hadı hatyırlısı bende heyecanlandım şimdi senın adına kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız.esracım uzuldum cnm belırtılerde vardı.ama bak 1 saattır gelmıyomus belkıde gelmezde hamiş olursun.rengı nasıldı canım adet kanı gıbımı yogunlugu koyumu su gibimi nasıldı bıtanem bende beklıyom saatımı.idrarda cıktı ya kanda negatıf deyıverıcekler dıye kalbım gum gum yaaa....
uff evet yaa
uşak cım sende ne gıbı belirtiler var hamilelik ile ilgili
canım almadın mı sonucu ben çatladım valla yhaa ayy hadi sonucu alda şöyle herkes burdayken halay çekelim canımnımm:teytey::teytey::teytey::teytey:
uşakcım canım ben sabah gördüm yaptığın testi walla çok çokk sevindim
çok tebrik ederim hiç merak etme bugün kü teste pozitif çıkacak inş.:Saruboceq:
Hosbulduk canım
ınsallah hamıleyımdır.
Valla cok afedersınız, sabahtan berı lavaboya gıdıyorum.
Regl olmadıgımı gorunce gulumsemeyle cıkıyorum
Bır gun daha sabredeyım dıyorum.
Ama zor dayanıyorum ınan.
Bırde su yanıltıyor benı.
ıkı gundur agrım var.
Dun regl olmam gerekıyordu.
Ama ben hem cumartesı gecesı,
hemde dun gece agrılarım oldugu ıcın majezık ıctım.
Reglım bu nedenle gecıkme yapar mı?
Bırde regl donemınde yapılan testler pozıtıf cıkıyormus sanırım!
Bılgısı olan var mı?
kepeklim kuşum hoşgeldin canım seni çok özledik ya nerelerdesin böyle
slm canım benim ya sorma işler o kadar yogun hava korkunc sıcak..birde haftasonundan beri tansiyonum cok dusuk sanırım.bas donmesi ve halzizlik var ..ama bılıyorum ki bunlar sıcaktan.cunku ınanın ıstanbul korkunc sıcak.bı taraftanda seytan dıyor git bi test al..hayırlısı bakalım.sende durumlar nasıl canım haftasonu nasıldı calışmalar..
slm kızlar nasılsınız.esracım uzuldum cnm belırtılerde vardı.ama bak 1 saattır gelmıyomus belkıde gelmezde hamiş olursun.rengı nasıldı canım adet kanı gıbımı yogunlugu koyumu su gibimi nasıldı bıtanem bende beklıyom saatımı.idrarda cıktı ya kanda negatıf deyıverıcekler dıye kalbım gum gum yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?