Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım benm ya kyamam sna konu aile lunca yapçak bişi olmuy işte dkkatli olmaya çalş

canııııım öyle düşünme yaaa,olmaz inşaallahh..demek bu kadar dikkatli olmak gerekiyor ha,bilmiyordum.çalışmalara başaldıktan itibaren dikkatli olmak gerekiyor demek ki

canım buna kesinlikle müsade etme tavrını koy eşine de misafielerine de gerekeni uygun bir dille söyle sonra sen üzüleceksin bir de laf ederler dikkat etmedi kendine hiç bakmadı derler yorulmana yıprana izin verme

evet kızlar yaa konu eşimin ailesi olunca malesef eşim çok değişiyo benim ilk söylediğim lafta tokat gibi benim ailemi istemiyosun diyip yüzüme vuruyo açıklama yapıyorum yaşadıklarımızı hatırlatıyorum yinede umrunda değil olan bana oluyo yanii ama haklıyım en son eltim ve eşimin abisi buraya yatılı geldi çocuklarıda var 3 yaşında sabah altına yapmış silmeden gitti çekyatımı sinir olmamak elde değil erkeler anlamıyo sonra noldu mecburen ben sildim iğrene iğrene
kızlar sizede tavsiyem korunmayı bıraktıktan sonra ksinlikle iş yapmayın kim ne derse desin pis desinle pasaklı desinler ama olan size ve bebişinize oluyo hala vicdan azabım var yapmasaysım işi falan diye bende artık napım bi şekilde tavrımı koyucam bakalım inşallah ama bunu gelmelerine yakın bi zamanda yapıcam hala vazgeçsinler diye bi umudum yaşatıyorum içinde

ewt humeyraya katılıorum hçbi zamn ne onu nede ailesini suçlamıcaksan duygu sömürüsü yapıp her trlü kndni haklı çıkarcan dene bnce yerimseniben

slm kızlar ara ara gidip geliyorum kusura bakmayın anlıyosunuzdur,ablam aradıda 3.aylık hamile daha yeni bitti mide bulantıları temizliğe girişmiş koltuk kanepe halı kaldırmış beni çağırdı gittim kanepeleri yerleştirdim zaten kasığım ağrıyo biton laf ettim kızdım ona napıyosun diye eniştem gelsin çekiceği var elimden dedim....

ewt humeyraya katılıorum hçbi zamn ne onu nede ailesini suçlamıcaksan duygu sömürüsü yapıp her trlü kndni haklı çıkarcan dene bnce yerimseniben

yani şöyle söyleyim tecrübe konuşuyor zaten psikologlarda bu dili onaylıyo sen dili değil ben dili ben bunu hissediyorum bunu yaşıyorum kendini anlat yani sen şöylesin sen böylesin değil lmaz:lmaz:

efnancım yazılarını okudumda ahh ah bende senin dertten muzdaribim,ama ben senin gibi tavrımı direk söylemiyorum ima edrim sadece usllübüyle yeri gelince onlarda anlıyor zaten,ama benimkiler zamanından beri benim onlara desteklerim çok olduğu için artık onlar bana hiççç eşimde dahil ses çıkartmıyorlar...

efnanım cnm sen ynede üzmemeye çalş kendni öpüyorm kızlar hepinizi öptm çıkıorum benopuyorumnanaktan yrn grerm ynee

valla anlattım keni yaşadığıklarımı ve yaşıcaklarımı insan kendini bilmez mi bakarım çocuğa ama stese girerim bakarsam onu çok iyii biliyorum ama inşallah gelemezler kayınvalidem engel olur bize bırakmazlar eğer olursa düğünü olucak görümceme söylemeyi düşünüyorum kızlar iii ki varsınız beni anlyosunuz keşke eşimde biraz anlasa yaşadıklarımıza rağmen anlamak istemiyo

ablanada aşklsun yani ebn daha hamile değilim belki hamileyimdir diye dolaba tabak koyarken bile düşünüyorum aman dikkat etsin pis desinler o kadarda önemli değil

ablanada aşklsun yani ebn daha hamile değilim belki hamileyimdir diye dolaba tabak koyarken bile düşünüyorum aman dikkat etsin pis desinler o kadarda önemli değil

evet cnm bende öyle diyorum ama dinleyen kim,benim ablam biraz temizlik hastasıdır o yüzden evini çok pis olduğunu zannediyo halbuki hiç de öyle deil...biraz uzandedim oda dinledi allahtan korkuttum biraz onun gözünü uzanıyodu şimdi.napiym ama dinlemiyo hiç beni...

aman canım şakaya gelmez sende ablande dikkat etsin yaşadıklarımı anlattım bak aynı işleri yaptım sonuç vicdan azabı yapmasydım yaşarmıydı acabaları

canım inşallah yıllandıkça eşimde bana ses çıkarmıcaktır

efnanım cnm sen ynede üzmemeye çalş kendni öpüyorm kızlar hepinizi öptm çıkıorum benopuyorumnanaktan yrn grerm ynee
ii akşamlar sana canım

ablan düşük yaşadımı canım

Kızlar yamek yedım ondan katılamadım muhabbete efnancım canım aynı vıcdanı bende yaŞamıŞtım ama herŞey allahtan bu dÜnyada yıyecek lokması yoktu demek bence ya yakın bırını ÇaĞır yada annenı yoksa baŞ edemezsın tatlım

kızlar akşam akşam morallerinizi bozdum ama affedin ben bunları ailemede anlatmıyorum

ama sanırım bu gidişle bebiş işi yatıcak temmuzda görümcem gelicek
ağustosta tatlideyiz eşimden ayrıyım
eylülde yumurtlama günlerinde düğün olucak görümcemin ben düşükten sonra hiç beklemeyelim derken 5 6 ay bebişsiz kalıcam sonrasında zaten hemen tutmucana göre bikaç ayda öyle beklicez böylelikle bide bakmışız efnan beklemekten ölmüşşsırnaşık şey

afiyet olsun canım evet haklısın ama yinede dikkat etmek lazımdı annemde akrabalarımda hep şehir dışında canım yaa valla inşallah gelemezlerde bende kurtulurum

evhan düşen bebekler annelerini cennet kapısında bekler diye okudum ama doğru mu bi bilgin var mı?

canım moralini hiç bozma moral önemli biliyorun allah hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…