mrhabaa.s.kıslar benim bi sorum olcak benim bugün adet günüm açık kahverengi akıntım var kırmızıya geçmedi daha bi geçen ayda böle olmuştu adet öncesi kahverengi akıntı neden gelir 1 gün boyunca deva etmişti geçen ay bu ayda mı öle olcak acaba bi sorun mu var dersiniz
hadi yaaa ne güzel,bende kilo almışımmm:kedi: özellikle bu basen ve baldırdan ay napsam da eritsem bilmiyorum hee,napsamkız kızzlar
hadi yaaa ne güzel,bende kilo almışımmm:kedi: özellikle bu basen ve baldırdan ay napsam da eritsem bilmiyorum hee,napsamkız kızzlar
kızlar daha önce konusmusmuyduk bilmiyorum ben beslenme danısmanıyım kilolarınızdan dert yanmıssınız ben bu işe basladan önce 93 kiloydu işim sayesnde suanda 65 kiloyum 50 bedenden 38bedene düştüm sizlerede yardımcı olabilirim hemde sonuc aldırma garantisiyle
kızlar daha önce konusmusmuyduk bilmiyorum ben beslenme danısmanıyım kilolarınızdan dert yanmıssınız ben bu işe basladan önce 93 kiloydu işim sayesnde suanda 65 kiloyum 50 bedenden 38bedene düştüm sizlerede yardımcı olabilirim hemde sonuc aldırma garantisiyle
canım benim boyum 1.75 kilom 87 idi şimdi 81 kiloyum hamile olmadan biran önce vereyim dedim ne kadar verebilirsem kardır diye canım ben 1 ayda 6 kiloyu hergün 5 öğün yiyerek verdim canım birde günde 2 litre su içtim
kızlar formulu bende ben hamile beslenme programında da bulunuyorum. kilo wermede bebk için sağlıklı beslenmede ve doğum sonrası kilo kontrollunda yardımcı olabilirm size[/QU
süper yani enerji durumun nasıldı bu kiloyu veririken aclık hissin?pikolojin biliosun kadınlar diyet yaparken mutsuz olurlar bide dengeli beslenme yok yani gereken vitamnleri almamıssın sadece yediklerinden kısıp meyveye yönelmişsn su içmen süper
ay ne güzel olur yardım etsende zayıflasam çok üzülüyorum bu kış 6 kilo aldım boyum 1.60 kilom 62 nasıl zayıflıcam ben yaa
tatlım vallahi benim şu basen işime bi çare bulsan çoook sevinir çokta dua edrim sana benim boyum 168,kilo 64..belim incecik basenim ve baldırım alıyo bütün kiloları sonrada popom biçimsiz duruyo hiç beğenmiyorum kendimi napsam yaa bekliyorum cevabını tatlım.
kızlar formulu bende ben hamile beslenme programında da bulunuyorum. kilo wermede bebk için sağlıklı beslenmede ve doğum sonrası kilo kontrollunda yardımcı olabilirm size[/QU
süper yani enerji durumun nasıldı bu kiloyu veririken aclık hissin?pikolojin biliosun kadınlar diyet yaparken mutsuz olurlar bide dengeli beslenme yok yani gereken vitamnleri almamıssın sadece yediklerinden kısıp meyveye yönelmişsn su içmen süper
canım moralim çok iyidi canımın her istediğini yedim ama kıstım öğlen hamur işi yesem akşam yemedim akşam yesem diğer gün dikkat ettim ama enerjim iyiydi bide 75 düşsem süper olcak canım ya
cnm çalışıyor musun? kilo alma sebebnini biliyormusun? su içme alışkanlığın ne alemde istanbuldaki sponsorumla seni tanıstırabilirim seni ve sonuc alana kadar yardımcın olur.
bnmde en buyuk problemim basen problemimdi simdi size facebook adresimi vereyn beni ekleyin ve düğün fotolarıma ve simdiki halime bakın farkı gözlerinizle görün HATİCE GÜRS hatice_gurs0706 hotmail com
canım sende beni ekle ben ekleyemedim handanevrim ok
Slm kızlar ben geldİm nasılsınız
bende ekleyebilirmiyim merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?