- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
Bitirince banada gel:) günlük yapıyorum ütüyü salak gibi daha orucu aslında bende bi kuvvet yapayım bu akşam nede olsa yemek işi eşimin:)
tatlımmm akşam sen beni dürtükle ben seni dürtüklüym gazlayalım birbirimizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitirince banada gel:) günlük yapıyorum ütüyü salak gibi daha orucu aslında bende bi kuvvet yapayım bu akşam nede olsa yemek işi eşimin:)
kizlar bi keresindede böbrek yapmis. bende bulgur pilavi yapmistim. neyse kaldi böbrek biraz. dolaba koydu. ertesi günde taze fasulye yapmisti (etsiz). oda biraz kaldi. 3üncü günde kalkip böbrekle fasulyeyi karistirip milletin önüne koymaz mi. yazik kaynatam hic seslenmez birseye yani yemek konusuna. esim ama acayip kavga eder karni acikinca birde kendine göre birsey olmayinca. benimle hic etmez cünki emek verdigimi ugrastigimi bilir. annesi ama üsendiginden yapmiyo. cok kavgalar eder annesiyle yemek icin. ama iste sonra hanimefendi benim yemeklerimi elestirmeye kalkar.
tatlımmm akşam sen beni dürtükle ben seni dürtüklüym gazlayalım birbirimizi
ver gazı didem ver gazı:) Bu akşam eve gider uyur bu kadın:)
slm arkadaşlar bn yeniyim aranızda bilemiyorum daha siteyi nasıl msjlaşıcz ltfn yardım
veriyom gazı bugün uyumak yok ütü yapcaz
mesaim bitti hadi bakalım yarın kim ütü yapmış kim yapmamış görüşeceğiz:) ben kaçar kızlar sizlere iyi akşamlar, dualarım hamiş olanlarınızın bebeklerine kavuşması, bebişi olmayanların hamiş olması için:)
slm arkadaşlar bn yeniyim aranızda bilemiyorum daha siteyi nasıl msjlaşıcz ltfn yardım
kimse bana yardm etmiy ya;(16 gun gecikmnin arddan test yptm 2.cizgi sikik;()
ds hadi evine git kısss ne beklion daha
kimse bana yardm etmiy ya;(16 gun gecikmnin arddan test yptm 2.cizgi sikik;()
slm kızlar nasılsınız,ben hiç iyi deilim dün sabahtan beri çıkartmaktan içim dışıma çıktı haliyle halsizlikte başladı napıcam bilmiyorum yani adetim dün bitmemiş olmasa hamileyim dicem yani,lütfen bilgi verin çook midem bulanıyoooooo.
offf çıkamadım ki napıyosun yaptınmı yemek
tooxic avatarındaki senin bebişinin ultrason fotosumu cnm?fisfisfis