Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm kızlarrr nasılsınız...ya test yaptım size fotosunu gostermek istiyom ama nasıl yuklenıyo buraya sayfaya bılmıyomyardım edınnn

slm kızlar ben adet oldum yeni tarihim 4 eylül ama umudum kalmıyo sanırım bir doktora gitmem lazım her ay 10 - 15 gün geçiyo düzensiz oluyorum şaşırdım kaldım napıcağımı bilmiyorum.....

slm kızlar ben adet oldum yeni tarihim 4 eylül ama umudum kalmıyo sanırım bir doktora gitmem lazım her ay 10 - 15 gün geçiyo düzensiz oluyorum şaşırdım kaldım napıcağımı bilmiyorum.....

slm cnm.bi dr unla gorus bakalım duzene gırmesı ıcın ılac fılan verıyolar gıt derım ben.moralını bozma canım

kızlarrrrrrrrr profılıme yukledım resmımı test resmını........adımın uzerıne tıklayın bakın...hadı cvp beklıyom sızden

Tebrikler canım açık bir şekilde ikinci çizgi gözüküyor en iyisimi sen birde yarın kan testi yap daha net bir sonuç olur sana

kızlar profılıme yukledım idrar testı sonucumu hadı bakın nolurrr..........adıma tıklayıp profılıme bakınnnn

HTML:
Tebrikler canım açık bir şekilde ikinci çizgi gözüküyor en iyisimi sen birde yarın kan testi yap daha net bir sonuç olur sana

bellı oluyo dımı cnm....bunu 1 saat önce yaptım ben.rengı ne acıldı ne koyuldu aynen duruyo...bugun dune gore daha barız bellı oluyo.sabah ilk işşş kan vermeyeee

Daha önce yaptığın testler nasıldı peki benim yaptıklarım gölge gibi gözüküyordu da

ben persembeden berı yapıom cnm.adetten bır hafta gectı tam persembe gunu kıl gıbıydı bellı belırsız.cuma bıraz daha nettı.bu sabah yaptım oda bellıydı ama bunu aksam yaptım bırde baska test aldım markayı degıstırdım.hassasıyetlerı farklı oluyo ya....bu daha koyu cıktı

Canım benim ilk yaptığım da kıl gibiydi ikinci yani dün yaptığım daha kalın bir gölge şeklindeydi dün akşam hastanede idrar testi yaptırdim negatif çıktı yani yok galiba acaba hastanede demi bizim yaptığımız testen yapıyorlar ama inşallah onlar yanılmıştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…