Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

reyyancığım evet efnanın duaları dedinde hiç onun listesine bakamadık gelince kızacak vallaha tamamlayamadık benimde hiç vaktim olmuyorki sabahtan akşama kadar işteyim kış olsaydı daha rahat olurdu dua tamamlama işi

Canım senin regl günün ne zaman peki benim eylül 6 7si

benim yakın yaa 26 27 ağustos,yani haftaya perşembe falan
ya ben dayanamadım hastaneden gelirken ovulasyn testini sormak için eczaneye gittim,gebelik testi alıp çıktım.ve az önce test yaptım.ve negatif(
göğüslerim falan çok ağrır oldu şişti,karnım da öyle olunca hemen saf gibi heveslendim.

evhancığım benim bildiğim kadarıyla değerin iyi önemli olan 2 günde bir katlanması oda olmuş sende zaten daha regl günün değil sen hiç düşünme bunları keyfine bak tatlım

ya o kacıncı sayfadaydı..bende okurum hem.ama ne okucaz onu bılmıyorum.liste nerde acep..

haklısın yaa,valla şu aralar bende çook yoğunum fırsat bulsam kendi cüzlerimi falan bitirecem ya...üzerine düşelim biraz arkadaşlar..
ya benim durduk yere moralim bozuldu şimdi ama yaaa,,aptal kafam daha günün değil bişey değil ne diye test yapan

kıslar anlaşılan yazım arada kaynadııı benimm neyse artıkkkk
evet mehtapcım yhaa efnannın dua listesini tamamyalamadıkkk valla

Canım henüz erken bence bekle biraz daha en azından bi 3 5 gün bekle sonra yaparsın testini

yaa reyyaan canını sıkacak yer arıyorsun haaa..bebişin olsa bile inan cıkmıoo.ben adet gunum gecmesine ragmen yaptıgımda belli belirsiz cıkmıstı.senın daha bı hafta varr tabıı cıkmazzz.Lutfen moralını bozmaa hemde calısmaya devam sakın yumurtlama gunum gectı dıye calısmayı bırakma bunyeye gore yumurta tutulma zamanı degısıyor...üzülmee sakııııııııııınnnolumunekankayizsmile

reyhancım üzülme gününe daha varmış nasıl olsa günün geçsin bakalım o zaman testi tekrarlarsın canımm

evhancığım benim bildiğim kadarıyla değerin iyi önemli olan 2 günde bir katlanması oda olmuş sende zaten daha regl günün değil sen hiç düşünme bunları keyfine bak tatlım

saol canım benim ya evet kafaya takmıcam
bi size sorayım dedim

kızlarrrrrrrrr hepinize çok teşekkür ederim öpüyorum hepinizi arada cvp veremediklerim olabilir kaçırıyorum sayfaları. opuyorumnanaktan

kepeklim reglim ile ilgili yazmıştımm
dün akşama geldi biraz ama normalde pedi doldururdum bu sefer dolmadı bile ilaç allak bullak etti benii diyordumm şaştım resmen yhaa

ya o kacıncı sayfadaydı..bende okurum hem.ama ne okucaz onu bılmıyorum.liste nerde acep..
ay sorma bende bilmiyorum sanırım en son girdiği gün yayınlamıştı neyse yarın sabah iş başı yapmadan bi bakarım kaçıncı sayfada
canım takma kafana hangimiz yapmadık sanki aynı şeyi paronayak olduk zaten herşeyi gebeliğe bağlıyoruz ama inan bak şu ramazan bereketiyle geldi eflal olsun evhan olsun bu ay hiç düşünmediler pozitif bakmadılar ama hamile kaldılar vallaha rahat olmak lazım hele eflal olmaz mümkün değil fazla çalışma yapmadık hep yorgunduk evle hastalıkla uğraştık diyordu
evhandan öyle hep ailesinin yanındaydı sürekli
haksızmıyım evhan?

Canım henüz erken bence bekle biraz daha en azından bi 3 5 gün bekle sonra yaparsın testini

valla haklısın aslında canım sağol yaa,
reyhancım üzülme gününe daha varmış nasıl olsa günün geçsin bakalım o zaman testi tekrarlarsın canımm

SAĞOLUN KIZLAR SİZ D EOLMASANIZ BEN KENDİ KENDİME SİNİR OLUR DURURUM ARTIK,O ZAMAN BEN ANLIYORUM Kİ günüm geçmeden asla test yapmamalıyım,olsa bile çıkmayabilir dimi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…