Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar rutin kan ve hormon tahlilleri varya..10.haftadan sonra istenen kan idrar hormon tahlilleri varya.onun için gidiyorum şimdi.gelince haber ederim size.
Günaydın kızlar eflalim sevindim sinirinin geçtiğine benimde kocam akşam gönlümü aldı:) En sevdiğim şekerlerden koca bi paket yaptırmış gelmiş sağolsun şeker komasına girecedim nerdeyse:)
Kepeklim sen ne tahlili verecen bakayım?
Ay seninki niye üzdü seni ben dün öyle sinirli ve de üzgündüm ki kaçırmışım canım ama dün eşim aradı eve gelmeden önce bişey istiyormusun diye soğuk konuştum senden hiçbirşey istemiyorum diye eve geldi öpüyor sarılıyor ben ağlamaya bir başladım susturana aşkolsun:) tamam diyor ben seni ultrasoncun gelince götürcem rica edicem doktordan eşim bebeği göremedi çok ağladı bakın diye dalga geçer gibi ben bir aydır bekliyorum benim yerime sen gördün sen taşıyorsun sanki elalemi haklı görüyorsun beni suçlu buluyorsun hep bıktım senden diyorum ağlaya ağlaya ama hiçbir şey demedi bu sefer bak ben gösteriyim nasıl hareket etiğini diye yere yattı elini kolunu sallıyordu böyle kafasını çevirdi ekrana baktı diyor iyice ağladım pis diye neyse haftaya inşaallah diedm maaşını alınca ben muayenehanesine gidicem doktorun sesi çıkmadı.
alemsin eflal ya kaydirigubbakcemile3 valla cok cektiriyonuz kocalariniza. ama esinde komikmis ha yere yatip bebek bile olmus bak senin icin :)