs vs ne kadar zor demi kızlar yaa ama bir okadar da muhteşem bir şey rabbim hepimize yaşatsın bütün bunları

canım hayırlısıyla bi geldsin de...sevgisi tüm zorlukları bastırır Allahın izniyle...

bencede kızlarya Allah öylebi sevgi veriyorki evlat anasının yüreğini kesiyor yinede o yavrum diyor çok enteresan..akannehir

baba karşılıklı sever severken karşılık beklermiş fakat Anne öylemi birtek o karşılıksız seviyor.. buda cok enteresan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…