Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

uşakcım canım ben sabah gördüm yaptığın testi walla çok çokk sevindim
çok tebrik ederim hiç merak etme bugün kü teste pozitif çıkacak inş.:Saruboceq:

uff evet yaa
uşak cım sende ne gıbı belirtiler var hamilelik ile ilgili

cnm benım benım adete 1 hafta kala karnım şişti hanı adet olurken gaz olurya gurul guruldu hep.kasıklarım dısta duruyor dolgun...göğüslerim acır sıserdı bu ay şişmedi acımadı sadece kahverengı kısmında yeşil mavı damarlanma oldu cnm..benim 2. cocugum olcak kısmetse ilkdede hiç belirtim olmadı benim tek belirtim adetim olmamıstı.midem filan bulanmaz uyurum bol bol doğuma bır ay kala sırt agrısı baslıyo okadar.busefer tek fark sat 1 temmuzdu benım.29 temmuzda adet olmam gerekıyodu sadece sabah pembe ketcap gıbı lekelenme oldu ogun bugundur kanamam yok.adet gectıkten 1 hafta sonra test yaptım cok cok silikti.bugun 11. gunum ıyıce belırgınleştı cızgım....

vallaha regl döneminde testlerin pozitif çıktığını ilk defa duyuyorum bu konuda yardımcı olamayacağım canım
ama inşallah güzel haberlerini alırız zemuszemus

hepınıze cok tsk ederım bıtanelerım.......simdi cıkıyorum ınsallah guzel haberlerle gelıcem buraya tamammı byeeeee.......................................

kepeklim hoşgeldin canımmm
uşakcım bütün kalbimle dua ediyorum canım hadi çok öpüyorumm byyy

kepeklim kuşum hoşgeldin canım seni çok özledik ya nerelerdesin böyle

slm canım benim ya sorma işler o kadar yogun hava korkunc sıcak..birde haftasonundan beri tansiyonum cok dusuk sanırım.bas donmesi ve halzizlik var ..ama bılıyorum ki bunlar sıcaktan.cunku ınanın ıstanbul korkunc sıcak.bı taraftanda seytan dıyor git bi test al..hayırlısı bakalım.sende durumlar nasıl canım haftasonu nasıldı calışmalar..

canım benim walla burası da çok sıcak
canım sakın test için acele etme bak senle benim tarihler hemen hemen aynı yumurtlama dönemimiz daha yeni bitti tutmuşsa bile şimdi çıkmayacak moralin bozulacak o yüzden bekle
walla canım haftasonu çok çalışamadık misafir falan vardı hayırlısı artık ya olacağı varsa olur zaten

Canım yeniden gelmeye başladı ağrılarında çoğaldı su gibi sıvı kırmızı akintim var yok yani canım artık bir daha ki aya ama ben 2 3 aydır hep ramazanda hamile olucakmisim gibi geliyordu inşallah kandil gecesinde öğrenirim neyse canım ben şu ağrıları çekim de biraz sonra gelirim yine

ya kızlar bişey soracam
cuma akşamdan beri bi öksürük başladı bende anlatamam öksürdükçe kasıklarım ağrıyo şimdi ilaç falanda kullanamam ne yapayım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…