- Konu Sahibi gamze_murat
-
bence kendin boyadigin belli olur gibi hem dolaplarin cokta kotu degil
Mutfağın güzel bence , eşyaların gri gayet modern , dolaplarında hoş , kendi boyadığın bencede belli olabilir.. Hem boyamak o kadar kolay değil ki , önce güzelce zımparalaman lazım eski cilalı boyanın üzerine olmaz , yani zor iş...
Bir topikte mutfak dolaplarını yapışkanlı folyo ile kaplayan arkadaşlar vardı.İstersen sende folyo ile kaplamayı deneyebilirsin.
nasıl yapıcamki bunu folyo cıkmazmı bı süre sonra?
Mutfağın gayet güzel. Çok ferah gözüküyor. Halına da bayıldım. Bence mutfak dolaplarını çok ilerleyen zamanda değiştirebilecek duruma gelirsen bunu dene. Çünkü şuan güzel, bozmaya değmez. Risk varO yüzden şimdi mutfağının keyfini çıkar, çok fazla eskidiği zaman bunu dene içinde kalmasın :) Ayrıca mutfak dolabının kenar çerçevesi tam yuvarlağımsı olduğundan beyaza boyadığında sırıtabilir. Beyaz rengin iyi durması için biraz daha ahşapsı kıvrımlarda olmalı. Mutfağından sıkıldıysan başka şeyler dene. Bu kadar radikal olmasın
Kullananlar çıkmadığını hatta silinebilir olduğunu söylüyor.Ama ben henüz hiçbir eşyamda denemedim.İstersen yapışkanlı folyo ile kaplanan eşyalar yazıp internetten görsellerden bir bak.Bayağı güzel olmuş kaplayanlarınki.
bakıcam sımdı tesekkrler önerın ıcın
"Evim evim güzel evim" in alt başlıklarından "dekorasyona dair el emekleriniz" kısmında folyo ile mutfak dolabı kaplamış olan arkadaşlar var istersen oradan yapım aşaması hakkında bilgi alabilirsin.
arkadaslar benim mutfagım resımde görüldüğü gıbı çokta eskı model olmasada eskıye kacmıs tarzda bışe.ve ben bu dolap kapaklarımı beyaz yağlı boyayla boyamak ıstoyorum sızce nasıl olur çırkınmı durur yada elde boyandıgı bellımi olurboyadıktan sonra gerıye dönüş olmaz çünkü ne yapsam??
sizinkiyle aynı dolapları olan bi arkadaş kendisi evde boyamış bakın
burda
! ✿ Tiryaki Hobi ✿ !: Mutfak dolaplarım - Öncesi/Sonrası
bu size fikir verecektir...yapışkanlı folyoyu sadece krem rengi yerlere yapsanız tamam da o kenarlar çıkıntılı felaket zor oluyo ve hava kabarcıkları kalıyo değmez bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?