Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm kızlar sohbetiniz bol olsun. başka formda azrayı gördüm artık buraya uğramıyo bende öyle merak edip duruyodum. buraya neden uğramıyoki.

gülcüm kaç güne olursun dedi dr.

cnm gün vermediya eskidende olurdu böle farlutal içerdim ya ilacın bittiği gün olurdum yada 1 haftaya kadar. bakalım 3-5 gün daha beklicem cnm. ağrılarım var ama gelen giden yok. hayır bide gebelik oluştuysa oda var. yasak kalktığı günden beri çalışıyoz. acaba adet olmadan gebelik oluşma şansı varmıdır.

inşallah yoksa soluğu psikiyatr da alcam. zaten geçensene 8 ay tedavi gördüm ayağım kırıldığında. yine başlıyo sinir bozuklukları sıkıntı veriyo ya gelmemesi.

güll lütfen biraz kendini teselli et ya
olcak inş. sıkma bu kadar kendini hem sende dedin 1 haftaya kadar da olabilirsin yapma böyle lütfen canım yaa

güll lütfen biraz kendini teselli et ya
olcak inş. sıkma bu kadar kendini hem sende dedin 1 haftaya kadar da olabilirsin yapma böyle lütfen canım yaa

saol cnm tesellin için. takmamaya çalışıyom bi gelse rahatlıcam. bura bide çook sıcakya hepsi üst üste biniyo gece hiç uyumadım işe geldim alt üst oldum yani. ama napalım beklemekden başka çare yok. hayırlısıyla bi osada rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…