Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşbulduk ebrar 2 yıllık evliyim 1.5 yılın sonunda hamile kalmıştım hiçbişey yapmadan umudumun bittiği zaman tam sevincini yaşıyorduk kalp atışını duyduk 2 hafta sonra lekelenmeyle doktora gittim kalbi durmuştu ve kürtaj oldum:2: kürtaj olalı 4 ay oldu hala birşey yok

ahh canım çok geçmiş olsun üzme kendini bende düşük yaptım ilk bebeğimi
ama rabbim inş. bizi sevindirecek yeniden hepimize hayırlısıyla tattıracak o duyguyu

belkide stresten gelmiyordur kafana takma gelir inş
inşallah cnm. stresde engelli haklısın.
geçmiş olsun cnm inşallah gebe kalırsın bidaha ama sana bir tavsiyem iyi bir dr. git ve rahmimde perde varmı baktırmak istiyorum de. bende 2 düşük yaşadım ve kaç dr. bulamadı en sonunda hiseroskopi yapıldı ve bulundu bir dünya zamanım gitti dr. hataları yüzünden. aklında bulunsun cnm perde oldumu düşüklerle sonuçlanıyo. inş. yokturda ben bilinçli değildim bişeyim yok diye ortalarda geziniyodum ama neler varmış bilmediğim.

inş. canım en yakın zamanda rahatlarsın
inşş. zanım saol
geçmiş olsun gül stres yapmamak mümkün değil biliyorum test yaptınmı

güzelim geçen hafta hcg 1 çıktı yok gebelik ama sonrasında kaldımmı bilmiyom farlutal kullandım söktürücü bekliyorum yani.

kızlar ben şimdi size bişey sorucam bu ay adetim 4 gün önce geldi normalde 6 gün sürer 6. sonunda temizlenirdim bu ay ilk 2 gün güzel geldi ondan sonra çok az geldi günlük pet koydum yani o kadar azdı 2 gündür boşuna oruç yiyiyorum çok çok az geliyor leke şeklinde acaba diyorum üstüne görme yaşamış olabilirmiyim bu ayda çok ümitliydim

cnm bende üstüne görürüm hep. ama benim ilkşnde normal adet gibiydi. 2 cide 2 gün ve çok az geldi. ümitlendirmek istemem ama olabilirde cnm sen dikkat et ağır fln kaldırma.

kıslar ben hasta oldum şimdi baktım bıraz gelmiş.. zaten beklıyodum mehtap lısyetı değiştir istersen
ümitler önümüzdeki aya cnm hayırlısı olsun

ümitlenmiyim diyorum ama elde değil işte bide güzel bi rüya gördüm onunda etkisi altında kaldım sanırım

kızlar selam naber nasıl gidiyor yine kocişleri çekiştiriyorsunuz bakıyorumda kaydirigubbakcemile3
anca geçmişi okudum geldim
masal_naz hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız bidahaki gelmesini istemediğin adet tarihini ver istersen listemiz var ekleyeyim

dubacığım canım sende üzülme bidahaki tarihe ne yazayım

gül canım benimde dupahstonun bugün son günü daha bi belirti yok adetten ne ayrıca farlutal kullanırken hamile kala bilen birçok kadın varmış bi araştır netten ama zararı olmuyor içindeki progestron hormonumu nedir bebeği koruyormuş bile hatta düşük tehlikesinden

anlat bakayım rüyanı yorumlayayım cnm hayrolsun

hoşgeldin cnm iyiz. sen nasılsın

aslında birazda komik ama rüyamda market gibi bi yerde oluyorum önümde hamile bir bayan var kasiyerlerin barkod okudukları bi alet varya onunla hamile bayan bebeğine bakmak istiyor aynı ultrason aleti gibi kasaya uzanıyor kasiyer kız barkod okuyucuyu kadının karnına tutuyor ve bebeğini görüyoruz bebek hareket falan ediyor bende diyorum ki benimkinede bakabilirmisiniz varmı yok mu bilmiyorumda diyorum oda bakıyor bebek şeklinde görmüyorum hani ilk olurken hücre halinde yuvarlak oluyorya öyle bi yuvarlak içinde bişeyler gördük kadında bebek yeni oluştuğu için böyle göründü falan dedi böyle bi rüyaydı işte kusura bakma biraz uzun oldu

anahhh ciddenmi cnm. hiç duymamıştım böyle hamile kalanı. geç yumurtlama oldu bende biliyom bunu ama üzerinden 2 hafta geçti tutma ihtimali yoktur herhalde. yine allah bilir. inşallah ikimizde sonuca varırız cnm. benim karın ağrım var 2 gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…