• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydıın mehtap sen nasılsıın.biz idare ediyoruz işte..

ds bahsettiğine gore epey zayıfsın sen nasıl bırden cıktı oyle gobişin merak ettim :) bi fotograf koysan bakardık kaydirigubbakcemile2

günaydıın mehtap sen nasılsıın.biz idare ediyoruz işte..

ds bahsettiğine gore epey zayıfsın sen nasıl bırden cıktı oyle gobişin merak ettim :) bi fotograf koysan bakardık kaydirigubbakcemile2

foto koyacaktım ama hafıza karı okuyucusunu evde unutmuşum sanırım bulamıyorum üffff çantamı bi daha kurcalıym belki çıkar

kızlar bişey sorcam ben bu ay ne zaman adet olcam bilmiyorum bi ileri bi geri oluyo kafayı yedirdi bana elimde test var yapsammı acaba

ayyyy ne güzel bende haftaya salı gidicem 2 li test içinde randevu alıcaz onda net görürüm bvende meraktan çatlıyorum nasıl oldu acaba kuzum

bende 19gün sonra gidicem. kiz senin göbüsüne zaten kimse laf edemez. yuvarlanacaksin sen yakinda. birde daha 3 aylikken :)
yeni resmin var mi?

Bende yarın gidicem ama korkuyorum bişey olduysa diye çok sakindim hiç panik olmuyordum:( Daha önce hamile olanlara sormak lazım böyle oluyor mu diye şimdi eşimi arıycam kızacak:(

Bende yarın gidicem ama korkuyorum bişey olduysa diye çok sakindim hiç panik olmuyordum:( Daha önce hamile olanlara sormak lazım böyle oluyor mu diye şimdi eşimi arıycam kızacak:(

sen göğüs uçlarım hassasiyeti geçti diyemi panık yapıyosun eğer öyleyse boşuna kendini üzme 9 ay boyunca bu hassasiyet olcak diye bişey yok hem bazı hamileleler bunu hissetmiyor bile ben ilk oğlumda biraz hissettim ama 2 . oğlumda bişey hissetmedim böyle ufak tefek şeylerde panik yapmayın yarın beebğiniz olduğunda ne yapcaksınız bilmiyorum valla

keremre 28 gunde bir olsan bıle adet tarihin gelmemişki.bence az bekle derim ben.benim adet tarihim gecmesine ragmen cıkmamıstı ıdrar testınde.

bende 19gün sonra gidicem. kiz senin göbüsüne zaten kimse laf edemez. yuvarlanacaksin sen yakinda. birde daha 3 aylikken :)
yeni resmin var mi?

$33783_1579063567345_1558329679_1447362_4715181_n.webp
aha elimde sadece bu var kızlar 3 hafta önceki halim bugünde ekliycem bi şekilde

ben bu gibi durumlarda eşimi arayınca oturup benimle dalga geçiyor o yüzden aramıyorum rahat ol tatlım sen bebişin iyyidir merak etme

sen göğüs uçlarım hassasiyeti geçti diyemi panık yapıyosun eğer öyleyse boşuna kendini üzme 9 ay boyunca bu hassasiyet olcak diye bişey yok hem bazı hamileleler bunu hissetmiyor bile ben ilk oğlumda biraz hissettim ama 2 . oğlumda bişey hissetmedim böyle ufak tefek şeylerde panik yapmayın yarın beebğiniz olduğunda ne yapcaksınız bilmiyorum valla

Canım benim bulantım falan olmadı tek belirtim göğüslerimin çok hassas omasıydı çok acıyord uzonkluyordu resmen bird e çk büyümüştü sanki birden küçüldüdün akşamdan beride hiç acımıyor rahatça dokunabiliyorum ben normalde sakin bir hamilelik geçiriyorum hiç panik yaşamadım şimdiye kadar ama içime kurt düştü :(

Canım benim bulantım falan olmadı tek belirtim göğüslerimin çok hassas omasıydı çok acıyord uzonkluyordu resmen bird e çk büyümüştü sanki birden küçüldüdün akşamdan beride hiç acımıyor rahatça dokunabiliyorum ben normalde sakin bir hamilelik geçiriyorum hiç panik yaşamadım şimdiye kadar ama içime kurt düştü :(

bişey olmaaaz merak etme

Back
X