• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın melisa nasılsın bu sabah.

Gülüm sende hosgeldiin.nasılsın.ebrardan hic haberin varmı yaa.merak ettim bugunde yok.telefonu varmıydı sende

günaydın cnmm naberr ebrarı bende merak ettim tel var ama knt. yok bende. özele msj atim sana ara banada bilgi ver bari.inşallah bişi yoktur

kızlar 30 eylül'de adetimin başlaması gerekiyordu.hala başlamadı ve dün test yaptım çıkmadı.çıkmaması normal mi?yoksa ben hamile değil miyim?hamileysem çıkmaması normal mi?arada böle gecikmeler oluyor stresten....test yapmak için çok erken bir zaman mı?
Arada böyle gecikmeler oluyorsa yine öyle gecikmedir canım.Bekle ama umutlanma.Ama inşl vardır...
cnm belki bu bir belirti olabilir ne zamandı adet günün cnm

canım gnaydın,bakalım sanmıyorum ben pek.. yarın adet olmam lazım cnm yani 5 ekim

Benimde yarın olmam lazım canım..eyvahedigeldismile

eskilerden kimse kalmamışyaa mehtap naptı bilginiz varmı. evhan gelmiyo didem de gelmemiş bugün dr. mı gitcekti acaba

Back
X