- 24 Temmuz 2009
- 1.174
- 15
- 158
hahahahha yaşasın lucky papucu yarım gel buraya gevezelik yapalım :) hahahh 88 lucky kıııız kime diyom beeen sırnaşık şey
Gelirsem oraya papucu yarım değil tam gösteririm hee kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahha yaşasın lucky papucu yarım gel buraya gevezelik yapalım :) hahahh 88 lucky kıııız kime diyom beeen sırnaşık şey
ayy esra cok ozendiimm..bende evde olsam perdeleri acsam onune otursam evim sıcacık olsa..bide cay koysam kendimee ..pencerenin onunde orgumu orseemm(( aaa cok ozendiim.
luckyy zkool siz calısıyormusunuz.iştemisiniz.
kizlar birsey sorcam. bizde bebekleri tuzlu suyla yikiyorlar birkere. sizdede var mi?
kizlar birsey sorcam. bizde bebekleri tuzlu suyla yikiyorlar birkere. sizdede var mi?
Iyiyim kepeklim ip aldım geldim bi heves bebek battaniyesi başlıyorum hayırlısıyla
Gelirsem oraya papucu yarım değil tam gösteririm hee kaydirigubbakcemile2
evet cnm öle bişi var.tuzlu suyla yıkanırki ayakları falan kokmasın diye![]()
Sumrucum bide şöle bişi duydum.annemin bi arkadaşı var kızı doğduğundan 40'ı çıkana kadar hergün işte pıtışını,bacakalrını,koltuk altına falan anne sütü sürermiş.kıllı tüylü olmasın diye.ve kız büyüdü 18 yaşında falan bacaklarında pıtışında hiç kıl yokmuş kaydirigubbakcemile2 sizde böle bişi duydunuzmu??
Kendi kendime konuşuyoruuuuum kisme yokmu yaaa canım sıkılıyo iş yok yağmur yağıyo sigaraya inemiyom sıkıldım valla:sinifsinif:
Gelsene gelsene gelseneeeee kaydirigubbakcemile5
canlarım bizdede bebeği tuzlarlar bende tuzlatıcam 20 banyosu yaptırılır aile büyükleri yıkar tuzlu suda sürerler vücuduna isilik alerji filan olmasın ter kokmasın diye
Benim bağlantı gitti yine ya sinir bastı