Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydıın mehtap sen nasılsıın.biz idare ediyoruz işte..
ds bahsettiğine gore epey zayıfsın sen nasıl bırden cıktı oyle gobişin merak ettim :) bi fotograf koysan bakardık kaydirigubbakcemile2
ayyyy ne güzel bende haftaya salı gidicem 2 li test içinde randevu alıcaz onda net görürüm bvende meraktan çatlıyorum nasıl oldu acaba kuzum
kızlar bişey sorcam ben bu ay ne zaman adet olcam bilmiyorum bi ileri bi geri oluyo kafayı yedirdi bana elimde test var yapsammı acaba
gecen ay ne zaman adet olmustun ki keremre.
ayy benim cantam gibiyse seninkide mümkün değil aradığın bişey bulunmaz ..kara delik mübarek benimki.
ayy benim cantam gibiyse seninkide mümkün değil aradığın bişey bulunmaz ..kara delik mübarek benimki.
Bende yarın gidicem ama korkuyorum bişey olduysa diye çok sakindim hiç panik olmuyordumDaha önce hamile olanlara sormak lazım böyle oluyor mu diye şimdi eşimi arıycam kızacak
![]()
Bende yarın gidicem ama korkuyorum bişey olduysa diye çok sakindim hiç panik olmuyordumDaha önce hamile olanlara sormak lazım böyle oluyor mu diye şimdi eşimi arıycam kızacak
![]()
ds evhandan naber hala sıkıntılı mı..
![]()
sen göğüs uçlarım hassasiyeti geçti diyemi panık yapıyosun eğer öyleyse boşuna kendini üzme 9 ay boyunca bu hassasiyet olcak diye bişey yok hem bazı hamileleler bunu hissetmiyor bile ben ilk oğlumda biraz hissettim ama 2 . oğlumda bişey hissetmedim böyle ufak tefek şeylerde panik yapmayın yarın beebğiniz olduğunda ne yapcaksınız bilmiyorum valla
Canım benim bulantım falan olmadı tek belirtim göğüslerimin çok hassas omasıydı çok acıyord uzonkluyordu resmen bird e çk büyümüştü sanki birden küçüldüdün akşamdan beride hiç acımıyor rahatça dokunabiliyorum ben normalde sakin bir hamilelik geçiriyorum hiç panik yaşamadım şimdiye kadar ama içime kurt düştü![]()