Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Ama bazilarimiz msn giremiyor :(

aynen bankada msn yasak

seatr canım nasılsın ayy ne soguk bugün ya ellerim hiç ısınmadı sabahtan beri. her kes msn de sırf senini için geldim oda zor zor artık giremiyorum buraya nasıl bir çare bulsak sana acaba diyom telden filan mı girsen telefonda yasakmı o uyuz bankada. reyyan ya çok üzüldüm canım kendini çok hırpalıyorsun. ne olur böyle yapma herşey olacagına varır. sumru sana küsüm canım sana özel mesaj attım cevap yazmadın. seni bekliyoruz msn de. eflal canım benim sen nasılsın ya arada bir girebiliyom burwaya seni göremiyom topragım benim. inşallah bir daha ki sefer karşılaşır uzun uzun muhabet ederiz .
sorma biizim burasıda öyle kar hiç durmadan yağıyor akşam eve nasıl gitcez bilmiyorum.ya canım telden de bakama ki çok yoğun oluyor ya burayı bile zor takip ediyorum zati.olsun artık yapıcak birşey yok msn herkese çok slm arada bi girer özet geçersiniz bende haberdar olurum

Selam canım iyiyiz. Siz :) nasılsınız... Umarm erken yazmısımdır.

sen erken yazdın ama ben geç verdim çıkmışsın ya çok üzüldüm şimdi. bende iyiyim diger kızlarda iyiler çok şükür hatice ve ebruaks dogum yaptılar şimdi sırada efnan var. inşallah vakti zamanı geldignde bizde böyle sıramızı bekleriz. iyi olmana sevindim canım büyümüş maşallah seninde bıcırıgın

aynen bankada msn yasak

sorma biizim burasıda öyle kar hiç durmadan yağıyor akşam eve nasıl gitcez bilmiyorum.ya canım telden de bakama ki çok yoğun oluyor ya burayı bile zor takip ediyorum zati.olsun artık yapıcak birşey yok msn herkese çok slm arada bi girer özet geçersiniz bende haberdar olurum

tabi canım zaten kepekli hatun ebrar afr zkol yogunluktan çok katılamıyorlar bize. yazarım canım evet ya bende düşünüyorum valla kar durmuyor ama birikmiyorda her yer dolsada bizde tatil etsek ama nerde

reyyan kuzum ordamısın ses var bana nasılsın canım. dünki yazdıklarını okudum çok üzüldüm bitanem ya. allah sabır versin. kıyamam sana inşallah dogumdan sonra herşey düzelir ve sizde daha iyi şaretlar altında yaşayabileceginiz bir yere geçersiniz.

sen erken yazdın ama ben geç verdim çıkmışsın ya çok üzüldüm şimdi. bende iyiyim diger kızlarda iyiler çok şükür hatice ve ebruaks dogum yaptılar şimdi sırada efnan var. inşallah vakti zamanı geldignde bizde böyle sıramızı bekleriz. iyi olmana sevindim canım büyümüş maşallah seninde bıcırıgın

tabi canım zaten kepekli hatun ebrar afr zkol yogunluktan çok katılamıyorlar bize. yazarım canım evet ya bende düşünüyorum valla kar durmuyor ama birikmiyorda her yer dolsada bizde tatil etsek ama nerde

anladım canım dikkat edin kendinize ben aynıyım iş yerindeki sıkıntım aynı yok ya bizim burası doldurdu ve çok soğuk hava bana tatil olmaz ki :43::43: keşke olsada evde yatsam yarın ikil tarma sonucunu göstericem doktora onun için bile izin vermedi müdürm bi arkadaş izinli haftasonu özeline git dedi

gülüm takma demek kolay ama biliyorsun bende nasil herseyi ttakiyordum kafam. takma gercekten hicbirseyi. hersey zaten olacagina variyo. ne kadar engel olmaya calissanda olacak olduktan sonra oluyo. bak bana taka taka noldu? millet normal isinde gücünde ben yatakta. borcta ödenir gider. her bebek nasibiyle dogar derler. sen hic merak etme. cocuga birsey almadik vay su sunu dedi bu bunu dedi diye aklina bile getirme. bizim inanki bi corabimiz bile yoktu bebegimize iki gü bi ciktik simdi hemen hemen hersey hazir. valla doktor bana öyle kizdiki birseyi kafana takmiycaksin yormicaksin kendin diye. sen hamilesin senin bebegin olacak is senin neyine dedi. sen kendini düsün hamileleigini düsün hic kimse senden birsey bekliyemez dedi. alisverise gitmek bile yasak dedi aslinda ama mecbur ciktim iki gün. simdi hep uzaniyorum 1 hafada kesin 2 kilo almisimdir ama olsun aklima bile gelmiyo. hep yararli seyler yiyorum. hic bir is yapilacakmis bitecekmis diyede acele etmiyorum. buasillar makinaya evin iside beklesin. nezaman kendimi dinlenmis hissedersem ozaman kalkiyorum bi 1 dakika is yapiyorum geri uzaniyorum. bebegimin sagligi daha önemli simdi. sen onu düsün

Canım takmıyorum zaten taksam ne olacak zaten oğlumun hareketleri çok yavaşlad ıbir haftadır endişeleniyorum ama doktor artık az hissedersin demişti 14 dün de randevum var inşaallahiyidir yavrum seninde dinlenmene sevindim canım iyi olmuş senin için çok yoruluyordun , eksikler bir günde alınır para olursa alınır napalım idare ediyorum:)))

seatr canım nasılsın ayy ne soguk bugün ya ellerim hiç ısınmadı sabahtan beri. her kes msn de sırf senini için geldim oda zor zor artık giremiyorum buraya nasıl bir çare bulsak sana acaba diyom telden filan mı girsen telefonda yasakmı o uyuz bankada. reyyan ya çok üzüldüm canım kendini çok hırpalıyorsun. ne olur böyle yapma herşey olacagına varır. sumru sana küsüm canım sana özel mesaj attım cevap yazmadın. seni bekliyoruz msn de. eflal canım benim sen nasılsın ya arada bir girebiliyom burwaya seni göremiyom topragım benim. inşallah bir daha ki sefer karşılaşır uzun uzun muhabet ederiz .

inşaallah canım ama zor artık kimse uğramıyor msn de takılıyormuşsunuz herkes girmiyorki napalım muhabbetimiz buraya kadrmış doğum yapınca girmezsiniz artık diyorlardı ama şimdiden kimse girmez oldu

kızlar ebru ve hatice hakkında biligisi olan varsa bir zahmet burayada yazsın nasıl omuş doğumları normal mi bebekler nasıl kaç kilo.....

kızlar ebru ve hatice hakkında biligisi olan varsa bir zahmet burayada yazsın nasıl omuş doğumları normal mi bebekler nasıl kaç kilo.....

Canım haticenin doğumu mecburen sezeryan oldu ebru normal doğurdu diye biliyorum. Bebekler sağlılıklar çoook şükür.

Canım haticenin doğumu mecburen sezeryan oldu ebru normal doğurdu diye biliyorum. Bebekler sağlılıklar çoook şükür.

teşekkür ederim kaç gündür merak ediyorum kimseler yok ki soruyum maşaallah iyi olsunlar ay ebru geslede sorsam nasıl oldu doğumu:))

inşaallah canım ama zor artık kimse uğramıyor msn de takılıyormuşsunuz herkes girmiyorki napalım muhabbetimiz buraya kadrmış doğum yapınca girmezsiniz artık diyorlardı ama şimdiden kimse girmez oldu

canım ya haklısın valla inank igün içinde giremiyorum site beni atıyor sorun oluyor diger kızlarda fırsat buldukça giriyorlar ama zaten kepekli ebrar afr zkolun sürekli işleri var. hatice ve handan facede takılıyor. ebru da dogumdan sonra anca kızıyla ugraşıyor öyle yani nasılsın. bu arada.

canım haticenin kanında enfeksiyon vardı çok sıkıntı çekti garibim. aynı anda hem taş düşürdü hem sancısı vardı açılması oldu filan mecbur sezeryana aldılar allaha şükür şimdi saglıklı bir kara kızı var senin için resmini koyucam buraya. ebruda normal kontrole gitmişti geçen hafta sanırım pazartesi iidi doktor bakmış 3 cm açılman var demiş. sabah 9 30 da suni sancı vermişler suyunu patlatmışlar ve saat 1 de dogum yaptı allaha şükür saglıklı bir bebgi var kilosunu filan söyledimi bilmiyom resmini göstermedi bize henüzz fazla girmiyor zaten msnyede gelmiyor. 5 dakika ugrayıp kaçıyor. böyle yani. allah hepmizie böyle rahat dogujmalr nasip etsin.

teşekkür ederim kaç gündür merak ediyorum kimseler yok ki soruyum maşaallah iyi olsunlar ay ebru geslede sorsam nasıl oldu doğumu:))

dogumu çok kolay olmuş diyor hiç böyle beklemiyordum kızlar sizde korkmayın ve bolca dua okuyun.

günaydın herkese iyi günler olur burası karşı ve soğuk

canım günaydın aynen burasıda öyle soguk ve karlı ama ben çok seviyorum heryer beyaz beyaz oluyor. sen nerde oturuyordun canım ben osmanbeyde çalışıyorum burda sadece yagıyor ama tutmuyor çekmeköyde oturuyorum orası çok güzeldi her yer bembeyaz olmuştu. kız sen ne zaman gidicen bebegin cinsiyetini ögrenmeye

Back
X