- Konu Sahibi tencere_tava
-
yutuba giremiyonsa eğer bende giremiyorum neden giremiyorum çok lazım yaaamafoldumben
canım sende control panelinden, "network and internet" sekmesinden, ordan "network and sharing center"dan, ordan "view network status and tasks center"a bas, orda "local area connection" var ona bas, çıkan sayfada altta "properties" var ona bas, çıkan listede "internet protocol versiyon 4 (TCP/IP)" gibi bişey vardır ona tıkla, yine ordaki "properties" e tıkla, çıkan sayfada "optain an IP adress automatically" kutusunu tıkla, sonra altta "use the following DNS server addresses" kutucuğunu tıkla, en altta dns adreslerinin yazılıdğı 2 kutucuk var
bunlardan üstekine yani "preferred DNS server" a 208.67.222.222 yazcan
alttakine yani "alternate DNS server" a 8.8.8.8 yazcan, böylece her türlü yasaklı siteye girebilcensempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yutuba giremiyonsa eğer bende giremiyorum neden giremiyorum çok lazım yaaamafoldumben
canım sende control panelinden, "network and internet" sekmesinden, ordan "network and sharing center"dan, ordan "view network status and tasks center"a bas, orda "local area connection" var ona bas, çıkan sayfada altta "properties" var ona bas, çıkan listede "internet protocol versiyon 4 (TCP/IP)" gibi bişey vardır ona tıkla, yine ordaki "properties" e tıkla, çıkan sayfada "optain an IP adress automatically" kutusunu tıkla, sonra altta "use the following DNS server addresses" kutucuğunu tıkla, en altta dns adreslerinin yazılıdğı 2 kutucuk var
bunlardan üstekine yani "preferred DNS server" a 208.67.222.222 yazcan
alttakine yani "alternate DNS server" a 8.8.8.8 yazcan, böylece her türlü yasaklı siteye girebilcensempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
anlamıyom türkçe konuş :kedi:
hiçbişi anlamadığım gibi aradım pc de öle şeler bulamadımsempatiksalakcinni
çok lazım körolmayasıca ya. jacker vardı giriyodum. yeni indirdim gene giremedim allahım yamafoldumben
yok yuutp degil ... sempatiksalakcinni baska bi sitee senağlamasenağlama
canım pc menün türkçe mi? olay DNS ayarlarının değiştirilmesi, google da youtube a girmek için dns ayarları diye arat bi sürü resimli anlatım çıkar, ben resim eklemeyi beceremediğim için şeedemedimsempatiksalakcinni
Dediğim yerde iki tane dns yazmak için kutu çıkıyo, üstekine;
208.67.222.222 alttaki kutuya;
8.8.8.8
şeklinde yazdıydım ben dns leri:hulya:
chess süpersin :lepi:
nasil anliyosun bu karisik islerden alkisalkisalkis alkisalkisalkis
zamanim olmadigi icin daha denemedim .. insallah oolur yaa ..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok canım bu son yazdıklarım senin için değil, EcinniliBarones için, yasaklı sitelere girmek için
sen DNS ön belleğini temizlicen, sende googla "dns önbelleği temizleme" yazarsan yaparsın bence canım
ne kullandığınızı bilmediğim için ben hep windows 7 ye göre yazdım, ben onu kullanıyorumda:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?