Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

haklı ama eşimde bana kızıyor beni takip ediyor balkon silmek yasak evde çok is yapmak yasak :)

yasak tabi yok öyle iş yapmak ben 20 günde bir kadın çağırıyorum balkaonunda kapattık zati kirenmiyor vileda ile sil geç yapıveriyorum bi üyüte çare bulamadım hiç sevmiyorum yapmayı ama kadına da yaptırmam istemem başkasının dokunmasını

herkes nerde ???
ben yemeğimi yedim geldim ama açım yine yaaa

hoşgeldinn canımmmm bende de öle oluo yemek yiyiom 1 sn tıkanıom sonra büyük bu boşlukkkkkkkkk........cup diie yutuo bebikler galibaa

hoşgeldinn canımmmm bende de öle oluo yemek yiyiom 1 sn tıkanıom sonra büyük bu boşlukkkkkkkkk........cup diie yutuo bebikler galibaa
sorma ya bankada çok yoğun tekrar bişeyde atıştıramadım çikolatam vardı onu yedim az önce bi yandan da leblebi yiyorum ne yapayım

sorma ya bankada çok yoğun tekrar bişeyde atıştıramadım çikolatam vardı onu yedim az önce bi yandan da leblebi yiyorum ne yapayım

canım evden ne bulursan getirrrrrrrrrrrrrrrrr ye herşeyiiiiiii

selam hatunlar ben iyim bebişimde iyi kalbisini gördüm artık pıt pıt atıyomuş. çok mutluyum midem geçti aşermiyom saçmalık gibi neyse öptüm yalnız deilim bildi verim dedim.

kizlar ben geldim :) merak ettiniz biliyorum ama biz iyiz. kusura bakmayin giremedim hic. iki hafta daha calisacaktim ama doktor bebegin kilo almasi icin bol bol uzanmam lazimmis rapor yazdi yani bundan sonra hep evdeyim. bol bolda dinleniyorum yiyorum tembellik yapiyorum uzaniyorum valla. bu arada hemen anlatayimda sizde rahatlayin. kizimin kemik yapisinda birsey yok sadece bebisim yavas kilo aliyormus. benim yememden icmemden kaynaklanmasada benim yinede tabi saglikli iyi beslenmem gerekiyormus. birde bol bol su icmem lazim. neyse kizlar kocis gelir simdi sorar napiyon diye. ben hepinizi öpüyom. ebru dogurdu mu kizlar ya??? cok merak ediyorum. birde kizlar bende 1-2 hafta kesin erken dogururmusum. canlarim benim özledim sizi yarin sabah girmeye calisiri,m. kib. öpüyorum sizi

kizlar ben geldim :) merak ettiniz biliyorum ama biz iyiz. kusura bakmayin giremedim hic. iki hafta daha calisacaktim ama doktor bebegin kilo almasi icin bol bol uzanmam lazimmis rapor yazdi yani bundan sonra hep evdeyim. bol bolda dinleniyorum yiyorum tembellik yapiyorum uzaniyorum valla. bu arada hemen anlatayimda sizde rahatlayin. kizimin kemik yapisinda birsey yok sadece bebisim yavas kilo aliyormus. benim yememden icmemden kaynaklanmasada benim yinede tabi saglikli iyi beslenmem gerekiyormus. birde bol bol su icmem lazim. neyse kizlar kocis gelir simdi sorar napiyon diye. ben hepinizi öpüyom. ebru dogurdu mu kizlar ya??? cok merak ediyorum. birde kizlar bende 1-2 hafta kesin erken dogururmusum. canlarim benim özledim sizi yarin sabah girmeye calisiri,m. kib. öpüyorum sizi

çokkk mrk etmiştik canımm ya ulaşamadıkta hemen bi msn al ve söle çatladık mrktann.ii olmanıza çok sveindim 1-2 hafta erkenden bişey olmaz genelde öle doğuruo herkesssss

bol bol yat dinlen canım hem bebeğin hem kendin için

günaydın bu arada ve kadınlar gününüz kutlu olsunnnn

en yeni ebru doğum yaptı perşembe günü...
sen nerede yaşıyorsun? bebek varmı bu arada isim neydi?
hadi yaa maşaallah didem falan naptı acaba.biran evvel gelseler de tecrübelerini paylaşsalar bizimle.ismim saliha bebeğim de 31 haftalık altta görünüyor.az kaldı yani.fethiyedeydim.yakında taşındık antalya aksekideyim.öyle işte nerdne nerelere geldim :(
günaydııın hanımlarr.. :3: :3: :3:

hatice gelmiiş ,reyyan gelmişş.görememişiz.
haticee neler yasadın kızın nasıl anlatsana yahuu.cok merak edıyoruz.
reyyaan canım Allah yardımcın olsun ınsallah.gonlune ferahlık versın.inşallahh hersey yoluna gırer .

diğer hanınmlar nerdesınız huuuuuuuuu..

amin canım aminnn...işte yaşananların hamilelik sürecinde olması da çok etkiliyor herşeyi..inşaalah bu günlerde gececek. çok özlemişim valla sizleri.herkesin göbüşü kocaman olmuştur diyordum ki kimisi doğurmuş bile maşaallah.

haftaiçi olmasına rağmen kimse yok nedense.dün oğlumu görmeye gittim manavgata.çokçok iyi elhamdülillah.1800 olmuş maşaallah yavrum.efnancım neredesin canım yaaa

selam kızlar ay reyyan şükür kavuşturna kız aklım hep sendenydi sordum durdum seni tahmin ettim neti yok heralde dedim nasılsın?

selam kızlar ay reyyan şükür kavuşturna kız aklım hep sendenydi sordum durdum seni tahmin ettim neti yok heralde dedim nasılsın?

canım yaa sağolasın.başıama gelenleri ne sne sor ne ben söyleyim valladurduk yere kendimize de macera aradık herhalde gül gibi fethiye dururken geldik dağ başına işte.köyde ki hayat sartları zor ve benimde baya zoruma gidiyor anacım naparsın yiyecek ekmek bitmiş demekki oralarda.nete de vodafonun tarifesinden bağlanıyorum.kocayla desen bozdukça bozdum arayı herşey de üstüste gelince sıkıntı falan artık çocuğum olsun istiyorumm onunla moral bulayım diye.ayrılmak için de birkaç denemem oldu en azından cocugumun sıhhati için doğuma kadar ayrı olmak istedim.bırakmadı annemde biraz nasihatler falan edince kaldı yani.yanlız öyle bir hale geldim ki valiz hazır duruyor bir köşede.anlayacağın hamilelik beni olması gerekenden fazla etkiledi.

Back
X