Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

oo ne güzel meslek,benim eşimde müdür cnm,müşteri temsilcisi aynı zamanda..

kocişler iyii iş yapıo canımm maşallah bizde yiyip içip yatıyoz ben yani kaydirigubbakcemile3

bende 3 ay önce bıraktım işi ankaradan istanbula tayin çıkınca şimdi calış diyolar manane evde yatmak ii oluyo diyorum

evet dimi ama ben çalışmayı çok seviyorum kendi ekonomik özgürlüğü olan insan olmak daha güzel deilmi...ev hanımıyım cnm o ayrı,e bizde evde çalışıyoruz cnm çocuklar gelen giden ev işi zor yani çalışan mesaisi bitince geliyo,eve dinlenmeye ya biz 7+24 hep mesai.ama halimden çook memnunumm iyi ailem var onları çoook seviyorumm.

benim eşim esnaf arabalar müzik sistemi teyp tamir falan işte
bende çağrı merkezinde çalışıyorum almanyaya çalışıyoruz pazarlama işi almanyadayken avukat yardımcısıydım ne yazıkki burada geçmeyen bir meslek

sağol reyyancığım iyidir seni sormalı
ama biraz geç geldin canım benim mesai bitiyor şimdi çıkıyorum
belki sonra girerim fırsat bulursam hadi öptüm canım

1.5 aylık evliyim eşim dün test aldı geldi reglim 30 günü geçmişti ve pozitif çıktı ne yapıcamızı şaşırdık birbirimize baktık gözlerimiz doldu sımsıkı sarıldık..

şimdi sıra hastaneye gidip test yaptırıp doğrulatmak bakalım...

aslında korkuyorum çok erken gibi geliyor şuan düşününce :S

cnm gözünüz aydın hayırlı olsun. allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah. erken oldu düşüncesine kapılma hiç. doya doya yaşa bu güzel anları. umarım bebişin mutluluğunuza mutluluk katar...

canım hayırlı olsun ne güzel işte...şüphecinin dediği gibi tadını çıkarmaya bak sen...sen bir buçuk aylık evli olunca şaşırmışsındır,yıllarca bekleyenler var...kıymetini bil yerimseniben ..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmm beni bugün soranlar varsa diyeekaydirigubbakcemile3

kızlar hoşgeldiniz nasılsınız olumunekankayizsmile

hoşbulduk canım çok çok iyiyim hamdolsun,memlekette düğün var gidemiyorum üzüntülüyüm aslında ama memleketten de misafirlerim gelecekelr ilk defa çok sevinçliyim açıkçası..teyzemler gelecekler inşaallah.

doğruyu söylemek gerekirse kara kara düşünmüyor da değilim acaba neler hazırlamalıyım onlar için neler yapabilirim diye şimdiden düşünüyorum.sanırım ptesi gelecekler.2-3 gün kalacaklar en güzel şekilde memnun etmeliyim onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…