Doğuma Hazırlık siteler caploonba mağazası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Eliftde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
1.180
1.999
158
merhaba arkadaşlar. biz yaklasık 3 hafta bebeğimiz için mobilya aradık ve sonunda da caploonba mağazasından bi mobilya beğendik ve almaya gittik. ankaralı arkadaşlar bilirler sitelerdeki acayip pazarlık payı vardır bizde bunu düşünerek kayınbabam esim ve ben masaya oturduk genç bi arkadaş geldi neyse biz basladık konuşmaya söz fiyata geldi adam direkt üslubu da çok çirkin bi şekilde masadan kalktı neye uğradığımızı şaşırdık basiretimiz bağlandı resmen davranış ve konuşma şekilleri çok çirkindi yine biz neyse ama kayınbabam çok sevecen ve iyi niyetli bir insandır onu oraya götürdüğümüz için çok üzüldük ki inanın arkadaşlar sorun fiyat değildi düzgün bir tavırla konuşulsaydı yine verirdik istediklerini çok şükür durumumuz da buna müsait. sanki sitelerde başka mağaza yokmuş gibi bir tavırları vardı bi de sorsanız ağlarlar satış yok iş yok diye bırakın ihtiyacı olanlar kazansın arkadaşlar neyse benden bu kadar çok sinirlendim bugün ve sizinle de paylaşmak istedim.

Biz aksine cok memnun kaldik. Hos karsilandik ve guzel pazarlik yaptim. Sofi odasini aldik doğacak kizimiza. Once picoloyu begenmistik ama magazada sofiye karar verdik. Kalite icin çilek ve caploonba dan şaşmayin derim. Ama cilek secenegi az ve gereksiz pahali. Gitmeden once internette cok arastirmistim. Bloglar beni yonlendirdi biraz. Ayrica etrafimdaki hamilelere onerdim -ki 4 taneler :) - kisilerin özellikleri, zaman, o anki şartlar olumsuzluk yasamamiza sebep olabilir. Ama lütfen genelleme yapmayiniz. Burda benim cok memnun kaldigim bi yerden bir başka kardeşimiz memnun kalmadi diye gitmemezlik etmeyin. Sevgiler :) iyi bayramlar simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…