Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ewet didemcim urfalıyım evlenince maalesef urfanın ilçesine yerleştim
anteplisin demek kız desene yakınmışız

evet yakınız tatlım benim eşim sizden taraf birecik halfetili. urfa güzel ya ama içimde kaldı antebe gidince bi hafta sonu urfaya geçip el ruha otelde kalmak istiyodum

didemcim canım günaydınnnnnnnnnnnnnn hoşgeldinnnnnnnn eşim şimdi gitttiiiiiiiiiiiiiiii anca yazabildim

ewet kepeklim biraz zor olacak ama napalım cuma c.tesi pazar şu davet işlerinin bi kısmını bitirelim dedik p.tesi de tatil dinleniriz diye düşündük eşimle

hımm didem demek hemşerim haa
ayy canım benim urfaya gel mutlaka yaa görüşmüşte oluruz ne güzel olur kaydirigubbakcemile5

ewet kepeklim biraz zor olacak ama napalım cuma c.tesi pazar şu davet işlerinin bi kısmını bitirelim dedik p.tesi de tatil dinleniriz diye düşündük eşimle

hımm didem demek hemşerim haa
ayy canım benim urfaya gel mutlaka yaa görüşmüşte oluruz ne güzel olur kaydirigubbakcemile5

kurban bayramında antepteyim tatlım allahtan bi aksilik çıkmazsa urfada yaparız kesin halfeti de buluşuruz ay ne güzel olur opuyorumnanaktan

oy oyy oyyy ay walla süper olur didem halfetide buluşmak ta süper fikir walla

rum kaleye tekne turu filan varmış benim eşimin köyü suyun altında kalanlardan çok merak ediyorum orayı çocukken bi kez gitmiştim harika erik bahçeleri vardı şimdi gidip gezmek lazım bide ne yenir birecikte patlıcan kebabı canım çekti valla

valla canım pek sevdiğim söylenemezz ama güzel şehir ben evde yiğenime bakıyordum pek dışarı çıkıp gezme vaktim olmadıı canımm

güzeldir antep yani memleketimin gözüne kurban oluym derler ya öyle benim için çok severim gezilecek yeride çoktur ablan hala anteptemi oturuyor

sende beni yanlış anlama tatlım artık nasıl yemek yaparım dünden sonra onu düşünüyorum yemek düşününce midem bulanıyo opuyorumnanaktan

yok canım biliyorum çünkü ben yemek pek yapamıyorum canım bişey istemiyo menemen falan geçiştiriyom midem kalkıyo yemek düşününce bileeeeeeeeee biliyorum yani anlıyorum seni

yok canım biliyorum çünkü ben yemek pek yapamıyorum canım bişey istemiyo menemen falan geçiştiriyom midem kalkıyo yemek düşününce bileeeeeeeeee biliyorum yani anlıyorum seni

gülüm dünkü yaşadığım iğrençti bi ömür kızartma yiyemem her halde opuyorumnanaktan ama seni çok özledim canım ya

Back
X