sen denedinmi canım
daha farklı duymuştum hamilelik sırasında vajina sertleşio die duymuştum doktorlar ordanda anlayabiliomuşşş...
eskiden böle yaptıklarına göre doğrudur muhakak peki sen bu ay mı denedn cnm
yahu yumurtlama günlerimden bu yana ara ara sancı ağrılarım oluyordu. Klomen de içmiştim. Normalde beklenen adet tarihinden 9 gün önce kan testi yaptırdım, negatif çıktı. Ama kafamda soru var, göğüslerim çok şiş, sadece uçları çok acıyor ve büyükler, karnımın alt bölgesi şiş ve sert, sanki 3 aylık hamile gibi karnım var. Acaba diyorum, beklenen adet tarihime 2 gün var. Diyorum ki hamile olmuş olsam, kan testinde çıkmayabilir miydi? Adet geçince doktora gidicem ama merak ediyorum. öyle bir şey olur mu?
eskiden böle yaptıklarına göre doğrudur muhakak peki sen bu ay mı denedn cnm
test almaya gerek yok desene artık...:)
kan testi yaptırdım ve sonuç negatifff((((((( o zaman neden gebelık testınde ıkıncı cızgı sılıkte olsa gorunuyordu ((
canım erken gitmişin kan tahlili için bekle canım adet tarihini gelmezse öyle yaptır yada evde varsa şuan test yap hayatım
aynı şeyi bende yaşadım canım o yüzden de size hemen teste güvenmeyin diyorum geçen ay iki tane test yaptım ve gölge gibi ikinci çizgiyi gördüm ama hastanede idrar testi yaptırdım negatif ve normel regl günümden bir gün önce regl oldum hııı bu ikinci çizgiyi regl olmadan birgün önce gördümkan testi yaptırdım ve sonuç negatifff((((((( o zaman neden gebelık testınde ıkıncı cızgı sılıkte olsa gorunuyordu ((
of sen böyle deyince iyice heyecanlandım ben. Bugün akrabalarım gördüler karnımı da, senin karnın iyice hamile gibi duruyo, dolu dolu görünüyo karşıdan dediler. Ona da bi kafam takıldı, çünkü bir hamileliği aynı şekilde bilmişlerdi :)) evet karnımın sol tarafı daha şiş sanki, sağ tarafa göre yamuk duruyor ben yukardan bakınca :)) eheheh yok yok kurmuyorum kendimi valla, sadece tadını çıkarıyorum bu heyecanların bile. Ama hamile miyim gerçekten bilmiyorum. Dediğin gibi eğer kan testi için erken bir zamansa o, belki de şimdilerde gebişimdir. Değilsem de canım sağolsun :)
21 temmuz son adet tarihim. Bakalım 18 inde olmam lazım, aslında olmamam lazım ehehe ne güzel bir hediye ne büyük bir müjde olur. Hayatım şekerlenir ballı kaymaklı olur sevinçten. Midemi bulandırsa bile severim ben onu minicik minicik, karnımda. Ama şayet hamile isem ve göbüşüm bu yüzden sert ve şiş ise, ben ilerki aylarda olacak olan hamile göbeğimi düşünemiyorum. Devasa boyutlarda olurum herhalde, top gibi yuvarlanır giderim hobareyyy ! : ):dance::teytey::dance::teytey:
kocaelinin neresindesin sen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?