• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

lütfenn dua edin allah bebişimi korusunn

ayyy canımsın yaa üzülme sakın nolur bendede oğlumda öyle olmuştum anlatmıştım sen okumamışsın galiba,evi süpürürken benden aniden bişey boşaldı böyle kahverengi sıvı,ozaman dr u aramıştım yat uzan ayaklarını kaldır demişti,eşimde yoktuki o hafta şehir dışındaydı 2 aylıkta hamileydim zaten zor olmuştu ve ben çok üzülüyordum eyvah düşecek diye hemde sizin gibi progestan filan bilmem ben yani neyseki allaha şükür şimdi 6 yaşında ablası sende sakın moralini düşürme bebek gerçekten hormonlarının etkisiyle etkileniyor,sen yat dinlen uzandığın yerdende dualar et yapcak başka bişeyin yok tatlım dr zamanın gelincede git bakalım ne dicek rabbim acıtmasın cnm canını...allah yardım cın olsun ama tek dostun dua cnm bol dua et.rabbim karşılığını veriri.

bugünde kimsecikler yok ,gerçi bende evde deilim karşıdayım şuan ordan yazıyorum gece dönücem kısmetse,eşim ankara dönüşü alıcak bizi,artık onu beklicez yani.

Merhabalar:)

Ben siteye yeni dahil oldum ve sormak istediğim soruyu yalnızca buradan sorabıleceğimi düşünüyorum.
Eşimle artık bebek sahibi olmak istediğimize karar verdik ve çalişmalara başladık!!!Hatta bugun ilk kez korunmadan birlikte olduk.Duyduguma göre beraberlikten hemen sonra ayaga kalkmamak gerekiyormus ve bende oyle yaptım.Bir süre yattıgım yerde ayaklarım havada kaldım.Fakat daha sonra insani ihtiyaç olarak tuvalete gitmem gerekti ve oturur oturmaz bir seyler akıp gitti.Şimdi ben boşuna mı beklemiş oldum anlayamadım yada şöyle soriyim acaba her şey mi akıp gitti.offfff bazı konularda bilgisiz olmak ne kötü:((
benimle bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Merhabalar:)

Ben siteye yeni dahil oldum ve sormak istediğim soruyu yalnızca buradan sorabıleceğimi düşünüyorum.
Eşimle artık bebek sahibi olmak istediğimize karar verdik ve çalişmalara başladık!!!Hatta bugun ilk kez korunmadan birlikte olduk.Duyduguma göre beraberlikten hemen sonra ayaga kalkmamak gerekiyormus ve bende oyle yaptım.Bir süre yattıgım yerde ayaklarım havada kaldım.Fakat daha sonra insani ihtiyaç olarak tuvalete gitmem gerekti ve oturur oturmaz bir seyler akıp gitti.Şimdi ben boşuna mı beklemiş oldum anlayamadım yada şöyle soriyim acaba her şey mi akıp gitti.offfff bazı konularda bilgisiz olmak ne kötü:((
benimle bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

merhaba cnm hoşgeldin,insan spermleri 5milyon civarında sana lazım olan içlerinden sadece 1tanesi cnm,e geriye kalanlar tabikide akıcak sen korkma ama uyguladığın adım çok doğru cnm hadi hayırlısı bakalım,çalışmalara devam...:CüvCüv:

cevabın için çok teşekkür ederim inan içimi rahatlattı:)))
bakalım inşallah herşey yolunda giderde bizi çok uğraştırmaz:)))

cevabın için çok teşekkür ederim inan içimi rahatlattı:)))
bakalım inşallah herşey yolunda giderde bizi çok uğraştırmaz:)))

rica ederim cnm ne demek burası paylaşım sitesi birbirimize bilgilerimizi tabikide paylaşıcaz,benimde 7.ayım bitti ama hala tık yok,bir tane dua buldum onu uygulayacağım bu ay hayırlısı bakalım.vereliniortak

Selam kızlar nasılsınız sayfalar çok ilerlememiş iki günde.

Kızlar yoksunuz neyse bende çıkıyorum yarın görüşürüz inşaallah.

selaaam:))
ben tekrardan bir sey sorucam prof.mehmet cihat ünlüyü hiç duydunuzmu?eger cevap evetse nasıl bir doktor hiç fikriniz var mı?

Back
X