Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

eflal canım bak bu benim kullanmadıgım msn nem lütfen burdan gir msn ye. kendine özel msn almak istemiyorsan.ferda_nasrat@hotmail.com.tr şifremde elif1997 lütfen küsme bize ve bu msnden gir mutlaka yarın beklicem seni lütfen eflalim topragım olurmu.

kızlaaar ya nolmuş buraya herkes dagılmış..artık uğrayan yok heralde..

Nimet günaydın bir sen vardın doktora haftaya gidicem yazmışsın dün hiç gitmedin mi daha?

Nimet günaydın bir sen vardın doktora haftaya gidicem yazmışsın dün hiç gitmedin mi daha?
canım günaydın.. geçen hafta gitmiştim alttan bakınca bide tekrar gebelik testi yapınca gördüler keseyi daha çok yenidir demişti 15 gün sonra gel iyi şeyler söylerim ozaman demişti bende haftaya perşembe gideceğim...

Tamam canım banada ilk üstten görmeyince altan bakmıştı doktor benden çok sevinmişti gördüm gördüm diye bağırmıştı:)) dış gebelik sanmış korkmuş seninde haftaya inşaallah mercimeğin görünür:)

herkes msn banhkada ms de girmiyorum arada bir yazıyorum burda birilerine denk gelirsem

günaydın herkese slm

günaydınnn

Günaydın canım senin iş durumun ne oldu hafilettilermi?

evet canım banada dış gebelik olabilir demişti... 1,5 aylık falan oluyor ozamana kadar doktorun tahmini netten bakıyorum 7-8 haftalık gibi görünüyorrr off yaa ne bileyimm...

Günaydın canım senin iş durumun ne oldu hafilettilermi?

yok canım yaaa nerde konuşmama fln hiç fayda etmedi ama iş kanunun araştırdım onuda bu sitede bi başlıkda buşdum yine orda koskoca yazmışlar 7.5 saatten fazla çalışamaz fln diye yarın özele gidicem o zman doktor ile görüşeceğim bana bir rapor yazmasını istiycem sonra çıkıcam yine müdürme hiç bir değişiklik yok ben çok zorlanıyorum doktor böyle bir rapor verdi iş kanunu fln göstericem bakalım ne değişicek ben fazla bierşey istemedim sabah 9 da giriyoroum öğlen 15-20 dk yemek yiyip geliyorum o kadar akşamda 9 -9.30 ben 7.30 fln çıksam bana yeter

günaydın canım nasılsınnnn

idare eder işte canım haftanın son günü yorgunum biraz sabah kalkmak hiç istemedim sen nasılsın

canım ya bukadar yorgunluğa nasıl dayanıyor o vücudun maşallah... inşallah istediğin gibi olur.. yazık sanada

evet canım banada dış gebelik olabilir demişti... 1,5 aylık falan oluyor ozamana kadar doktorun tahmini netten bakıyorum 7-8 haftalık gibi görünüyorrr off yaa ne bileyimm...

Meraklanma canım bebeğin kalp atışını görene kadar hepsi aynı şeyi söylüyor senin gittiğin zaman kalp atışıda görülür, içini ferah tut hep iyi düşün

Canım bencede öyle yap seni yıldırmak istiyorlar bence kendiliğinden işten ayrıl diye yoksa tazminat ödeyecekler rapor oldumu bişey yapamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…