Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Yani kendini hamile gibi hissediyormuydun

canım benim yumurtlama tarıhım 15 temmuzdu....bu tarıhden 1 hafta sonra karnım davul gıbı gazla şişti.kasıklarım dısta duruyo şiş bi anormal yani.benim hiç göbegım yoktu cunku karnım dumduzdu.....1bardak suda ıcsem şişiyodum.kasık larımda agrı oluyodu ama cok rahatsız edecek sekılde degıl.goguslerım şişerdı bu ay ne sıstı ne acıdı.sadece kahverengı yerı varya orda mavımsı yesılımsı damarlar cıktı rengı pek koyulmadı.adet gum ise 29 temmusdu sabah 8de uyandıgımda camasırımda pembe ketcap gıbı bı kanama vardı ama bıdaha olmadı.9 gun gectı ustunden.........psıkolojımden anladım ben bazen esıyolardı bana ona buna herkeze zıt oluyodum gıcık oluyodum durduk yere esıme catıp aglayasım gelıyodu........cnm ınsan hıssedıyo.dr um okadar dedı gebelık gorunmuyo adet gunumden bır gun önce kanda bıle cıkmadı benım bılıyomusun.ama ben vucudumdakı degısıklıklerı gordugum ıcın ben hamıleyım dıyodum hep ıcımden........

benım hayırlısıysa 2. cocugum olacak bu 4 yıl hap kullandım bıraktıgım ay inşlah hamileyım.mıde bulantısı bas donmesı hıc bıse olmuyo bende. takı doguma 1 ay kalınca sırtım agrıyo sadece....

Bende de yaklaşık 2 haftadır karnım şiş ve çizgi oluştu duymuşsundur ama cuma günü ağrı ile uyandım regl oldum sandım ama bişey yok hiç böyle olmazdı aslinda takip ediyorsun yazdıklarımı görmüşsündur bende ki değişiklik olarak

çizgi bendede var canım normalde oluyo doguma yakın koyulasıyo.....daha önce yokmuydu cıgı...

Ama bende var gibi hissediyorum birde bende son 7-8 gündür sarı akinti var eğer hamile değilsen onun için dr gidicem

benim akıntım hep var cnm.kızkende vardı.ama bu ara cogaldı bazen adet oldum sanıyorum..........bak ne dıcem bunu bu sıdece baska bı sayfada okudum ben....idrarının rengi koyumu kokusu farklımı bırde seffaf pet bardaga biraz ıdrar yap ısıga tutup bak içinde tortu varmı beyaz beyaz bırde sarı deniz kumu gibi bişiler ben denedım var benımkınde..............

Evet canım baya koyulasti eskisine göre ama öyle sık idrara çıkma filan yok diğerlerinden bardakta 4 saat bekletince hamilelerde üzeri kaynaklarıyor olmayanlarda işe dibe çöküyor diye duydum onu denedim ama hiç değişiklik olmadı çizgiye gelince eskiden yoktu canım yeni çıktı bende o çizgi

hımmm...inş cnm ya hamişsindir bak sen bekletme benim dedıgım gıbı yap.bardagı ısıga tut ıcınde neler var bı bak bakalım.esımde denedım ben onda kum gıbı seyler yoktu

Canım dün hastanede test sonucunu alınca eşimi aradım haber verdim eve geldi bana şaka yapma hadi itiraf et olduğunu diyor oda evde yaptığım testi görünce umutlanmis olduğuna şimdi de yok diye üzülüyor onada hiç kıyamiyorum ama inşallah vardırda sevinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…