Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet didemcim urfalıyım evlenince maalesef urfanın ilçesine yerleştim
anteplisin demek kız desene yakınmışız
didemcim canım günaydınnnnnnnnnnnnnn hoşgeldinnnnnnnn eşim şimdi gitttiiiiiiiiiiiiiiii anca yazabildim
ay şükür sonun da ya günaydın tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ay özledim seni ya a.s. :1hug: olumunekankayizsmile
didem antep li misin canımm
ayyyyy bende çok özledim insan sevdiğine sitem edermiş yanlış anlama olurmu tatlım
ewet kepeklim biraz zor olacak ama napalım cuma c.tesi pazar şu davet işlerinin bi kısmını bitirelim dedik p.tesi de tatil dinleniriz diye düşündük eşimle
hımm didem demek hemşerim haa
ayy canım benim urfaya gel mutlaka yaa görüşmüşte oluruz ne güzel olur kaydirigubbakcemile5
ayyy canım benimm antepte 3 yaz kaldımm bende ablamlarda neresindensin pekii ben karataşta kaldım
annemlerde üniversitenin karşı tarafında oturuyorlarrr aaa yakın kalmışsın kızz sevdinmi antebimizi
oy oyy oyyy ay walla süper olur didem halfetide buluşmak ta süper fikir walla
valla canım pek sevdiğim söylenemezz ama güzel şehir ben evde yiğenime bakıyordum pek dışarı çıkıp gezme vaktim olmadıı canımm
sende beni yanlış anlama tatlım artık nasıl yemek yaparım dünden sonra onu düşünüyorum yemek düşününce midem bulanıyo opuyorumnanaktan
yok canım biliyorum çünkü ben yemek pek yapamıyorum canım bişey istemiyo menemen falan geçiştiriyom midem kalkıyo yemek düşününce bileeeeeeeeee biliyorum yani anlıyorum seni