• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım evet kandan baktı canım olabilirmiş fazla bişi demedii iğne yazdı yaptırdım bakalım regli 3 günü tekrar gitcem hormonlara bakacak

canım evet kandan baktı canım olabilirmiş fazla bişi demedii iğne yazdı yaptırdım bakalım regli 3 günü tekrar gitcem hormonlara bakacak

Hayırlısı olsun Ceylicim. Bir daha ki ay bizlerin ayı olsun inşallah. Bebeklerimize kavuşalım tez zamanda inşallah:):CüvCüv:

esra cım senin adınada çok üzüldüm yaa geçmişi okudum pat diye karşıma senin regl oldum yazısını okurken sanki kendim olmuşum gibi üzüldüm suratım düştü bi anda ya,nolur üzülme herşerde bir hayır vardır,onun vakti zamanı var daha demekki,rabbim hayırlısını nasip etsin inş,cnm.

esra canım çok üzüldüm ama hep hayırlısını istedik vardır bi hikmet.sakın üzme kendini

iyi aksamlar hanimlar.. adetim olasi gerekinden 3 gün önce gebelik testi yaptim negativ cikti.. dün adet olmam gerekiyordu geciktim.. adet yok bebek de yok :(

iyi aksamlar hanimlar.. adetim olasi gerekinden 3 gün önce gebelik testi yaptim negativ cikti.. dün adet olmam gerekiyordu geciktim.. adet yok bebek de yok :(

cnm bence birazdaha bekle testi tekrarla,3gün önce yapılan testlerde genelde sonuç vermiyor,benimde adetim bugündü ama çıkmaz diye birazdaha bekliyorum.

normalde adet ararligim28 bazen 30 oluyordu.. adet olacakmis gibi degilim.. dün ve cumartesi günü cok sinirliydim önüme cemkirdim sonra bi düsündüm niye böyleyim diye adet gecikmesine bagladim..

iki hafta önce kasiklarimda agri vardi ümitledim ama suan hic bir sey hic bir beliri yok.. adet öncesi belirtiler bile yok ne gögüzlerim aciyor ne de yumurtaliklarim aciyor analadim gitim.. bi yandan ümitlenmek istiyorum bi yandan da istemiyorum.. bir devasinda gebelik testi yaptim iki saat sonra adet oldum bu yüzden beklemek istiyorum

normalde adet ararligim28 bazen 30 oluyordu.. adet olacakmis gibi degilim.. dün ve cumartesi günü cok sinirliydim önüme cemkirdim sonra bi düsündüm niye böyleyim diye adet gecikmesine bagladim..

iki hafta önce kasiklarimda agri vardi ümitledim ama suan hic bir sey hic bir beliri yok.. adet öncesi belirtiler bile yok ne gögüzlerim aciyor ne de yumurtaliklarim aciyor analadim gitim.. bi yandan ümitlenmek istiyorum bi yandan da istemiyorum.. bir devasinda gebelik testi yaptim iki saat sonra adet oldum bu yüzden beklemek istiyorum

benimde dediğim gibi bi kaç gün daha bekle cnm,zaten belirtiler aynı adet olacakmışsın gibi,benimde adet olacakmış gibi belirtilerim vardı ama şuanda sadece akıntım ve göğüs şişkinliğinden başka şikayetim kalmadı,bugün adet olmam gerekiyordu ama ben beklemeyi tercih ediyorum,senin bugün kaçıncı günün cnm...

Back
X