Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

esracım sabretmek zorundayım negatif çıkınca çok fena oluyorum çünkü orası randevu ile çalışmıyo hayatım sadece ben gitmeden önce arayıp doktorumun orda olup olmadığını soruyorum sende aynı doktoramı gidiceksin hayatım şu an burda değil ama tatilde kendisi cnm

kızlar merhaba, bişey sorucaktım nenehatun dediğiniz hastane kaynarca tarafındaki mi, bende gebzedeyim

Canım orda 11 tane kadın doğum dr var ben kadın dr istiyorm 8 tanede kadın dr var birinden birine rastlarim herhalde ilk gittikten sonra her aynı dr giderim

evet cnm kaynarcada ki nenehatun hilal hnm.da çok iyiymiş öle diyolar mutlaka hepsi orda oluyolar cnm arada bazıları doğuma falan giriyo o kadr

Sağol cansu olabilir hilal hanıma giderim benim normalde çok fazla kanamam olurdu ama biraz geldi duş aldım bir saat oldu hala birşey yok durdu galiba

bence ikinizde bi idrar testi yapıp şansınızı deneye bilirsiniz kızlar

hoşgeldin canım ayy inş. hamişsindir
bize güzel haberler verirsin inş.

Hosbulduk canım
ınsallah hamıleyımdır.
Valla cok afedersınız, sabahtan berı lavaboya gıdıyorum.
Regl olmadıgımı gorunce gulumsemeyle cıkıyorum

bence ikinizde bi idrar testi yapıp şansınızı deneye bilirsiniz kızlar
Bır gun daha sabredeyım dıyorum.
Ama zor dayanıyorum ınan.
Bırde su yanıltıyor benı.
ıkı gundur agrım var.
Dun regl olmam gerekıyordu.
Ama ben hem cumartesı gecesı,
hemde dun gece agrılarım oldugu ıcın majezık ıctım.
Reglım bu nedenle gecıkme yapar mı?
Bırde regl donemınde yapılan testler pozıtıf cıkıyormus sanırım!
Bılgısı olan var mı?

slm kızlar nasılsınız.esracım uzuldum cnm belırtılerde vardı.ama bak 1 saattır gelmıyomus belkıde gelmezde hamiş olursun.rengı nasıldı canım adet kanı gıbımı yogunlugu koyumu su gibimi nasıldı bıtanem bende beklıyom saatımı.idrarda cıktı ya kanda negatıf deyıverıcekler dıye kalbım gum gum yaaa....

Doğru söylüyorsun canım ama gelde takma ışte olmuyor olmuyor ama önümüzdeki ay başka bir meskale bulucam kendime kafamı takmamaya çalışicam

ewet canım kendine başka bi meşkale bul sürekli aklında olmasın gebelik
bak benim bugün hafif bi kasık ağrım var regl olcam diye düşünüyorum
aklıma gebelikle alakalı bişey getirmiyorum

hadı hatyırlısı bende heyecanlandım şimdi senın adına kaydirigubbakcemile3

kızlar göğüsler bendede cıkıyo bomba gıbı gozume gırıyo.......sıte yonetıcısıııııııı su göğüsleri kaldır ya.....

canım almadın mı sonucu ben çatladım valla yhaa ayy hadi sonucu alda şöyle herkes burdayken halay çekelim canımnımm:teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…