Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

hmmm sende mi girdin canım herbalife işlerine..bizde baya bi götürdük o işi...faydasını gören çok tabi ancak bizim aile ve çevre yapımızda götürmeye uygun düşmedi..

yaaaa ben koltukaltından değil sabah dil altndan ölçüodm adetime5 gün war ozaman yüksek bnm ateşim kafam karştı şimdi yaaa

hmmm sende mi girdin canım herbalife işlerine..bizde baya bi götürdük o işi...faydasını gören çok tabi ancak bizim aile ve çevre yapımızda götürmeye uygun düşmedi..

cnm ben ürün kullanıcısı olarak basladım simdi iş olarak değerlendirdim suan cok mutluyum cok rahatım ewden calısıorm ama ank. cok cevrem yok o yuzden ekstra cevre ednmek amaçlı hemde ewde kalmamk amaçlı ek iş arıorm

benim de 36.9 çıktı ama yumurtlama dönemim çoktan bitti CADIARZU ben ateş ölçme konusunu bilmiyorum pek.

canımm ateşin bayaa iiii hadi hayırlısı bebiş yolda gibi

iim hytm ya bgn daha iyiym dün kötydüm biliosn ama sanırım hamle değilim çnkü ateşim düşük malasef esasında ondan brz cnm sıkkıın

canım nasılsın gittin mi doktora ?

bizde öyle başladık,babam yani ben küçüktüm biraz o zamanlar...
amanın reyyanda burda nasılsın canım?
kocişi işe gönderdim geldim yatana dek buradayım benim mesaide başladı yani

benim ki hep başımda ay:)o yüzden ara ara giriyom bende çok kalamıyomiyiyim şükür canım sen nasılsın..

evhann sbr seni ssoruyodu izmirde havalar nasıl diye bigün seni fena çarpacak gibi resmen sana çığlık atıyo cevap ver diye karşılaştın mı?

canım
h
o
ş
g
e
l
d
i
n
zemuszemus

sağol canım nasılsın?

bizde öyle başladık,babam yani ben küçüktüm biraz o zamanlar...

benim ki hep başımda ay:)o yüzden ara ara giriyom bende çok kalamıyomiyiyim şükür canım sen nasılsın..

analdım canımm amaN ALLAH yaırmasın canım sizide ne güzel işte çalışmalar olur bolbol

sağol canım nasılsın?

analdım canımm amaN ALLAH yaırmasın canım sizide ne güzel işte çalışmalar olur bolbol

he yaa hep öyle oluyo zaten,yumurtlama günümdeyim ya o da biliyo,hiç hevesim yokken çalışmalara çağırdı:kedi:şimdi ordan geldim zaten o da pazara gitti

evhann sbr seni ssoruyodu izmirde havalar nasıl diye bigün seni fena çarpacak gibi resmen sana çığlık atıyo cevap ver diye karşılaştın mı?

yok canım ya görmedim kıyamam ben ona ya izmirde havalar güzel yağmur gitti bu hafta en düşük 29 hava güneşli ya tuh şimdi üzüldüm bak benim kociş yine yok hastanede program yüklüyo devreye alıncak 2 hafta geceli gündüzlü orda ALLAHTAN siz varsınızda yalnız değilim

buara ateşim var ya 37 çıktı yumurtlamadayım ya ondan ama kocam olmadan ben nasıl yumurtlucam ah şimdi olcaktı bende ona seslencektim GID GID GIDAK YUMURTAM SICAK DıYEEEEE kaydirigubbakcemile3

kızlar moralim çok bozuk iki gündür eşimlede çok iii değilim
eylül 19 da görümcemin düğünü var ve istanbula evleniyo tabii ev tutmak için eşya almak için temmuz 16da bize geliyomuş onunla beraber yurtdılından gelen görümcemde geliccekmiş onunda iki çocuğu var benim bakıcamı düşünerek geliceklermiş ve ben temmuzda çalışmalara başlıcam ama aynı zamanda iki çocuk bakıcam aynı zamanda ev ii yemek tamamen bana çünkü onlar çarşıdan gelecek yorgun benden yemek beklicekler hiç biri önemli değil hepsini yaparım ama görümcemin küçük çocuğu daha 1.5 yaşında annesine çok bağımlı eminim bende durmucak ayrıca altınıda değiştirmek istemiyorum alışkın değilim ne yapıcamı şaşırdım anlıcanız eşime söylüyorum söyle annende gelsin o baksın çocuklara bende yemekle evle ilgileneyim diye o ben söylemem diyo
ben söylesem tartışma çıkar diyorumm ne yapıcam ben iki gündür neşem yok bide adet günlerindeyim oda beni çok bunaltıyoo bide ilk bebişim düşük olunca ikincide çok rahat olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…