• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Eflal çok değişik ama güzel ismin varmış kızlar ben çıkıyim da biraz el işi yapıyım sizlere iyi sohbetler

Hadi şekerler bende gidiyorum artık hoşçakalın

bend ekaçıyorum artık fazla takıldım bugün güyaa neti ço kaçmayacaktım sözvermiştim kendime.
neyse zaten hsonu çogunuz yoksunuz.bende girmeyiveririm artık
hayırlı akşamlar herkese..bu arada az önceki kırgınlığımdan dolayı kalp kırdıysam bende özür dilerim kızlar

bend ekaçıyorum artık fazla takıldım bugün güyaa neti ço kaçmayacaktım sözvermiştim kendime.
neyse zaten hsonu çogunuz yoksunuz.bende girmeyiveririm artık
hayırlı akşamlar herkese..bu arada az önceki kırgınlığımdan dolayı kalp kırdıysam bende özür dilerim kızlar

yok be tatlım özür dilemene gerek yok yani özür dilencek bişi yok ve kimsede sana darılmamıştır emin ol.herkes çok anlayışlı çünkü.kendine ii bak cnm öpüyoruz seniiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Kızlaaar yazdıklarınızın hepsini okudum ama cevap veremiyorum kaçıyorum şimdi hafta sonu yoğum ben. Yarın dr. var dua edin öptüm hepiciğinizi

Bende kaçıyorum kızlar hepinizi öptmm akşama girerim tekrar internete görüşürük yine :icecream: herkese iyi akşamlarrrr

ben bugün hasteneye gittim ama devlete bidaha gitmemeye kara verdik ultrason yoktu malesef bebişimi göremedik kan testi ve idrar testi yaptırdık çok şükür ii çıkmş ama tansiyon takibindeyim hala

zkol canm bende bi sorun yok çok şükür bekliyoruz bakalım bizimde kasım15 de 1 yıl olacak bende gebzedenim hayatım

Kızlar yaa benim sol kaşığım çok dolgunlaşti ve çatlıcak gibi hissediyorum acaba klomenden midir bilgisi olan cvp verirse sevinirim

Back
X