kızlar ben geldi drdan dr daha 4 haftalıktır dedi keseyi görmeden emin olmak gerekmez dedi 10 gün sonra kontrale gel dedi 3 günde bir kan tahlili yaptır dedi yükselip yükselmediğine bakacakmış gittiğimde böyle işte buarada bende istiyom ama 15 dk uğraştım beceremedim ben ya çok üzüügünüm bakın şimdi herkes yapmış ben neden yapamadım dediklerinizide yaptım olmuyo işteeeeeeeee
olur canım kaydediyorum ben yaptığımı o zaman tekrar yollarım canım
Tekrar bu sayfadan yapsan olmuyor mu
canım doktor alttan muayene etmedimi
kızlar ben çıkıyorum mesai bitti yarın sabah görüşürüz herkese iyi akşamlar yarında güzel haberler bekliyoruz. inş. bekleyenlerde güzel haber verir
kızlar ya banada yapın çok imrendim bebiş çizelgelerine ama ya ben neden yapamıyorum beceriksizin tekiyim işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
altdan baktı ultrasonla şuan gözükmüyo dedi bilmiyom değer 1800 olduğuna dözüküyo dedi 10 gün sonra gözükür dedi bukadar yani bilmiyom kese gözükmediği için kimyasak gebelikte olabilirmiş
4 haftalık gebelik için 1800 iyi tatlım... güzel düşünelim güzel olsun bakalım. ihmal etmede kan testini hep yaptır canım
tatlım yazdım görmedin sanırım valla sayfayı açtım senin bilgilerini, bekliyorumm hadi verde yapayım canımm
gülüm senin sesinde çok tatlı canımmm tşk ederimmmm
son adet tarihini ver canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?