Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar ben geldim tekrar yemekleri yaptım geldim figencim teşekkür ederim canım senide yordum tatlım güzel olmuş kızlar benim kociş geldi yine iftara kadar evde ben çıkıyorum o giricekmiş nete öpüyorum hepinizi bu arada tatlı mıda yaptım hamişler canınız çekmesin keşkül yaptım bende vay be 1 saatte ne hamarat kadınım ama kaydirigubbakcemile3 dolma çorba tatlı hepsi hazır kızlar neyse yarın falan görüşürüz belki yarında misafirim var iftara gerçi görüşemezsek sonra görüşürüz yaaaa kendinize iyi bakın öptüm

eşimde öyle demişti,ben sanki hiç olmayacak bebeğimiz gibi davranıyormusum telaş ediyormuşum.kendimi rahat bırakmaya çalışacam inşaallah haklısın

Merhaba..Benimde Rahim İçi Yapışma Varmış,Bugün Tıp Fak.ne Gittim,Histeroskopi İçin Gerekli Aletin Arızalandığı Söylendi.! Dışarda Yaptırıp Dünya Kadar Para Bayılmak İstemiorum..! Sen Ne Zaman Tıp.Fak.de Hist.Oldun Ve Ne Kadar Ödedin ..??

Kızlar şimdi kaynanama kek indirdim gitmişken birde tartıldim ve iki kilo vermişim cook sevindim yaaa 69 dum 67 oldum inşallah 2 kilo daha verdim mi tamam dir

Kızlar şimdi kaynanama kek indirdim gitmişken birde tartıldim ve iki kilo vermişim cook sevindim yaaa 69 dum 67 oldum inşallah 2 kilo daha verdim mi tamam dir

ayy ne güzel bend edün baskül aldım iyi mi :)
bende 69 olmuşum yaa hayal bile edemediğim kilolardayım,nasıl vercem ben yaaa
inan iftarda doğru dürüst yemiyorum bile tek sahurda yiorum biraz o kadar nolcek benim halim

şoktayım zaten o konuda,evlendiğimde yani 1 yıl önce 57 kiloydum şimdi 12 kilo almışım,anam bide hamile olacak olsam kaç olurum ben yaa iğrenç olurum,vermem lazım vermem lazıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

iyi akşamlar kepeklimm bende kaçıyorum canlarım koca heyecandan bayılacak gideyim onun yanına öpüyorum hepinizi tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…