- 24 Temmuz 2009
- 1.174
- 15
- 158
Ay pek gizemli oldum yav
Şokk şok şokkk...Gündemin en sıcak en taze haberi... eflalim gerçek ismini açıklıyorr.merak edenler... azzzz sonraaaa puhahahahkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay pek gizemli oldum yav
Güle güle git cnm benim.kaydirigubbakcemile3 tüh zkolda yalnız kalcak şimdi vahh vahhh :hulya::hulya:
kızlarrrrr ben kaçtım iyi akşamlar öpüyorum hepinizi
Lucky gönderdim canım sende esraya gönder oh be bitti.
Lucky gönderdim canım sende esraya gönder oh be bitti.
hayırrrr cicimmmmmmmmmmmmmmm nette okuduuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyy :dilcikar: adımı şeye çıkardınız hhaaa
Hani böle senle çok alakalı bi cümle olunca soriyim dedim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Ney süper kız lucky?
EFLAAAAL bi dk yaaa bu senin kendi ismin mi yoksa bebeğine düşündüğünüz isim mi bu kafam karıştı şimdi.ama hoşş muş canım hayırlı olur inşaalah
Reyyanım niye kızdın canım biz burda herşeyi konuşuyoruz kimsenin tuhafına gitmediki
Kendi ismim canım özelden gelen ama varya kız ismi bulamıyoruz eşim kızınada koyalımdiyor :)
herneyse artık ama dalgaya alınması hoşuma gitmiyor artık.konuşulmasın lütfen şaka yapıcam takılıyom derken kalp kırılıyor farkında olmadan
herneyse artık ama dalgaya alınması hoşuma gitmiyor artık.konuşulmasın lütfen şaka yapıcam takılıyom derken kalp kırılıyor farkında olmadan