canım moralini hiç bozma moral önemli biliyorun allah hayırlısını versin
inşallah hayırlıs belkid böyle elimde olmayan sebeblerle engelleniyoruz vardır bundada bir hayır
kızlar hayat bu herkesin bi sınavı var işte ALLAH ANLIMIZIN AKLIYLA BU SINAVLARIMIZDAN GEÇMEMİZİ NASİP ETSİN
Evet canım bende Öyle bİlİyorum İnŞallah Öyledİr canım bu arada sakın karamsarlıĞa kapılma olurmu bence dene allahtan herŞey belkİ tutar be canım ne olur kÖtÜ dÜŞÜnme ayrıca nedemek canınızı sıktım olurmu Öyle Şey burda hepİmİz bİr aİlr deĞİlmİyİz tatlım
hoşgeldin şeker
hoşbuldum:)ay bu ne tatlı dillilik aman allahım
:)kızlar bugün benim başım döndü gözüm karardı.bir kaç gündür böle:ama sık değil.hayırdır inşallah
kızlar ben bi duşa girim dahada rahatlayım 1 saatten gelirim en geç ok ii akşamlar
Kızlar bu arada bİrden fazla alıntıyı nasıl yapıyonuz ya ben beceremedİm bİrtÜrlÜ
canım şekere şeker denir şaşırma canımadetine kaç gün var
sende ölesin canım..4 gün var
ve elim ayağım buz gibi.birde böle kendimi böle ani hareket etsem ve bapırsam karnımdan haber veryo ağrı yapyo .anlamadım
canım daha önce gebelik geçirdin mi belirtilerden belki belli olur
7 sene önce evet hatırlamıyrum bile nasıl gçirdim
hımmmm o zaman beklemekten başka yapacak birşey yok allah gönlüne göre versin:CüvCüv:
canım ben kürtajdan sonra gebelik için bekledim bu ay korunmayı bıraktık adet tarihim olan 10 temmuzu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?