:
Teşekkür ediyorum 1 gün daha bekliyecem. Inş yarın güzel haberler veririm:a015:
canım bu tarihler arasında çalışma yapmışmıydın hatırlıyo musun?
efnancım cnm sordum ayet olduğu için abdestsizde okunabiliyormuş kurana al değmeden.
Ok
evt efnanim idrar testi yaptım
neyse duymuşlar sesimi:)hamilelerin canı çeker ama yaprak sarıyoruumcokacimcoook karnım acıktı yaa gündüz işimiz vardı daaaa açlık yapıyo malumm:)
evt adetim 4 ünde bitti 7 sinden itibaren günaşırı olcak dedi dr um bende uydum
ayyy kafayı yicem ya biz burada bebek diye uğraşıyoruz olmuyor internette neler okudum kızlar evlenmeden önce sürtünerek sevişiyorlar yada erkek boşalıyor kızın iç çamaşırından sperm giriyor hamile kalıyorlar bu ne ya böyle
kızlar çok kötüyüm yardım edin bana tansiyonm çok düşük başım çokkkkkk dönüoooo midemde çok kötüüüünbelimde ağrıo ama ben adetime 10 gün kala kan testi yaptm negatfti o kdr kötüymki hastaneye gtmeyi düşünüom napim szcee
kızlar çok kötüyüm yardım edin bana tansiyonm çok düşük başım çokkkkkk dönüoooo midemde çok kötüüüünbelimde ağrıo ama ben adetime 10 gün kala kan testi yaptm negatfti o kdr kötüymki hastaneye gtmeyi düşünüom napim szcee
canımm 10 gün önce han testi bayaa erken ama sen bence doktora git biran önce geçmiş olsun
Melİsax canım adetlİykende okunuyo muymuŞ
canım daha adetine 6 gün var baktımda bence bebiş olabilir git eğer çok ağırsan ve kan testi için erken olabilir doktor ne dedi
ohh afiyet olsun akşama sendeyimm
canım gün aşırı derken 2 günde bir mi demek yoksa hergün mü demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?