kızlar moralim çok bozuk iki gündür eşimlede çok iii değilim
eylül 19 da görümcemin düğünü var ve istanbula evleniyo tabii ev tutmak için eşya almak için temmuz 16da bize geliyomuş onunla beraber yurtdılından gelen görümcemde geliccekmiş onunda iki çocuğu var benim bakıcamı düşünerek geliceklermiş ve ben temmuzda çalışmalara başlıcam ama aynı zamanda iki çocuk bakıcam aynı zamanda ev ii yemek tamamen bana çünkü onlar çarşıdan gelecek yorgun benden yemek beklicekler hiç biri önemli değil hepsini yaparım ama görümcemin küçük çocuğu daha 1.5 yaşında annesine çok bağımlı eminim bende durmucak ayrıca altınıda değiştirmek istemiyorum alışkın değilim ne yapıcamı şaşırdım anlıcanız eşime söylüyorum söyle annende gelsin o baksın çocuklara bende yemekle evle ilgileneyim diye o ben söylemem diyo
ben söylesem tartışma çıkar diyorumm ne yapıcam ben iki gündür neşem yok bide adet günlerindeyim oda beni çok bunaltıyoo bide ilk bebişim düşük olunca ikincide çok rahat olmam lazım
hoşgeldin
eylül 19 da görümcemin düğünü var ve istanbula evleniyo tabii ev tutmak için eşya almak için temmuz 16da bize geliyomuş onunla beraber yurtdılından gelen görümcemde geliccekmiş onunda iki çocuğu var benim bakıcamı düşünerek geliceklermiş ve ben temmuzda çalışmalara başlıcam ama aynı zamanda iki çocuk bakıcam aynı zamanda ev ii yemek tamamen bana çünkü onlar çarşıdan gelecek yorgun benden yemek beklicekler hiç biri önemli değil hepsini yaparım ama görümcemin küçük çocuğu daha 1.5 yaşında annesine çok bağımlı eminim bende durmucak ayrıca altınıda değiştirmek istemiyorum alışkın değilim ne yapıcamı şaşırdım anlıcanız eşime söylüyorum söyle annende gelsin o baksın çocuklara bende yemekle evle ilgileneyim diye o ben söylemem diyo
ben söylesem tartışma çıkar diyorumm ne yapıcam ben iki gündür neşem yok bide adet günlerindeyim oda beni çok bunaltıyoo bide ilk bebişim düşük olunca ikincide çok rahat olmam lazım
he yaa hep öyle oluyo zaten,yumurtlama günümdeyim ya o da biliyo,hiç hevesim yokken çalışmalara çağırdı:kedi:şimdi ordan geldim zaten o da pazara gitti
yok canım ya görmedim kıyamam ben ona ya izmirde havalar güzel yağmur gitti bu hafta en düşük 29 hava güneşli ya tuh şimdi üzüldüm bak benim kociş yine yok hastanede program yüklüyo devreye alıncak 2 hafta geceli gündüzlü orda ALLAHTAN siz varsınızda yalnız değilim
buara ateşim var ya 37 çıktı yumurtlamadayım ya ondan ama kocam olmadan ben nasıl yumurtlucam ah şimdi olcaktı bende ona seslencektim GID GID GIDAK YUMURTAM SICAK DİYEEEEE kaydirigubbakcemile3
gtmedm hayatm dün öylee uyuyup kalmşm uyandıdada iyiydim anlamadm neden oldumu bida olursa gderm heralde
tatlım sıkma kendni takmamaya çalş sıkarsan sana zararı olur boşver nasılsa gdcekler onu düşün stres bütün hastalıkların başşı nolur rahat ol kendn için ve gelecek bebişin için gzel şeler dşün güzel şeler olsunnyerimseniben
ayyy canım yaaa,üzüldüm,eşinin söylemesi daha doğru olur,yada sen uygundille anlatamaz mısın çünkü hakikaten zor olur sana
inşaallah ha bu arada kızlar yaa arkadaşım beni rüyasında görmüş,o da biliyor çok istediğimi bebişi,hamileymişim o da buna çok seviniyormuşşş...bende yorumladım işteee inşaallah aynısı hayırlısıyla çıkar diyee
evet kızlar ama eşimde bak nolurki kesinlikle ben söylemem diyo bide biliyomusunuz benim idüşen bebişimde misafir kurbanı olmuştu yine misafir gelicekti ondada ablamlar memleketten ondan sonrada yine bu düğünü olan görümcem biri gidip diğeri gelicekti bende onlar yatılı geliyo diye mantı sıktım tek başıma 2-3 gün üst üste sonra kanepe koltuk çektim halı çırptım balkondan yatak yorgan kaldırdım yıkadım temizledim bide kaderimmidir bilmiyorum bana gelen hiç yardım etmiyo küçüğümya ondan kahvaltı yemek önlerine hazır yatakları yorganları ben seriyorum topluyorum bayaa bi bunalımıştım tabii bunun üstüne eşimle fena tartıştık niye ayrdım etmiyolar diye bari sen yardımet ban diye ve çokçok ağlamıştım meğerim ben hamileymişim lekelerim geliyodu hep adet olucam sanıyodum ama değilmiş bebk düştü tabii dayanamadı
eminim yine gelicekler ve bebişim yine kurban olucak
evet kızlar ama eşimde bak nolurki kesinlikle ben söylemem diyo bide biliyomusunuz benim idüşen bebişimde misafir kurbanı olmuştu yine misafir gelicekti ondada ablamlar memleketten ondan sonrada yine bu düğünü olan görümcem biri gidip diğeri gelicekti bende onlar yatılı geliyo diye mantı sıktım tek başıma 2-3 gün üst üste sonra kanepe koltuk çektim halı çırptım balkondan yatak yorgan kaldırdım yıkadım temizledim bide kaderimmidir bilmiyorum bana gelen hiç yardım etmiyo küçüğümya ondan kahvaltı yemek önlerine hazır yatakları yorganları ben seriyorum topluyorum bayaa bi bunalımıştım tabii bunun üstüne eşimle fena tartıştık niye ayrdım etmiyolar diye bari sen yardımet ban diye ve çokçok ağlamıştım meğerim ben hamileymişim lekelerim geliyodu hep adet olucam sanıyodum ama değilmiş bebk düştü tabii dayanamadı
eminim yine gelicekler ve bebişim yine kurban olucak
canım inş:ecrin_bebek::CüvCüv:alkisalkisalkisalkisalkisalkis arkadaşımım rüyası gerçekleşir
canım buna kesinlikle müsade etme tavrını koy eşine de misafielerine de gerekeni uygun bir dille söyle sonra sen üzüleceksin bir de laf ederler dikkat etmedi kendine hiç bakmadı derler yorulmana yıprana izin verme
yerimseniben
inşaallah tatlım yaa hepimiz inşaallah tek ben değilyerimseniben
canım ya kesinlikle çok haklısın hadi çalışmalrı yaptın diyelim senin o ay hamileymişin gibi davranman lazım ağır işler yapmaman gerek ee etabi sen yemekdi bulaşıktı yatak aç yatak topla çocukların arkasından koştur çok zor bi durum ya görümcen iyise ona durumu anlat olmazsa sana çok yardım etsinler inan bu ay çalışıyoruz diye hiş iş yapmıyorum ağır kaldırmıyorum benimde ilki düşük olunca çok hassasım şimdi canım ya kıyamam bensana
canım dedim aslında bana yurt dışından gelince 5 gün yatılı geldi ve dedimki temmuzda başlıcaz dedim ama anlamıyılar ki çok hassas bi durum olduğunu yaşayan anlar bide zaten yapım gereği çok stresli bi insanım rahat olamıyorum
kayınvalidem demişki sen gitme iki çocukla demiş oda efnan bakar demiş kayın validem hee herkesin işi yok senin çocuğuna baksın diy kızmış dua edin nolur ben demeden kendileri vazgeçsin eğer vazgeçmezleerse bende gelsinler 1 gün bakarım çocuk durmuyo ben bakmam yanınızda götüreyim diyorum başka çözüm bulamıyorum eşimde ablası yurt dışında ya onuniçin eminim gelsinler sen de bak diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?