Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım olmuş teşekkür ederim ama tango yapanlar vardı yaaa onlar daha mı güzeldi ne bundan birinde daha var sanki bilmiyorumkismile ay artık yeter diye bağırıcaksın sende valla

KIZLAR KUSURA BAKAYIN HEMEN ÇIKMAMGEREKTİ MUKABELEYE GİTTİM..

rayyan bende kullanıyorum eczanaye sormuştum folık plus gunde 3 dedi ama BEN 2 tane alıyorum gunde

Kaç doğumlusun ki sen canım? Folik asiti de benim aldığım günde bir tane kullanılandan ondan dolayı sabah kalkar kalkmaz içiyorum ama şimdi ramazan olduğu için sahura kalkınca içiyorum

günde 1 tane alıyorsun canım akşam yatarken al istersen unutmassın fark etmiyor ama
TEŞEKKÜRLER CANLAR
esracımm akıntım var sabah oldu kendi isteğim dışında bozulmuş olmuyo mu zaten

güzelim zeten orucun bozulmuş o akıntıyla,ama eğer akşama yakın bozulduysa orucun sana tavsiyem ramazan ayına hürmeten bişey yiyip içme...tavsiyem bu.daha az önce okuduk..ama ama 61 borcun olmaz yedin diye sadece hürmeten

ceylin sbr noluyo kızlar yaa,sizde hamişsiniz de ben mi bilmiyorum ohaoldumsmile

yok canım bu hamileler bizi kıskandırmak için çizelge yaptılar ya bizde evliliğimizi yaptık
hiç aşşağı kalırmıyız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok canım bu hamileler bizi kıskandırmak için çizelge yaptılar ya bizde evliliğimizi yaptık
hiç aşşağı kalırmıyız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hani bana hani banaaaa

çizelgecii geldiii hanımmmmm çizelgeci geldi hanımmmmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…