Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

hiç belli olmaz canım ya kimbilir belkide hamilesindir canım en kötüsünü düşünürsek stresten ve yaz ayından hormanlar bozulurmı-uş yada ondan olabilir canım

canım çoğu yere baktım geciktirmez diyo

canım fitillerden korkuyorum bebek varsa bişi olur diye o yüzden hamilelik istemiyorum
sabah bu yüzden test yaptım negatif sonuç
hemde mantıklı olmak gerekirse herkes bebek olsun diye korunmayıp olmazken benim korunarak hamile kalma olasılığım çok az çok canım sıkıldı yaa ne güzel adetim düzenli düzenliydi acaba düzenim mi bozuluyo
mehtap ın test negatif çıkınca demiştki negatif çıktığına üzülmüyorum neden adet olamadım ona üzülüyorum demişti bende aynen öyle oldum valla

hiç belli olmaz canım ya kimbilir belkide hamilesindir canım en kötüsünü düşünürsek stresten ve yaz ayından hormanlar bozulurmı-uş yada ondan olabilir canım

canım ben zaten normaldede ok stresli bi insanım ve şimdiye kadar valla hiç şaşmazdı 13 HAZİRANDAN beri sağ kasığıma bişi batıyo dedim durdum acaba bi hastalık falan mı başlıyo anlayamadım

bugün pazar kızlar kocişlerle şimdi benim eşimde sabah nöbetten geldi uyuyo şimdi canım yaa o bana nekadarda kızsa kıyamıyorum ona gece biz horul horul uyurken onlar çalışıyo

evet canım benimde babam emekli polis ordan biliyorum ALLAH ONLARA GÜÇ KUVVET VE SAĞLIK VERSıN CANIM

slm kızlar
nasılsınız.ya bende bişi sorcam ben saç boyattım geçen pazartesi acaba bebeğe zarar verirmi eğr varsa tabiki?bu sabahta öğürdüm birkaç kez?

evet canı ohalde beni en iyi anlayanlardansın sevindim valla tabii eş olmak birazdaha ayrı bişi ama olsun yinede çok iyi anlarsın aslında benim eşim tarih öğretmeni ama bilion atama yok öğretmenlikte yani çok az

slm kızlar
nasılsınız.ya bende bişi sorcam ben saç boyattım geçen pazartesi acaba bebeğe zarar verirmi eğr varsa tabiki?bu sabahta öğürdüm birkaç kez?

cabım zaralı diyolar hep keşke bekleseydin bebil olmadığına emin olduktan sonra yaptırsaydın ama olmuş bi kere inşallah bişi olmaz hayırlı olsun saçın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…