Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın hanımlarrrr. $185625_193655004001540_100000711257007_529762_5490556_n.webp
işte hatice gürsün prensesii

canım ya haklısın valla inank igün içinde giremiyorum site beni atıyor sorun oluyor diger kızlarda fırsat buldukça giriyorlar ama zaten kepekli ebrar afr zkolun sürekli işleri var. hatice ve handan facede takılıyor. ebru da dogumdan sonra anca kızıyla ugraşıyor öyle yani nasılsın. bu arada.

canım haticenin kanında enfeksiyon vardı çok sıkıntı çekti garibim. aynı anda hem taş düşürdü hem sancısı vardı açılması oldu filan mecbur sezeryana aldılar allaha şükür şimdi saglıklı bir kara kızı var senin için resmini koyucam buraya. ebruda normal kontrole gitmişti geçen hafta sanırım pazartesi iidi doktor bakmış 3 cm açılman var demiş. sabah 9 30 da suni sancı vermişler suyunu patlatmışlar ve saat 1 de dogum yaptı allaha şükür saglıklı bir bebgi var kilosunu filan söyledimi bilmiyom resmini göstermedi bize henüzz fazla girmiyor zaten msnyede gelmiyor. 5 dakika ugrayıp kaçıyor. böyle yani. allah hepmizie böyle rahat dogujmalr nasip etsin.

dogumu çok kolay olmuş diyor hiç böyle beklemiyordum kızlar sizde korkmayın ve bolca dua okuyun.

anladım canım herkesin işi var tabi neyse fırsat bu fırsat bende örgüye yüklendim malum bir buçuk ay kaldı on günde ilerde gidiyor belki erken gelir inşaallah erken olmaz tabi:)) ay demek ebrununki kolayo ldu sevindim ya darısı başımııa inşaallah:))

slmmmm kızlar bende yeniyim iğneden sonra bugün 14.günüm ve regl olmadım sabırsızlıkla beklıyorum evde test yaptım dayanamayıp 2. çizgi silik çıktı emin olamadım inşallah bakalım...:69:

anladım canım herkesin işi var tabi neyse fırsat bu fırsat bende örgüye yüklendim malum bir buçuk ay kaldı on günde ilerde gidiyor belki erken gelir inşaallah erken olmaz tabi:)) ay demek ebrununki kolayo ldu sevindim ya darısı başımııa inşaallah:))

inşallah cnaım vakti zamanında gelsin ogluşun. hatta erkekler biraz geçde gelebiliyorlar. haberin olsun geçen hafta bir arkadaşım nerdeyse 42 hafta olacaktı dogum yaptı. iyi yapıyon bacım valla bende evde olsam yünle iple ugraşsam kızıma güzel ciciler örsem daha ne isterim. eflal gel sana msn adresi alayım hatta bir adres vereyim benim aderesim ordan gir. lütfen eflal sensiz olmuyor.

seastr sensizde olmuyor ama hiç bir şekilde giremedgin için iş yerinden ısrar etmiyom.

slmmmm kızlar bende yeniyim iğneden sonra bugün 14.günüm ve regl olmadım sabırsızlıkla beklıyorum evde test yaptım dayanamayıp 2. çizgi silik çıktı emin olamadım inşallah bakalım...:69:

canım gözün aydın bence hamişsin. en kısa zamanda kan tahlilide yaptır allahım utandırmasın. bize de haber ver olurmu canım

canım yaa allah yardımcın olsun ikinizde zor durumdasınız üstüne gitme canım.oda öle yapsın sana biraz daha ılımlı olun şartlar zorladığı için birbirinizi üzmüşsünüz galibaa.kestirp atmayın hemen canım.hakkınızda hayırlısı olsunnnnn
amin canım çok sağol erken yaşta yaşlanmasam bari :)
Canım Allah yadmcın olsun nasibinizde orası varmış, şartlardan huzurunuzda kalmaz tabi normal bir durum insının tahammülü bazen gerçekten azalıyor sabırlı olmaya çalış bebeğin doğana kadar ondan sonra kararını verirsin ayrılmak çok kolay yavrun sağlıkla doğsunda önce,bende çok iyi değilim ama artık sadece bebeğimi düşünüyorum stres yapmıyorum kendime akıllandım halbuki maddi olarak çok zor durumdayız battık resmen birde eşimin adağı varmış bebek için doğmadan önce kesicem demiş bu ay kesmesi lazım para yok borç gırtlakta kredi çekicem diyor yine vs... çok şey var ama sabır diyorum geçicek bu günler oğlum iyi olsun elbetde geçicek nasipde ne varsa artık.
zaten duruyorsam da en çok onun için sabrediyorum şuan.annem de bana sürekli teselli veriyor,ilk zamanlar ilk seneler birbirini anlayana kadar olur diyor.rabbim tez zamanda bizi birbirimize bağlasın diyorum.sağlıkla sıhhatle yavrumuzu kucağımıza almayı nasib etsin hepimize.stres stres stres nereye kadar yaa...
reyyan kuzum ordamısın ses var bana nasılsın canım. dünki yazdıklarını okudum çok üzüldüm bitanem ya. allah sabır versin. kıyamam sana inşallah dogumdan sonra herşey düzelir ve sizde daha iyi şaretlar altında yaşayabileceginiz bir yere geçersiniz.
canım nolur kusura bakma o gün görmedim yazdığını.hemen kapatmak zorunda kaldım zaten.amin canım yaa aminn inşaallah.sağolasın.en azından kira bile olsa düzgün bir eve geçsem razı olacam.şimdi lojmanda oturuyoz ama nasıl lojman bir görsen :((
günaydın hanımlarrrr.Eki Görüntüle 155671
işte hatice gürsün prensesii
ayyyy maşaallah yaaa,hemen de cicileri giymiş yavrucak :)darısı sıhhatle basımıza...
ben bekliyom bekliyom kimse gelmiyo canım sıkılıyo kapatıyom siz geliyonuz ne olcek böyle halimiz bilmiyom yani.
canım yaa hakkaten aynı benimd eöyle oluyor.hele şimdilerde canım da çok sıkılıyor evde,giriyorum kimse yok.ne yapsak bilmiyorum

reyyan msn var mı yoksam alak mı hemen. girebilirsin dimi msnye

heyyyyyyy reyyan seasterrr kıs cvp verinn
seaster napıon canımm

Back
X