canım benm ya kyamam sna konu aile lunca yapçak bişi olmuy işte dkkatli olmaya çalş
canııııım öyle düşünme yaaa,olmaz inşaallahh..demek bu kadar dikkatli olmak gerekiyor ha,bilmiyordum.çalışmalara başaldıktan itibaren dikkatli olmak gerekiyor demek ki
canım buna kesinlikle müsade etme tavrını koy eşine de misafielerine de gerekeni uygun bir dille söyle sonra sen üzüleceksin bir de laf ederler dikkat etmedi kendine hiç bakmadı derler yorulmana yıprana izin verme
herşeyden önce kendni düşün yardm edicek birileri warsa çağrmaya çalş arakadaşn fln yada kocana iyi bir dille yada gör,mcenee rica et yardm ederler belki ne bilim bi çözüm bulmaya çalş erkekler bu konuda çok gıcık ya kendlerini düşünrler
ewt humeyraya katılıorum hçbi zamn ne onu nede ailesini suçlamıcaksan duygu sömürüsü yapıp her trlü kndni haklı çıkarcan dene bnce yerimseniben
eşine şunuda söyle efnan bak ablan çocuğuyla geliyo bende birgün biyerlere çocuğumla gitmek istiyorum ama kimse bana bunun için destek olmuyor de yani onu suçlama kendi durumunu anlat en iyi ikna yollarından biridir ben hep böyle yapıyorum eşimi suçlamaktansa kendi durumumu anlatıyorum etkili oluyor zaten
ewt humeyraya katılıorum hçbi zamn ne onu nede ailesini suçlamıcaksan duygu sömürüsü yapıp her trlü kndni haklı çıkarcan dene bnce yerimseniben
slm kızlar ara ara gidip geliyorum kusura bakmayın anlıyosunuzdur,ablam aradıda 3.aylık hamile daha yeni bitti mide bulantıları temizliğe girişmiş koltuk kanepe halı kaldırmış beni çağırdı gittim kanepeleri yerleştirdim zaten kasığım ağrıyo biton laf ettim kızdım ona napıyosun diye eniştem gelsin çekiceği var elimden dedim....
ablanada aşklsun yani ebn daha hamile değilim belki hamileyimdir diye dolaba tabak koyarken bile düşünüyorum aman dikkat etsin pis desinler o kadarda önemli değil
aman canım şakaya gelmez sende ablande dikkat etsin yaşadıklarımı anlattım bak aynı işleri yaptım sonuç vicdan azabı yapmasydım yaşarmıydı acabalarıslm kızlar ara ara gidip geliyorum kusura bakmayın anlıyosunuzdur,ablam aradıda 3.aylık hamile daha yeni bitti mide bulantıları temizliğe girişmiş koltuk kanepe halı kaldırmış beni çağırdı gittim kanepeleri yerleştirdim zaten kasığım ağrıyo biton laf ettim kızdım ona napıyosun diye eniştem gelsin çekiceği var elimden dedim....
efnancım yazılarını okudumda ahh ah bende senin dertten muzdaribim,ama ben senin gibi tavrımı direk söylemiyorum ima edrim sadece usllübüyle yeri gelince onlarda anlıyor zaten,ama benimkiler zamanından beri benim onlara desteklerim çok olduğu için artık onlar bana hiççç eşimde dahil ses çıkartmıyorlar...
ii akşamlar sana canımefnanım cnm sen ynede üzmemeye çalş kendni öpüyorm kızlar hepinizi öptm çıkıorum benopuyorumnanaktan yrn grerm ynee
evet cnm bende öyle diyorum ama dinleyen kim,benim ablam biraz temizlik hastasıdır o yüzden evini çok pis olduğunu zannediyo halbuki hiç de öyle deil...biraz uzandedim oda dinledi allahtan korkuttum biraz onun gözünü uzanıyodu şimdi.napiym ama dinlemiyo hiç beni...
ablan düşük yaşadımı canım
yok tatlım çok şükür yaşamadı bir tane oğlu var,şuankinide zaten 10 yıl da zor buldu diyelim.......ablamla biz 1 ay arayala evlendik.misafirlerim geldi cnm öptüm[/QUOinş yine yaşamaz canım tamam görüşürüz
Kızlar yamek yedİm ondan katılamadım muhabbete efnancım canım aynı vİcdanı bende yaŞamıŞtım ama herŞey allahtan bu dÜnyada yİyecek lokması yoktu demek bence ya yakın bİrİnİ ÇaĞır yada annenİ yoksa baŞ edemezsİn tatlım
kızlar akşam akşam morallerinizi bozdum ama affedin ben bunları ailemede anlatmıyorum
ama sanırım bu gidişle bebiş işi yatıcak temmuzda görümcem gelicek
ağustosta tatlideyiz eşimden ayrıyım
eylülde yumurtlama günlerinde düğün olucak görümcemin ben düşükten sonra hiç beklemeyelim derken 5 6 ay bebişsiz kalıcam sonrasında zaten hemen tutmucana göre bikaç ayda öyle beklicez böylelikle bide bakmışız efnan beklemekten ölmüşşsırnaşık şey
merhabalar slm herkese ben geldimmm.
merhabalar slm herkese ben geldimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?