Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar midem biraz problemli bugün sabah kalkmadan şöyle bi yokladı beni şimdi yine bulanıyo,göğüslerimde de inceden arada sızlıyo

kızlar sizi çok özledim ya kaç gündür de doğru dürüst giremiyorum herşey yolunda mı hepinizde

melisaxcım geçmiş olsun üşüttünmü ki acaba dikkat et kendine

reyyanncım seninde gözün aydın tatlım canım valla aklına gelen ilk yemekleri yap yada netten araştır bence hem pratk hem güzel çeşit çok

galiba üşüttüm canımçok saolun hepiniz,kasıklarımda arada ağrır gibi ama göğüs sızılarım önde gidiyo anlıyamadım valla.

ARKADAŞLAR MERHABA...BENDE ARANIZA YENİ GELDİM.VE YARDIMA İHTİYACIM VAR. ADETİME DAHA 7-8 GÜN VAR AMA İLAÇ KULLANMAM GEREKTİĞİ İÇİN BETA HCG TESTİ YAPTIRDIM. SONUÇ <10 NEGATİF DİYOR AMA BEN EMİN OLAMIYORUM. ÇÜNKÜ 1 AY ÖNCE YAPTIRMIŞTIM 0,01 ÇIKMIŞTI..KAÇ GÜN SONRA TEKRARLASAM TESTİ.. kafamçokkarıştı

yok şekerim daha yeni yedim karnım tıka basa dolu artık bence bişi çekmesin canım onca yemeye

canım ben,m hoşgeldin öncelikle bence biraz daha bekle erken yaptırmışsın adetine 1 2 gün önbe birdaha yaptır derim ben

a.sEVET BİLİYORUM AMA NE BİLEYİM BAKIYORUM BAZILARININ ERKEN BELLİ OLMUŞ BİR İHTİMAL DENEYEYİM DEDİM. ZATEN BU ARALAR ADET GÜNLERİM ŞAŞIRIYOR KENDİNİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…