anladım canım herkesin işi var tabi neyse fırsat bu fırsat bende örgüye yüklendim malum bir buçuk ay kaldı on günde ilerde gidiyor belki erken gelir inşaallah erken olmaz tabi:)) ay demek ebrununki kolayo ldu sevindim ya darısı başımııa inşaallah:))
eflal canım bak bu benim kullanmadıgım msn nem lütfen burdan gir msn ye. kendine özel msn almak istemiyorsan.ferda_nasrat@hotmail.com.tr şifremde elif1997 lütfen küsme bize ve bu msnden gir mutlaka yarın beklicem seni lütfen eflalim topragım olurmu.
özledim birilerini görmeyi nasılsınız iyimisiniz
ben kaçıyorum canlar maalesef işler var birsürü bulaşıkkkk.hayırlı akşamlar
kızlaaar ya nolmuş buraya herkes dagılmış..artık uğrayan yok heralde..
kızlaaar ya nolmuş buraya herkes dagılmış..artık uğrayan yok heralde..
canımm msndeyiz sende gel
Nimet günaydın bir sen vardın doktora haftaya gidicem yazmışsın dün hiç gitmedin mi daha?
canım günaydın.. geçen hafta gitmiştim alttan bakınca bide tekrar gebelik testi yapınca gördüler keseyi daha çok yenidir demişti 15 gün sonra gel iyi şeyler söylerim ozaman demişti bende haftaya perşembe gideceğim...Nimet günaydın bir sen vardın doktora haftaya gidicem yazmışsın dün hiç gitmedin mi daha?
eflal canım bak bu benim kullanmadıgım msn nem lütfen burdan gir msn ye. kendine özel msn almak istemiyorsan.ferda_nasrat@hotmail.com.tr şifremde elif1997 lütfen küsme bize ve bu msnden gir mutlaka yarın beklicem seni lütfen eflalim topragım olurmu.
canım günaydın.. geçen hafta gitmiştim alttan bakınca bide tekrar gebelik testi yapınca gördüler keseyi daha çok yenidir demişti 15 gün sonra gel iyi şeyler söylerim ozaman demişti bende haftaya perşembe gideceğim...
herkes msn banhkada ms de girmiyorum arada bir yazıyorum burda birilerine denk gelirsem
günaydın herkese slm
günaydınnn
evet canım banada dış gebelik olabilir demişti... 1,5 aylık falan oluyor ozamana kadar doktorun tahmini netten bakıyorum 7-8 haftalık gibi görünüyorrr off yaa ne bileyimm...Tamam canım banada ilk üstten görmeyince altan bakmıştı doktor benden çok sevinmişti gördüm gördüm diye bağırmıştı:)) dış gebelik sanmış korkmuş seninde haftaya inşaallah mercimeğin görünür:)
günaydın canım nasılsınnnngünaydın herkese slm
Günaydın canım senin iş durumun ne oldu hafilettilermi?
günaydın canım nasılsınnnn
canım ya bukadar yorgunluğa nasıl dayanıyor o vücudun maşallah... inşallah istediğin gibi olur.. yazık sanadayok canım yaaa nerde konuşmama fln hiç fayda etmedi ama iş kanunun araştırdım onuda bu sitede bi başlıkda buşdum yine orda koskoca yazmışlar 7.5 saatten fazla çalışamaz fln diye yarın özele gidicem o zman doktor ile görüşeceğim bana bir rapor yazmasını istiycem sonra çıkıcam yine müdürme hiç bir değişiklik yok ben çok zorlanıyorum doktor böyle bir rapor verdi iş kanunu fln göstericem bakalım ne değişicek ben fazla bierşey istemedim sabah 9 da giriyoroum öğlen 15-20 dk yemek yiyip geliyorum o kadar akşamda 9 -9.30 ben 7.30 fln çıksam bana yeter
idare eder işte canım haftanın son günü yorgunum biraz sabah kalkmak hiç istemedim sen nasılsın
evet canım banada dış gebelik olabilir demişti... 1,5 aylık falan oluyor ozamana kadar doktorun tahmini netten bakıyorum 7-8 haftalık gibi görünüyorrr off yaa ne bileyimm...
yok canım yaaa nerde konuşmama fln hiç fayda etmedi ama iş kanunun araştırdım onuda bu sitede bi başlıkda buşdum yine orda koskoca yazmışlar 7.5 saatten fazla çalışamaz fln diye yarın özele gidicem o zman doktor ile görüşeceğim bana bir rapor yazmasını istiycem sonra çıkıcam yine müdürme hiç bir değişiklik yok ben çok zorlanıyorum doktor böyle bir rapor verdi iş kanunu fln göstericem bakalım ne değişicek ben fazla bierşey istemedim sabah 9 da giriyoroum öğlen 15-20 dk yemek yiyip geliyorum o kadar akşamda 9 -9.30 ben 7.30 fln çıksam bana yeter
idare eder işte canım haftanın son günü yorgunum biraz sabah kalkmak hiç istemedim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?