yok şekerim daha yeni yedim karnım tıka basa dolu artık bence bişi çekmesin canım onca yemeye
ismim saliha canım..doğru diyon arkadaşım yakaydirigubbakcemile3 bu arada senin isim ne canım
sağol tatlım yaa,dediğin gibi şimdiden düşünmek neler yapacağımı sonra vakit kalmaz,onları herhalde bol bol denize götürürüm:)kızlar sizi çok özledim ya kaç gündür de doğru dürüst giremiyorum herşey yolunda mı hepinizde
melisaxcım geçmiş olsun üşüttünmü ki acaba dikkat et kendine
reyyanncım seninde gözün aydın tatlım canım valla aklına gelen ilk yemekleri yap yada netten araştır bence hem pratk hem güzel çeşit çok
okumadım canım neler yaptın.DİKKAT hamişler bakmasınkızlar benim menümü okudunuzmu sabah yazmıştım.bugünki misafirlerim için.
okeyy ozaman,yayla çorbası,mercimek çorbası,taze fasulya,kıymalı barbunya,fırında tavuk,pilav,sarma,salata,bukadarcıkkkkkkk:kedi:
okeyy ozaman,yayla çorbası,mercimek çorbası,taze fasulya,kıymalı barbunya,fırında tavuk,pilav,sarma,salata,bukadarcıkkkkkkk:kedi:
melisaxcım valla benim içinde bir tabak koy menü süper kaçmaz yani cokacimcoook
mrhabaa.s.kıslar benim bi sorum olcak benim bugün adet günüm açık kahverengi akıntım var kırmızıya geçmedi daha bi geçen ayda böle olmuştu adet öncesi kahverengi akıntı neden gelir 1 gün boyunca deva etmişti geçen ay bu ayda mı öle olcak acaba bi sorun mu var dersiniz
bana biri bişi yazsın:bbo:
canım masaya hemen bir tabak daha koyuyorsun cokacimcoook ve bunu gibiuçarak geliyorum ayyyy canım çekti doğrusu
gönülcüm napıyon buarada ya 2 gündür yosun nerdeyse özlettin kendini ve tatlı sohbetlerini olumunekankayizsmile
bacım sen ne hamaratmışın böyleeee. maşallah sana ne diyim yaaa inşallah bende bigün senin gibi bunca yemeği çıkarabilen bi hatun olurumda benim sana baktığım gibi başkalarıda bana gıptayla bakarlar
ayyy tüh ben dedim dimi günaha giricem diye,kızzlar hakkınızı helal edin nolur yazdım ama kusura bakmayın yavvbilmiyorumkismile
canım bende sizi özledim ama nette sorun var hala da düzelmedi gidip duruyor net geliyo elektrik gidiyor elektrik geliyor net gidiyor anlıycanız kafayı kemek üzereyim
yok canım ya bakma sen öyle dediğime ama güzel menü olmuş canım çekti evet ama napalım yapabileceğim yemekler hem zaten rejim yapıyorum tam tamına 6 kilo verdim istesemde yiyemem ki :roflol:
kızlr nbr ne sıkıcı gun yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?