Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

:teytey:benim adetimin ilk günü genelde öyle geliyor. problem olduğunu sanmıyorum. tabii yine de herkeste farklı olabilir.şimdiye kadar böyle olmadıysa bundan sonra takip et bence

hadi yaaa ne güzel,bende kilo almışımmm:kedi: özellikle bu basen ve baldırdan ay napsam da eritsem bilmiyorum hee,napsamkız kızzlar

kızlar daha önce konusmusmuyduk bilmiyorum ben beslenme danısmanıyım kilolarınızdan dert yanmıssınız ben bu işe basladan önce 93 kiloydu işim sayesnde suanda 65 kiloyum 50 bedenden 38bedene düştüm sizlerede yardımcı olabilirim hemde sonuc aldırma garantisiyle

hadi yaaa ne güzel,bende kilo almışımmm:kedi: özellikle bu basen ve baldırdan ay napsam da eritsem bilmiyorum hee,napsamkız kızzlar

canım benim boyum 1.75 kilom 87 idi şimdi 81 kiloyum hamile olmadan biran önce vereyim dedim ne kadar verebilirsem kardır diye canım ben 1 ayda 6 kiloyu hergün 5 öğün yiyerek verdim canım birde günde 2 litre su içtim

ay ne güzel olur yardım etsende zayıflasam çok üzülüyorum bu kış 6 kilo aldım boyum 1.60 kilom 62 nasıl zayıflıcam ben yaa

ay canım ya biraz önce anlattım ben sabahları 1 dilim yiyorum yanında bol salatalık domates 2 saat sonra meyve atıştırıyorum örneğin 2 tane kayısı öğlen sebze yemeği cacık 2saat sonra tekrar meyve akşamda sebze yemeği yine cacık 8 den sonra bişey yemiyorum bide günde 2 litra su içiyorum böylelikle 6 kilo verdim 1 ayda sence iyimi bende 87 kikoadan 81 e düştüm şimdi boyumda 1.75

kızlar formulu bende ben hamile beslenme programında da bulunuyorum. kilo wermede bebk için sağlıklı beslenmede ve doğum sonrası kilo kontrollunda yardımcı olabilirm size

tatlım vallahi benim şu basen işime bi çare bulsan çoook sevinir çokta dua edrim sana benim boyum 168,kilo 64..belim incecik basenim ve baldırım alıyo bütün kiloları sonrada popom biçimsiz duruyo hiç beğenmiyorum kendimi napsam yaa bekliyorum cevabını tatlım.

ay ne güzel olur yardım etsende zayıflasam çok üzülüyorum bu kış 6 kilo aldım boyum 1.60 kilom 62 nasıl zayıflıcam ben yaa

cnm çalışıyor musun? kilo alma sebebnini biliyormusun? su içme alışkanlığın ne alemde istanbuldaki sponsorumla seni tanıstırabilirim seni ve sonuc alana kadar yardımcın olur.

bnmde en buyuk problemim basen problemimdi simdi size facebook adresimi vereyn beni ekleyin ve düğün fotolarıma ve simdiki halime bakın farkı gözlerinizle görün HATİCE GÜRS hatice_gurs0706 hotmail com

cnm çalışıyor musun? kilo alma sebebnini biliyormusun? su içme alışkanlığın ne alemde istanbuldaki sponsorumla seni tanıstırabilirim seni ve sonuc alana kadar yardımcın olur.

canım saol yardım alıcak kadar fazlam yok ama işte bilmiyorum su hiç içmiyorum ne yazıkkıi bide günde iki öğün anca yiyorum bu da kilo almama nden oldu akşam yemeğini az yemeyi beceremiyorum bir türlü aslında nedenleri biliyorum ama uygulamaya gelince yapamıyorum çalışıyomusun diye sormuşsun çalışmıyorum canım 7 yaşında bir kızım var onunla ilgileniyorum

bnmde en buyuk problemim basen problemimdi simdi size facebook adresimi vereyn beni ekleyin ve düğün fotolarıma ve simdiki halime bakın farkı gözlerinizle görün HATİCE GÜRS hatice_gurs0706 hotmail com

canım sende beni ekle ben ekleyemedim handanevrim ok

yok canım ya ozaman evlendiğimde 70 kiloydum senin adresi bidaha versene bakayım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…