Siteye giremiyorum :(

tencere_tava

__ hersey senin icin __
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
286
1
96
Karabük
Merhaba Arkadaslar ..

Konuyu dogru yere acmisimdir insallah - eger yanlis yere acdiysam özür dilerim ..

yaklasik bi senedir hergün girdigim bi site var ve 1-2 aydir giremiyorum

okuldan, baska pcden girebiliyorum ama kendi bilgisayarimdan giremiyorum ..

arkadaslar lütfen yardim edin

eğer pc nizi baskası kullanıyorsa yasaklanan siteler arasına almıs olabilir

dns ön belleğini temizlemen lazım sanırım
başlattan tüm programlardan accessories den command promt a tıkla, gelen siyah sayfaya, ipconfig/flushdns yaz entera bas, sonra browserını kapatıp tekrar aç
bi dene bakalım
:hulya:

yardiminiz icin tesekkürler ama hic anlamiyorum - benimki türkce olmadigi icin .. söylediklerini bulamadim .

Baslata bastim - Programlarda bisey bulamadim

neyse yarin bi arkadasima sorayim ..

Pcmi baskasi kullanmiyor - ama bi casus programiyla yasaklanmis olabilir belki (süpheleniyorum)

canım başlata bastın, "All programs" a bas, orda mutlaka "Accessories" vardır içinde ona bas, hesap makinesi, paint, notepad falan vardır ya işte o listeden bahsediyorum, o listede "Command prompt" da vardır ona basınca siyah bi ekran açılır hemen açıldığı yere ipconfig/flushdns yaz ve entera bas, browserı kapat yeniden başlat, tekrar bi bak büyük ihtimalle bu şekilde çözülür sorun

yutuba giremiyonsa eğer bende giremiyorum neden giremiyorum çok lazım yaaamafoldumben

canım pc menün türkçe mi? olay DNS ayarlarının değiştirilmesi, google da youtube a girmek için dns ayarları diye arat bi sürü resimli anlatım çıkar, ben resim eklemeyi beceremediğim için şeedemedimsempatiksalakcinni
Dediğim yerde iki tane dns yazmak için kutu çıkıyo, üstekine;
208.67.222.222 alttaki kutuya;

8.8.8.8

şeklinde yazdıydım ben dns leri

Son düzenleme:

vista kullanıyom türkçe . denetim masasından buldum. proxy ayarları var. dediğin gibi aradım buldum bişi iki kutucuk var oraya yazdım dediklerini gene girmedi. jacker vardı yeniden indirdim ama giremiyorum. sinirden bayılcam şimdiiiiiiiiguclubacismile

canım vista bilmiyorum benimki win. 7
ama şöyle söyle tahmin ediyorum, Başlat Menüsüden Ağ Bağlantılarıma tıkla "Yerel Ağ Bağlantısı görürsen onun üzerine ters tıkla" ters tıklayınca çıkan yerde Özellikler e tıkla, açılan sayfada ınternet ıletişim Kuralları(TCP/IP) gibi bişey olması lazım ona tıkla açılan yerde

bu foto buldum netten bak, "otomatik olaarak bi IP adresi al" yuvarlağı seçili olması lazım seçili değilse seç, sonra altta bak kırmızıyla çerçevelenen yerde "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan" yuvarlağını işaretle
yeğlenen DNS sunucu yazan (kırmızı çervedeki) üst kututa: 208.67.222.222
diğer DNS sunucu yazan (kırmızı çervedeki) alt kutuya : 8.8.8.8

yazıp tamam de, ve pc yi kapat tekrar aç

olmazsa geleyim ben yapayım
sempatiksalakcinni

foto araklama bu arada, ordaki dns leri yazma benim söylediklerimi yaz, ordakileri yazınca noluyo bilmiyorum çünküsempatiksalakcinni

Eklentiler

• $vista dns (2).webp
    6 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
chess süpersin :lepi:

nasil anliyosun bu karisik islerden alkisalkisalkis alkisalkisalkis

zamanim olmadigi icin daha denemedim .. insallah oolur yaa ..

chess süpersin :lepi:

nasil anliyosun bu karisik islerden alkisalkisalkis alkisalkisalkis

zamanim olmadigi icin daha denemedim .. insallah oolur yaa ..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok canım bu son yazdıklarım senin için değil, EcinniliBarones için, yasaklı sitelere girmek için

sen DNS ön belleğini temizlicen, sende googla "dns önbelleği temizleme" yazarsan yaparsın bence canım

ne kullandığınızı bilmediğim için ben hep windows 7 ye göre yazdım, ben onu kullanıyorumda

canim ben vista kullaniyorum .. benim pc türkce olmadigi icin yazdiklarini bulmada zorlaniyorum ama sonra bi deniycem insallah ozaman olur .. bilmiyorumkismile

yok lan ben salak mıyım yavmafoldumben
biliyom o dediğin yeri ama bulamıyom mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…