Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

neyse duymuşlar sesimi:)hamilelerin canı çeker ama yaprak sarıyoruumcokacimcoook karnım acıktı yaa gündüz işimiz vardı daaaa açlık yapıyo malumm:)

efnancım cnm sordum ayet olduğu için abdestsizde okunabiliyormuş kurana al değmeden.
Ok

tefriciye okunuyo dimi canım çünkü ayet o dimi yanlış anlamadım
bide adetliykende mi okunuyomuşş

evt efnanim idrar testi yaptım

canım o halde adetinin geçmesini bekle benim adetim 4 gün geçmişti hala idrarda yoktu yanii çok silikti anlayamadım sende bekle 1 gün geçsin öyle tekrar yap testi haa senin test azda olsa çıkmış mı çok silikse bile pozitif demek oluyo ya ondan sordum

hepiniz gelin çok yaprak var hm sarar hem yeriiiz...:)neyse ben iş yaparken size bakamıyom...hadi akşam falan görüşürüüz inşş

neyse duymuşlar sesimi:)hamilelerin canı çeker ama yaprak sarıyoruumcokacimcoook karnım acıktı yaa gündüz işimiz vardı daaaa açlık yapıyo malumm:)

ohh afiyet olsun akşama sendeyimm

evt adetim 4 ünde bitti 7 sinden itibaren günaşırı olcak dedi dr um bende uydum

canım gün aşırı derken 2 günde bir mi demek yoksa hergün mü demek

ayyy kafayı yicem ya biz burada bebek diye uğraşıyoruz olmuyor internette neler okudum kızlar evlenmeden önce sürtünerek sevişiyorlar yada erkek boşalıyor kızın iç çamaşırından sperm giriyor hamile kalıyorlar bu ne ya böyle

kızlar çok kötüyüm yardım edin bana tansiyonm çok düşük başım çokkkkkk dönüoooo midemde çok kötüüüünbelimde ağrıo ama ben adetime 10 gün kala kan testi yaptm negatfti o kdr kötüymki hastaneye gtmeyi düşünüom napim szcee

slm kızlar yakutum adına cok sevndm bizler içinde dua et ltf. Mehtapcım uzulme sakın bak bu ilk ayımız hem biliyorsun hapla korundun gayet normal yani sabır brz üzülmek yok

demekki ALLAH NASİP EDERSE OL DERSE OLUYO canımm bizde sters yapmasak iyi olur

canımm 10 gün önce han testi bayaa erken ama sen bence doktora git biran önce geçmiş olsun

bence hiç bekleme git ne olur ne olmaz cnm hastalık baska biişeye benzemez

canım daha adetine 6 gün var baktımda bence bebiş olabilir git eğer çok ağırsan ve kan testi için erken olabilir doktor ne dedi

canım daha adetine 6 gün var baktımda bence bebiş olabilir git eğer çok ağırsan ve kan testi için erken olabilir doktor ne dedi

doktorumun haberi yok bu kdr erken test yaptrdmdan duyarsa çok kızarr vajinal tablet kullanıyorm ben ama zararı olmuyomş hamile olsamda şimdi arayamıyorm doktorumu çok pinpiriklisn dcek ne bilim artık çekniyormmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…