• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet kızlar iyi şiştim ben
allahım isteyen herkeze nasip etsinnn sağlıkla sıhhatle

ben 16 aylık evliyim ilk 6 ay korunduk sonra bıraktık ama hala birşey yok bu 4 aydırda adetim 35 günde bi olmaya başladı o yüzden adet günümü falanda hesaplayamıyorum ama bi haftadır kasıklarımda bi bakma var ama neden bilmiyorum bu ayda hiç ümitli degilim adetimde 25 eylülde idi bakalım kasımda ne olacak

ben 16 aylık evliyim ilk 6 ay korunduk sonra bıraktık ama hala birşey yok bu 4 aydırda adetim 35 günde bi olmaya başladı o yüzden adet günümü falanda hesaplayamıyorum ama bi haftadır kasıklarımda bi bakma var ama neden bilmiyorum bu ayda hiç ümitli degilim adetimde 25 eylülde idi bakalım kasımda ne olacak

Adet düzenin değiştiyse bence bir doktora gitmelisin geciktirmeden. İnşallah birşey yoktur ama 35 günde 1 adet görmek gebeliği zorlaştırıyor:( En azından ağrılarının da sebebini bilirsin o zaman.

Kızlar şu ateş ölçme ile gebelik mi takip ediliyordu yumurta mı? benim 2 gündür ateşim yükseliyo:)

maşallah kızlar düğmeler fora ev kutlamaları filannnn ohhhhhhhh bende düğmem açık geziyorum valla çünkü hala kendime göre hamile pantalonu bulamadım

zeynepcim ateş ölçmeden pek anlamam ben
afr yi hiç sorma doktora göndermezsin canım onu
geçen ay o kadar gecikti adeti o kadar git de kan testi yaptır bebiş yoksa da doktora görün dedik
ama dinleyen kim

maşallah kızlar düğmeler fora ev kutlamaları filannnn ohhhhhhhh bende düğmem açık geziyorum valla çünkü hala kendime göre hamile pantalonu bulamadım

ay ama kiz bilmiyorum insan özlüyo mu ne. daha degisik geliyo bana simdi... kaydirigubbakcemile3:kedi:

zeynepcim ateş ölçmeden pek anlamam ben
afr yi hiç sorma doktora göndermezsin canım onu
geçen ay o kadar gecikti adeti o kadar git de kan testi yaptır bebiş yoksa da doktora görün dedik
ama dinleyen kim

Yaaaa:( doktora gitmeden olmaz valla ben çok pişmanım bir keresinde 2,5 ay adet olmadım dedim ki üzüntüdendir gitmedim doktora sonra devam edince gittimki benim yumurtalık kist dolmuş:( Sonra işin yoksa tedavi gör kistler çoğalmasın bebiş olsun die valla bence adeti geciken her kadın doktora gitmeli benim doktorum o konuda süper alttan bakmıyo hiç hep karından bakıyo:)

hahhah tabi kızım önceden bebiş olsun die görevdi şimdi eğlencelik çerez:)delikafadulden

yok kiz biz cok ugrasmadik. ilkinde hemen oldu cok sükür. ama basta hersey yeni, insan biraz tedirgin oluyo. simdi bulantilarda gecti. yavas yavasta alistim duruma, doktorumada sordum nettenden bilgi aldim. birsey olmazmis. tabi deliler gibi parcalayin birbinizi demiyorlar ama normal bi sekilde olabilir. ama bilmiyorum iste simdiki cerezler öncekinden daha bi güzel mi desem ne delikafadulden

Son düzenleme:
Back
X