HERBALIFE Nedir Ne Değildir
Bir ilaç değildir.
Bir diyet değildir.
Hayvansal ve kimyasal katkı maddesi yoktur.
...%100 doğal bitki kökenlidir.
Bakanlık onaylıdır.
Etiket kuralına uygundur.
Aşırı doz kuralına dahil değildir.
Iştahı kontrol eder ve ayarlar.
Herkes kullanabilir.
Her insanın gereksinim duyduğu maddeleri içerir.
Kilonuzu AŞAĞIYA veya YUKARIYA formda kontrol edebilirsiniz.
Hiçbir yerde satılmaz. Sadece bağımsız HERBALIFE distribütörlerinden elde edilebilir.
Parayla satın alabileceğiniz en ekonomik ve sağlıklı besin maddesidir.
Tüketici koruma yasası doğrultusunda 30 gün içinde para iade garantisi vardır.
Amerika'dan Ithal edilmektedir.
sabahları yumurtlama döneminde dil altından ölçülüyo onun dışında akşamlarıda yumurtlama dönemi geçtükten sonra koltuk altından canım
selam kızlar çok özledim sizi
hmmm sende mi girdin canım herbalife işlerine..bizde baya bi götürdük o işi...faydasını gören çok tabi ancak bizim aile ve çevre yapımızda götürmeye uygun düşmedi..
olumunekankayizsmile
bende seni özledim canımmm
benim de 36.9 çıktı ama yumurtlama dönemim çoktan bitti CADIARZU ben ateş ölçme konusunu bilmiyorum pek.
iim hytm ya bgn daha iyiym dün kötydüm biliosn ama sanırım hamle değilim çnkü ateşim düşük malasef esasında ondan brz cnm sıkkıın
bizde öyle başladık,babam yani ben küçüktüm biraz o zamanlar...cnm ben ürün kullanıcısı olarak basladım simdi iş olarak değerlendirdim suan cok mutluyum cok rahatım ewden calısıorm ama ank. cok cevrem yok o yuzden ekstra cevre ednmek amaçlı hemde ewde kalmamk amaçlı ek iş arıorm
amanın reyyanda burda nasılsın canım?
kocişi işe gönderdim geldim yatana dek buradayım benim mesaide başladı yani
canım
h
o
ş
g
e
l
d
i
n
zemuszemus
bizde öyle başladık,babam yani ben küçüktüm biraz o zamanlar...
benim ki hep başımda ay:)o yüzden ara ara giriyom bende çok kalamıyomiyiyim şükür canım sen nasılsın..
sağol canım nasılsın?
analdım canımm amaN ALLAH yaırmasın canım sizide ne güzel işte çalışmalar olur bolbol
evhann sbr seni ssoruyodu izmirde havalar nasıl diye bigün seni fena çarpacak gibi resmen sana çığlık atıyo cevap ver diye karşılaştın mı?
canım nasılsın gittin mi doktora ?
buara ateşim var ya 37 çıktı yumurtlamadayım ya ondan ama kocam olmadan ben nasıl yumurtlucam ah şimdi olcaktı bende ona seslencektim GID GID GIDAK YUMURTAM SICAK DİYEEEEE kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?