Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

doğru diyon arkadaşım yakaydirigubbakcemile3 bu arada senin isim ne canım
ismim saliha canım..
sağol tatlım yaa,dediğin gibi şimdiden düşünmek neler yapacağımı sonra vakit kalmaz,onları herhalde bol bol denize götürürüm:)
kızlar benim menümü okudunuzmu sabah yazmıştım.bugünki misafirlerim için.
okumadım canım neler yaptın.DİKKAT hamişler bakmasın

okeyy ozaman,yayla çorbası,mercimek çorbası,taze fasulya,kıymalı barbunya,fırında tavuk,pilav,sarma,salata,bukadarcıkkkkkkk:kedi:

canım masaya hemen bir tabak daha koyuyorsun cokacimcoook ve bunu gibi uçarak geliyorum ayyyy canım çekti doğrusu

mrhabaa.s.kıslar benim bi sorum olcak benim bugün adet günüm açık kahverengi akıntım var kırmızıya geçmedi daha bi geçen ayda böle olmuştu adet öncesi kahverengi akıntı neden gelir 1 gün boyunca deva etmişti geçen ay bu ayda mı öle olcak acaba bi sorun mu var dersiniz

okeyy ozaman,yayla çorbası,mercimek çorbası,taze fasulya,kıymalı barbunya,fırında tavuk,pilav,sarma,salata,bukadarcıkkkkkkk:kedi:

ha okumuştum evet,hepsinden ikişer ikişer:)baya güzel menü..bend edün sarma yaptım ya,biraz daha var aslında hepsini yapıversem de o zaman a yeriz 2 gün var işte..Allaaah daha temizliğe de kalkarım ben

melisaxcım valla benim içinde bir tabak koy menü süper kaçmaz yani cokacimcoook

bacım sen ne hamaratmışın böyleeee. maşallah sana ne diyim yaaa inşallah bende bigün senin gibi bunca yemeği çıkarabilen bi hatun olurumda benim sana baktığım gibi başkalarıda bana gıptayla bakarlar

canım ben normal diye biliyorum bazen bende de oluyo ama tam olarak bi bilgim yok canım ya

gönülcüm napıyon buarada ya 2 gündür yosun nerdeyse özlettin kendini ve tatlı sohbetlerini olumunekankayizsmile

canım bende sizi özledim ama nette sorun var hala da düzelmedi gidip duruyor net geliyo elektrik gidiyor elektrik geliyor net gidiyor anlıycanız kafayı kemek üzereyim

bacım sen ne hamaratmışın böyleeee. maşallah sana ne diyim yaaa inşallah bende bigün senin gibi bunca yemeği çıkarabilen bi hatun olurumda benim sana baktığım gibi başkalarıda bana gıptayla bakarlar

ayy tatlım ya tşk ederimm,e 11 yıllık ev hanımıyım tatlım okadar olsun dimi ama bişe söylimmi erken yaşta evlendiğim için bir yumurta bile kırmayı bilmiyordum,hepsini kendim yavaş yavaş bakarak görerek öğrendim...sende bi gün yaparsın tatlım belkide hepsini birden fazlasını bile yaparsında sen farkında deilsindir insan hani kendini beğenmezmişya ondan dedim.olumunekankayizsmile

ayyy tüh ben dedim dimi günaha giricem diye,kızzlar hakkınızı helal edin nolur yazdım ama kusura bakmayın yavvbilmiyorumkismile

yok canım ya bakma sen öyle dediğime ama güzel menü olmuş canım çekti evet ama napalım yapabileceğim yemekler hem zaten rejim yapıyorum tam tamına 6 kilo verdim istesemde yiyemem ki :roflol:

canım bende sizi özledim ama nette sorun var hala da düzelmedi gidip duruyor net geliyo elektrik gidiyor elektrik geliyor net gidiyor anlıycanız kafayı kemek üzereyim

canım benim benimde dün nette sorun vardı çok yavaştı delirmiştim sonra düzeldi ALLAHTAN inşallah tez zamanda düzelir canım benim

yok canım ya bakma sen öyle dediğime ama güzel menü olmuş canım çekti evet ama napalım yapabileceğim yemekler hem zaten rejim yapıyorum tam tamına 6 kilo verdim istesemde yiyemem ki :roflol:

hadi yaaa ne güzel,bende kilo almışımmm:kedi: özellikle bu basen ve baldırdan ay napsam da eritsem bilmiyorum hee,napsamkız kızzlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…