Ben geldim millet gözünüzmü değdi ne yandaki dengesizler inşaat yapıyorlar uyutmadılar off işin yoksa bunları dinle her gün.
itiraf ediyorum kesin benim gözüm degmiştir... :)) :teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldim millet gözünüzmü değdi ne yandaki dengesizler inşaat yapıyorlar uyutmadılar off işin yoksa bunları dinle her gün.
abuuu neler duyuyorum benim hiç haberim yok...
ıyy biride fare diyor yaaaa..kız anam tuyu cıkmamıs fare nerden bulunur gozunu seviim.
Ay ben öyle tuzlatma falan yaptırmam inanmam öyle şeylere,bu şehirdede biz buarlıdelizde40 çıkına zeytinyağı sürüyorlarmış gerçi zeytinyağı faydalı bişeyde yaptırmam heralde burda bir teyze var kadın sanki kendi torunu gibi şimdiden planlar yapıyor ama ben gelemem öyle şelyere heytt karışmayın benim çocuğuma derim.
eflalim ben nazar etmedim valla ama kepekli kabulleniyor suçunu
zkol ay kız benim adım didem seninki ne böyle zor oluyo gelcem yardıma
luckyyyyyyyy luckyyyyyyyy napıyosunnnn
abuuu neler duyuyorum benim hiç haberim yok...
ıyy biride fare diyor yaaaa..kız anam tuyu cıkmamıs fare nerden bulunur gozunu seviim.
heee sen o kadar uğraş didin bebişin olsun sonra birileri üzerine bişi sürme hayali kursun olduuuuuuuuu görürsem söylerim aferin kız yaptırma bende yaptırmam yırtarım milleti valla:)
aman bende zeynep yaaa banada zor geliyo didem zkol deyince siz başkasından bahsediyonuz sanıyom.
ya git ne elimi sürerim ona ne çocuğuma sürerim karınca yağı filanda sürüyolarmış ıyyyyyyyyyy ben yaptıramam onları ama tuzlatıcam bebişimiiiiii
merhaba kızlar..bundan bir ay önce 17 haftalık gebeliğim son buldu malesef oğluşumu kaybettim.ama içimdeki o bebek özleminin tarifi imkansız.şimdi tekrar hamile kalmak için kendimi hazırlıyorum.2011 de yeniden bebeğime hamile kalmayı planlıyorum.görüş ve tavsiyelerizi bekliyorum.hepimize en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ve sağlıklı bir bebişi dünyaya getirmeyi diliyorum..
merhaba kızlar..bundan bir ay önce 17 haftalık gebeliğim son buldu malesef oğluşumu kaybettim.ama içimdeki o bebek özleminin tarifi imkansız.şimdi tekrar hamile kalmak için kendimi hazırlıyorum.2011 de yeniden bebeğime hamile kalmayı planlıyorum.görüş ve tavsiyelerizi bekliyorum.hepimize en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ve sağlıklı bir bebişi dünyaya getirmeyi diliyorum..
Ben bu konuda çok hassasım kendi annem bie olsa yaptırmam ya herkes kendi çocuğunu yetiştirsin hele kaynanamgil karışmaya bir kalksınlar benim çocuğumun terbiyesine müdahale etsinler o zaman görürler gerçek yüzümü hiç affetmem zaten gıcığım var onlara çıkarırım yılların acısını
ayyyyy zeyneppppp kızım olursa zeynep nil koyacam bende seni biraz daha sevdim şimcik canım benimmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ya git ne elimi sürerim ona ne çocuğuma sürerim karınca yağı filanda sürüyolarmış ıyyyyyyyyyy ben yaptıramam onları ama tuzlatıcam bebişimiiiiii
Tuzlatma kız yazık kokar bebek sütünden sür bari de süt koksun :)
Aramıza hoşgeldin inşaallah Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder neden sonlandı gebeliğin bilgi verebilirmisin?