Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşgeldin reyyannn ay düşünsene o şuan orda ama bilmiyoruz tanımıyoruz ay canım ya acaba nasıl iyi mi bebişi nasıl çok merak ediyorum sen nasılsın canım sanada hayırlı ramazanlar

hoşbuldum..bend eöyle canım çok merak ediyorum...ama kabeyi de çoook özledim yaa (

aaa hayır canım bozmaz,eğer o şey ne ise artık sana şehvet verirse gusulunu bile bozar ama olmayacağı için bozulmaz,alttan doktor un bakmasında da bu böyledir,normal şartlarda bozmaz canım için rahat olsun

evhan kızzzzzzzzz bizim parmakla kontrol işe yaramış ha eflal hamileymiş ay çok heyecanlandım artık denicem bu yöntemi

merhaba kızlarr nasılsınız
yöntemimiz işe yaradı pelincim bak ben hamiş değilim bende de sert bişey geldi elime
yeni haberler var mıı

saol gülcüm teşekkür ederim ağzına sağlık hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz o zman

aayyy neyse ben kaçtım kızlar hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz saat 19:30 a geliyor balkonu yıkamam lazım daha öptüm görüşürüzzzzzzzzzzzzzz

aşkolsun canım olur mu hiçççççççç biz seni öyle görmüyoruz gül sadece danışıyoruz fal gibi yani fala inanma falsız da kalma gibi bişey

valla canım sıcak falan dinlemedim gezdim geldimmmm
bensiz olur mu hiççç kepeklime lakap bulmuştum okudun muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…