Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım yaa sağolasın.başıama gelenleri ne sne sor ne ben söyleyim valladurduk yere kendimize de macera aradık herhalde gül gibi fethiye dururken geldik dağ başına işte.köyde ki hayat sartları zor ve benimde baya zoruma gidiyor anacım naparsın yiyecek ekmek bitmiş demekki oralarda.nete de vodafonun tarifesinden bağlanıyorum.kocayla desen bozdukça bozdum arayı herşey de üstüste gelince sıkıntı falan artık çocuğum olsun istiyorumm onunla moral bulayım diye.ayrılmak için de birkaç denemem oldu en azından cocugumun sıhhati için doğuma kadar ayrı olmak istedim.bırakmadı annemde biraz nasihatler falan edince kaldı yani.yanlız öyle bir hale geldim ki valiz hazır duruyor bir köşede.anlayacağın hamilelik beni olması gerekenden fazla etkiledi.

canım yaa allah yardımcın olsun ikinizde zor durumdasınız üstüne gitme canım.oda öle yapsın sana biraz daha ılımlı olun şartlar zorladığı için birbirinizi üzmüşsünüz galibaa.kestirp atmayın hemen canım.hakkınızda hayırlısı olsunnnnn

canım yaa sağolasın.başıama gelenleri ne sne sor ne ben söyleyim valladurduk yere kendimize de macera aradık herhalde gül gibi fethiye dururken geldik dağ başına işte.köyde ki hayat sartları zor ve benimde baya zoruma gidiyor anacım naparsın yiyecek ekmek bitmiş demekki oralarda.nete de vodafonun tarifesinden bağlanıyorum.kocayla desen bozdukça bozdum arayı herşey de üstüste gelince sıkıntı falan artık çocuğum olsun istiyorumm onunla moral bulayım diye.ayrılmak için de birkaç denemem oldu en azından cocugumun sıhhati için doğuma kadar ayrı olmak istedim.bırakmadı annemde biraz nasihatler falan edince kaldı yani.yanlız öyle bir hale geldim ki valiz hazır duruyor bir köşede.anlayacağın hamilelik beni olması gerekenden fazla etkiledi.

Canım Allah yadmcın olsun nasibinizde orası varmış, şartlardan huzurunuzda kalmaz tabi normal bir durum insının tahammülü bazen gerçekten azalıyor sabırlı olmaya çalış bebeğin doğana kadar ondan sonra kararını verirsin ayrılmak çok kolay yavrun sağlıkla doğsunda önce,bende çok iyi değilim ama artık sadece bebeğimi düşünüyorum stres yapmıyorum kendime akıllandım halbuki maddi olarak çok zor durumdayız battık resmen birde eşimin adağı varmış bebek için doğmadan önce kesicem demiş bu ay kesmesi lazım para yok borç gırtlakta kredi çekicem diyor yine vs... çok şey var ama sabır diyorum geçicek bu günler oğlum iyi olsun elbetde geçicek nasipde ne varsa artık.

kizlarrrrrr ben geldimmmm. ayyy hepinizden binlerce kez özür dilerim canlarim ya. cok merak ettirdim biliyorum ama inaninki hic firsatim olmadi girip haber vermeye. bi doktor bi kagit kürek isleri falan derken baktim koskoca bir hafta gecmis bile. bana süpriz oldu doktorun birden rapor yazmasi. ben normal kontrole diye gittim doktor uzanacaksin dedi. cok özür dilerim kizlar

Canım Allah yadmcın olsun nasibinizde orası varmış, şartlardan huzurunuzda kalmaz tabi normal bir durum insının tahammülü bazen gerçekten azalıyor sabırlı olmaya çalış bebeğin doğana kadar ondan sonra kararını verirsin ayrılmak çok kolay yavrun sağlıkla doğsunda önce,bende çok iyi değilim ama artık sadece bebeğimi düşünüyorum stres yapmıyorum kendime akıllandım halbuki maddi olarak çok zor durumdayız battık resmen birde eşimin adağı varmış bebek için doğmadan önce kesicem demiş bu ay kesmesi lazım para yok borç gırtlakta kredi çekicem diyor yine vs... çok şey var ama sabır diyorum geçicek bu günler oğlum iyi olsun elbetde geçicek nasipde ne varsa artık.

gülüm takma demek kolay ama biliyorsun bende nasil herseyi ttakiyordum kafam. takma gercekten hicbirseyi. hersey zaten olacagina variyo. ne kadar engel olmaya calissanda olacak olduktan sonra oluyo. bak bana taka taka noldu? millet normal isinde gücünde ben yatakta. borcta ödenir gider. her bebek nasibiyle dogar derler. sen hic merak etme. cocuga birsey almadik vay su sunu dedi bu bunu dedi diye aklina bile getirme. bizim inanki bi corabimiz bile yoktu bebegimize iki gü bi ciktik simdi hemen hemen hersey hazir. valla doktor bana öyle kizdiki birseyi kafana takmiycaksin yormicaksin kendin diye. sen hamilesin senin bebegin olacak is senin neyine dedi. sen kendini düsün hamileleigini düsün hic kimse senden birsey bekliyemez dedi. alisverise gitmek bile yasak dedi aslinda ama mecbur ciktim iki gün. simdi hep uzaniyorum 1 hafada kesin 2 kilo almisimdir ama olsun aklima bile gelmiyo. hep yararli seyler yiyorum. hic bir is yapilacakmis bitecekmis diyede acele etmiyorum. buasillar makinaya evin iside beklesin. nezaman kendimi dinlenmis hissedersem ozaman kalkiyorum bi 1 dakika is yapiyorum geri uzaniyorum. bebegimin sagligi daha önemli simdi. sen onu düsün

kizlarrrrrr ben geldimmmm. ayyy hepinizden binlerce kez özür dilerim canlarim ya. cok merak ettirdim biliyorum ama inaninki hic firsatim olmadi girip haber vermeye. bi doktor bi kagit kürek isleri falan derken baktim koskoca bir hafta gecmis bile. bana süpriz oldu doktorun birden rapor yazmasi. ben normal kontrole diye gittim doktor uzanacaksin dedi. cok özür dilerim kizlar

geçmiş olsun o zman canım dikkat et kendine
bu arada herkes nerde yaa kimseden haber alamıyorum ben bankada msn de yasak

sumrum hoşgeldinn napıon iyisiniz dimi korkma hiçbişey olmıcak gel karşılıklı yatalımmmm canımmm

slm kızlar ben geldimmmm evte herkes msn de çünkü burası çok yavaşşşşşş

seatr canım nasılsın ayy ne soguk bugün ya ellerim hiç ısınmadı sabahtan beri. her kes msn de sırf senini için geldim oda zor zor artık giremiyorum buraya nasıl bir çare bulsak sana acaba diyom telden filan mı girsen telefonda yasakmı o uyuz bankada. reyyan ya çok üzüldüm canım kendini çok hırpalıyorsun. ne olur böyle yapma herşey olacagına varır. sumru sana küsüm canım sana özel mesaj attım cevap yazmadın. seni bekliyoruz msn de. eflal canım benim sen nasılsın ya arada bir girebiliyom burwaya seni göremiyom topragım benim. inşallah bir daha ki sefer karşılaşır uzun uzun muhabet ederiz .

Back
X