aynıııı tatlım kenara 5 kuruş atamıyoruz yok yani
ay canım biz 1,5 yıllık evliyiz evlendigimiz sene ilk 3 4 ay borçlar filan vardı onları ödedik biraz düze çıktık 3 5 kenara koymaya başladık kaynanm geldi 3 hafta kaldı gitti o burdayken ve gittikten sonra epey sarsıldık düze çıkmamız 2 3 ayı buldu tekrar başladık biriktirmeye bu bayramda kaynanm hacca gitmek için tekrar geldi haliyle hem masraflar arttı hem kaynanam hacca gidecek parası eksik onun hac parasını mı tamamlayalım yoksam sago sola gidip geliyor alışveriş yapıyor o paralarımı karşılayalım bütün gün evde haliyle elektrik su telefon şimdide dogalgaz başladı hepsi çalışıyor şimdiden zorlanmaya başladık daha kaynanamın gitmesine 3 hafta var bayram dönüşü yine bize gelicek bakalım kaç ayda kendimizi toplıcaz. birşey sorucam insan parası varsa hacca gider dime ogluda olsa ona hac parası vermek mecburiyeti yok. tamam sevaptır ama en azından biz bunu daha önceden bilseydik kendimizi ona göre ayarlardık deseydiki hacca gidicem ama şu kadarım eksik verebilirseniz ben size sonra öderim dese hazırlıklı olsaydık daha iyi olmazmıydı böyle zora sokuluyormuşuz gibi geliyor ve zoruma gidiyor. kaynanm hediyeler almaya başladı kendi akrabalarına insanın gücüne gidiyor ya bir tane çorap ta bana al yada oglum bu nu da sana aldım de yok bizden para alıp başkalarına hediye alıyor biz yokmuşuz gibi davranıyor.