esracım sabretmek zorundayım negatif çıkınca çok fena oluyorum çünkü orası randevu ile çalışmıyo hayatım sadece ben gitmeden önce arayıp doktorumun orda olup olmadığını soruyorum sende aynı doktoramı gidiceksin hayatım şu an burda değil ama tatilde kendisi cnm
esracım sabretmek zorundayım negatif çıkınca çok fena oluyorum çünkü orası randevu ile çalışmıyo hayatım sadece ben gitmeden önce arayıp doktorumun orda olup olmadığını soruyorum sende aynı doktoramı gidiceksin hayatım şu an burda değil ama tatilde kendisi cnm
kızlar merhaba, bişey sorucaktım nenehatun dediğiniz hastane kaynarca tarafındaki mi, bende gebzedeyim
kıslar bende bişey sorucam çok kafama takıldı bugun benim 25. gunum normalde 28 gunde bır adet olurum ama geçen ay 21. gun oldum bende 3 gundur falan adet olucakmışım gıbı ara kramp oluyo ve şuna dıkkat ettım son 1 gaftadır sıgara benim çok mıdemı bulandırmaya başladı bide bıraz gobegım çıktı.
sizce akşam test yapımmı yoksa beklımmı. içim içimi yıyo ama onun dışında pek bışey yok.
Bu foruma ılk kez yazıyorum.
16 aylık evlıyım ve ıkı ay kadar once bebege karar verdık esımle.
Bır kac gun once ıse yenıden vazgectım.
Fakat dun regl donemım olmasına ragmen,
bu vakte kadar olmayınca.
Dua etmeye basladım Allah'a ...
regl olmayayım dıye.
Dılerım Rabbım hayırlısını nasıp eder.
Dıleyen herkese...
dubacım seni duymuşlar değiştirmişler reklamları canımm
esracım lütfen bi daha kendini dinleme belirti falan arama walla çok üzüldüm sana ya
ne kadar yıprandın bak
bence ikinizde bi idrar testi yapıp şansınızı deneye bilirsiniz kızlar
hoşgeldin canım ayy inş. hamişsindir
bize güzel haberler verirsin inş.
Bır gun daha sabredeyım dıyorum.bence ikinizde bi idrar testi yapıp şansınızı deneye bilirsiniz kızlar
Doğru söylüyorsun canım ama gelde takma ışte olmuyor olmuyor ama önümüzdeki ay başka bir meskale bulucam kendime kafamı takmamaya çalışicam
slm kızlar nasılsınız.esracım uzuldum cnm belırtılerde vardı.ama bak 1 saattır gelmıyomus belkıde gelmezde hamiş olursun.rengı nasıldı canım adet kanı gıbımı yogunlugu koyumu su gibimi nasıldı bıtanem bende beklıyom saatımı.idrarda cıktı ya kanda negatıf deyıverıcekler dıye kalbım gum gum yaaa....
slm kızlar nasılsınız.esracım uzuldum cnm belırtılerde vardı.ama bak 1 saattır gelmıyomus belkıde gelmezde hamiş olursun.rengı nasıldı canım adet kanı gıbımı yogunlugu koyumu su gibimi nasıldı bıtanem bende beklıyom saatımı.idrarda cıktı ya kanda negatıf deyıverıcekler dıye kalbım gum gum yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?