• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bende çocukların üstüne kusarrrrrrrımmmmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sınıfcak kusma yarışı başlatırsınız... :dance:
BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
İNTERNET BAĞLANTIM GİDİP GELİYO O YÜZDEN GİREMİYORUM YA SİNİR BASTI
BU ARADA BENİM BEBİŞİM İKİNİZİNKİNİDE DÖVER REYANNN CE SUMRU :ecrin_bebek:

hoşgeldinnn kuzummmmm opuyorumnanaktan :1hug: a.s. bak beni kimse böyle karşılamıyo kıymetimi bil ona göreeee
bu aradaaaa
hiç öyle heveslenme BENİM YAVRUM KAHYAMANDIYYY KAHYAMANNN :emir_bebek:

sınıfcak kusma yarışı başlatırsınız... :dance:

hoşgeldinnn kuzummmmm opuyorumnanaktan :1hug: a.s. bak beni kimse böyle karşılamıyo kıymetimi bil ona göreeee
bu aradaaaa
hiç öyle heveslenme BENİM YAVRUM KAHYAMANDIYYY KAHYAMANNN :emir_bebek:

hoşbulduk tatlım şiştim valla kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kahyaman mı seninki ay kızlar ya benim bağlantı çok yavaş nasıl sinir oldum

Çok kalabalığız ve ben aranızda yeniyim yetişmem zor oluyo:) Bide takip edemiyorum kim hamile kim değil kim adet bekliyo kim bebek:) Geçmişi okuyorum sürekli ama yinede kafam almıyo:(:oklava:

aynı benim gibisin bende öyle ya. ne güzel arkadaşlar alışmışlar birbirlerine ben kiminle yazıştım kime soru sordum cevap aldım. bir önceki sayfada ne okudum hiç biri kalmıyor aklımda.

sen nasıl oldun ondan haber ver çocukları dövmeyi bırakta
geçtimi leken nasılsın

ayy canım bugün daha iim galiba sarıya döncek gibi işte sıpa beni hop oturtuo hopkaldırıo inş bişey olmaz

şşş ayağınızı denk alın benim oglum en büyükkk... guclubacismile

reyyoş hosgeldin cicim nassın...

size sevgi ve saygılaar kıslaaaaaaarrr..

ayy canım bugün daha iim galiba sarıya döncek gibi işte sıpa beni hop oturtuo hopkaldırıo inş bişey olmaz

bişey olmaz benim yiğenimeeeeeeeeeeeeeeeeeee annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
allahın izniyle sağ salim alıcan kucağına kayatım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kepeklimmmmmmmmmmm napıyon kız sende kayboldun bende benim bağlantı koptu
ay herkezede bağlantı derdimi anlatmasam çatlarım

kıs ne sabırsızsın bekle azcık nolcak geç bağlan ben home premium kullanıom int hhızım da ii

didem daha önce sana sordum mu ben bilmiyom da iki sorum var,birincisi
sen 10 haftalık olmuşun maşaallah dr ne gibi ilaçlar vardi,vitamin falan
bide eşinle ilişkiniz nasıl gidiyor yani dr bişey dedimi nrmal devam ediyonuz mu

bişey olmaz benim yiğenimeeeeeeeeeeeeeeeeeee annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
allahın izniyle sağ salim alıcan kucağına kayatım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aminn canım hepimis inş ayy annesii mi annesi benim dimi

slm hanımlar ben geldim nasılsınız?bakıyorumda dünki gibi bugünde herkez burda
hoşşşşgeldin hayatım nasılsın bulantılarla yaşıyoruz işte ..
şşş ayağınızı denk alın benim oglum en büyükkk... guclubacismile

reyyoş hosgeldin cicim nassın...

size sevgi ve saygılaar kıslaaaaaaarrr..

aa saygılar bizden efenimmmm kaydirigubbakcemile5 saygılar bizdennn...rabbim sağlık sıhhat versin inşaalah...
napıyım kız kahvaltıyı öğlen yapınca ortalıkta duruyor öyle bende nete takılıyım biraz dedim

kıs ne sabırsızsın bekle azcık nolcak geç bağlan ben home premium kullanıom int hhızım da ii

yav işyerindeyim normalde çok iyidir bağlantım ama bugün çok kötü mafoldumben
anında okuyamıyom yazdıklarınızı sinir basıyo zaten yine kasıklarım belim ağrıyo nasıl bi çocuk benimki habire belimle kasıklarıma baskı yapıyo

tatlım alttaki çizelgelere bak daha kolay takip edersin

Hıııım bide o var sormak istediğim tabi bazılarında bebek bazılarında kelebek bazılarında da kadın erkek var sanırım kelebek ve kadın erkek evlilikle ilgili değil mi? Bide onlar çok güzel nasıl yaptınız onları bende evliliğim için yapmak istiyorum:)

hoşgeldin canım naber nasıl gidiyor

hoşbulduk tatlım sinir stres gidiyo yazdıklarınıza yetişemiyom fırlatıcam şimdi bilgisayarı yere sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sen nasılsın canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşbuldum cnm tşk,oğlum hasta demiştimya göndermedim bugün okula evde onunla uğraşıyorum sıkılıyo evdede,arkadaş gelicek birazdan kızı var 1 yaşında şirinmi şirin onunla oynicakmış onu bekliyoruz,bulantılara gelince merak etme cnm 3.ayda geçiyo bulantılarınız inş,kaç haftalık oldun cnm.

Back
X