Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ayyy canım yaaa,üzüldüm,eşinin söylemesi daha doğru olur,yada sen uygundille anlatamaz mısın çünkü hakikaten zor olur sana

tatlım sıkma kendni takmamaya çalş sıkarsan sana zararı olur boşver nasılsa gdcekler onu düşün stres bütün hastalıkların başşı nolur rahat ol kendn için ve gelecek bebişin için gzel şeler dşün güzel şeler olsunnyerimseniben

he yaa hep öyle oluyo zaten,yumurtlama günümdeyim ya o da biliyo,hiç hevesim yokken çalışmalara çağırdı:kedi:şimdi ordan geldim zaten o da pazara gitti

hehehe delikafadulden iii işte negüzel çalışın çalışınki listemiz kabarsın

yanındayız canım sen merak etme

buara ateşim var ya 37 çıktı yumurtlamadayım ya ondan ama kocam olmadan ben nasıl yumurtlucam ah şimdi olcaktı bende ona seslencektim GID GID GIDAK YUMURTAM SICAK DİYEEEEE kaydirigubbakcemile3

gece geç te gelse sıkıştır valla yumurtan soğumadan

gtmedm hayatm dün öylee uyuyup kalmşm uyandıdada iyiydim anlamadm neden oldumu bida olursa gderm heralde

canım yaa benimde il bebişimide dışarı dolaşmaya gitmiştik arabaya başladım midem bulandı titrer gibi olmuştum ikide arabayı durdurp çıkarmaya inmiştm meğer bebiş varmış ama bu benim adet günümden 1 gün önce olmuştu senin çok mu var adet gününe

canım ya kesinlikle çok haklısın hadi çalışmalrı yaptın diyelim senin o ay hamileymişin gibi davranman lazım ağır işler yapmaman gerek ee etabi sen yemekdi bulaşıktı yatak aç yatak topla çocukların arkasından koştur çok zor bi durum ya görümcen iyise ona durumu anlat olmazsa sana çok yardım etsinler inan bu ay çalışıyoruz diye hiş iş yapmıyorum ağır kaldırmıyorum benimde ilki düşük olunca çok hassasım şimdi canım ya kıyamam bensana

inşaallah ha bu arada kızlar yaa arkadaşım beni rüyasında görmüş,o da biliyor çok istediğimi bebişi,hamileymişim o da buna çok seviniyormuşşş...bende yorumladım işteee inşaallah aynısı hayırlısıyla çıkar diyee

ayyy canım yaaa,üzüldüm,eşinin söylemesi daha doğru olur,yada sen uygundille anlatamaz mısın çünkü hakikaten zor olur sana

evet kızlar ama eşimde bak nolurki kesinlikle ben söylemem diyo bide biliyomusunuz benim idüşen bebişimde misafir kurbanı olmuştu yine misafir gelicekti ondada ablamlar memleketten ondan sonrada yine bu düğünü olan görümcem biri gidip diğeri gelicekti bende onlar yatılı geliyo diye mantı sıktım tek başıma 2-3 gün üst üste sonra kanepe koltuk çektim halı çırptım balkondan yatak yorgan kaldırdım yıkadım temizledim bide kaderimmidir bilmiyorum bana gelen hiç yardım etmiyo küçüğümya ondan kahvaltı yemek önlerine hazır yatakları yorganları ben seriyorum topluyorum bayaa bi bunalımıştım tabii bunun üstüne eşimle fena tartıştık niye ayrdım etmiyolar diye bari sen yardımet ban diye ve çokçok ağlamıştım meğerim ben hamileymişim lekelerim geliyodu hep adet olucam sanıyodum ama değilmiş bebk düştü tabii dayanamadı
eminim yine gelicekler ve bebişim yine kurban olucak

canım inş:ecrin_bebek::CüvCüv:alkisalkisalkisalkisalkisalkis arkadaşımım rüyası gerçekleşir

canııııım öyle düşünme yaaa,olmaz inşaallahh..demek bu kadar dikkatli olmak gerekiyor ha,bilmiyordum.çalışmalara başaldıktan itibaren dikkatli olmak gerekiyor demek ki

canım buna kesinlikle müsade etme tavrını koy eşine de misafielerine de gerekeni uygun bir dille söyle sonra sen üzüleceksin bir de laf ederler dikkat etmedi kendine hiç bakmadı derler yorulmana yıprana izin verme

herşeyden önce kendni düşün yardm edicek birileri warsa çağrmaya çalş arakadaşn fln yada kocana iyi bir dille yada gör,mcenee rica et yardm ederler belki ne bilim bi çözüm bulmaya çalş erkekler bu konuda çok gıcık ya kendlerini düşünrler

canım dedim aslında bana yurt dışından gelince 5 gün yatılı geldi ve dedimki temmuzda başlıcaz dedim ama anlamıyılar ki çok hassas bi durum olduğunu yaşayan anlar bide zaten yapım gereği çok stresli bi insanım rahat olamıyorum

kayınvalidem demişki sen gitme iki çocukla demiş oda efnan bakar demiş kayın validem hee herkesin işi yok senin çocuğuna baksın diy kızmış dua edin nolur ben demeden kendileri vazgeçsin eğer vazgeçmezleerse bende gelsinler 1 gün bakarım çocuk durmuyo ben bakmam yanınızda götüreyim diyorum başka çözüm bulamıyorum eşimde ablası yurt dışında ya onuniçin eminim gelsinler sen de bak diyo

efnanım eşin eğer söyleyemeyekse şunu bilmeliki bir bebk varsa tutunmaya çalışan bunun tutunamam ihtimalinide bilsin sakın eskiden böylemiydi gibisinden cümleler kurmasın bu riski göze alsında konuşsun

esasında aile ilşklerinnzi bilmiorm ama bende kesn tawırlıymddr böel konularda sonuçta kmse benden önemli değil yani aran hangsyle daha iyyise gt ona söle samimiyetine inannaraktan tawiz wermemye çalş derim

eşine şunuda söyle efnan bak ablan çocuğuyla geliyo bende birgün biyerlere çocuğumla gitmek istiyorum ama kimse bana bunun için destek olmuyor de yani onu suçlama kendi durumunu anlat en iyi ikna yollarından biridir ben hep böyle yapıyorum eşimi suçlamaktansa kendi durumumu anlatıyorum etkili oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…