kepeklim reglim ile ilgili yazmıştımm
dün akşama geldi biraz ama normalde pedi doldururdum bu sefer dolmadı bile ilaç allak bullak etti benii diyordumm şaştım resmen yhaa
ay sorma bende bilmiyorum sanırım en son girdiği gün yayınlamıştı neyse yarın sabah iş başı yapmadan bi bakarım kaçıncı sayfada
canım takma kafana hangimiz yapmadık sanki aynı şeyi paronayak olduk zaten herşeyi gebeliğe bağlıyoruz ama inan bak şu ramazan bereketiyle geldi eflal olsun evhan olsun bu ay hiç düşünmediler pozitif bakmadılar ama hamile kaldılar vallaha rahat olmak lazım hele eflal olmaz mümkün değil fazla çalışma yapmadık hep yorgunduk evle hastalıkla uğraştık diyordu
evhandan öyle hep ailesinin yanındaydı sürekli
haksızmıyım evhan?
kepeklim reglim ile ilgili yazmıştımm
dün akşama geldi biraz ama normalde pedi doldururdum bu sefer dolmadı bile ilaç allak bullak etti benii diyordumm şaştım resmen yhaa
dokrotum aradı cidden hamileymişim
ssk ile anlaşmalı hastanelerde renkli filme tomografiye rahim filmine histeroskopi gerekirse ona dünyanın parasını alıyolar. bende 1 kere gittim övdüler adamı ee rahim filmi çekelim dedi ne kadar 350 tl. ne gerek var hiç bidaha uğramadım bile. millet tıp hast. iyi değil gitme dedi gittim ve sonuç her sorunumu para vermeden hallettim kimsenin bilmediği bulamadığı şeyleri tıp hast. buldu.herşeyi düşüncen sadece kan tah. bitmiyoki hadi historoskopi deseler 500 tl den aşağı değil.
arkadaslaar grsrzz ben kacıyoruumm.Allaha emanet oluun.
çok sevindim canım benim darısı bizim gibi isteyenlerin başına.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
evet tatlım doğum kontrol ilacı kullanıyorumm
Kızlar şimdi kaynanama kek indirdim gitmişken birde tartıldim ve iki kilo vermişim cook sevindim yaaa 69 dum 67 oldum inşallah 2 kilo daha verdim mi tamam dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?