kızlar size bişi sorucam enfeksiyon için fitil kullanmak adeti geciktirir mi??????
canım çoğu yere baktım geciktirmez diyo
hiç belli olmaz canım ya kimbilir belkide hamilesindir canım en kötüsünü düşünürsek stresten ve yaz ayından hormanlar bozulurmı-uş yada ondan olabilir canım
slm kızlar
nasılsınız.ya bende bişi sorcam ben saç boyattım geçen pazartesi acaba bebeğe zarar verirmi eğr varsa tabiki?bu sabahta öğürdüm birkaç kez?
cabım zaralı diyolar hep keşke bekleseydin bebil olmadığına emin olduktan sonra yaptırsaydın ama olmuş bi kere inşallah bişi olmaz hayırlı olsun saçın inşallah[/QUOT
yani adetimden itibaren 19.cu günde boyattım..3 günüm kaldı adetimin gelmesine.olsa bile hamilelik başlamış olurmu döllenme felan?
cabım zaralı diyolar hep keşke bekleseydin bebil olmadığına emin olduktan sonra yaptırsaydın ama olmuş bi kere inşallah bişi olmaz hayırlı olsun saçın inşallah[/QUOT
yani adetimden itibaren 19.cu günde boyattım..3 günüm kaldı adetimin gelmesine.olsa bile hamilelik başlamış olurmu döllenme felan?
canım tabiki bebk tutmuşsa hamilelik başlamıştır zaten bebğin olduğunu anladığımızda adet 1 gün dahi geçse direk doktorlar adet 1 aylık diyolar bu tıbben ama gerçekte en fazla 2 haftalık yada 3 haftalık oluyo
canım tabiki bebk tutmuşsa hamilelik başlamıştır zaten bebğin olduğunu anladığımızda adet 1 gün dahi geçse direk doktorlar adet 1 aylık diyolar bu tıbben ama gerçekte en fazla 2 haftalık yada 3 haftalık oluyo
sağol canım ya içime şüphe düştü şimdi.allahım n olur bebeğime zararı olmasın eğer varsa tabikii((
sağol canım ya içime şüphe düştü şimdi.allahım n olur bebeğime zararı olmasın eğer varsa tabikii((
canım aslında korunmayı bırakır bırakmaz hamile gibi davranman gerek inşallah bişi olmaz ama kafana takma sen Rabbim bu dünyaya gelmesine izin verdikten sonra bişi olmaz bide farkında olmadan anneler hamile olduğunun neler yapıolar inşallah bişi olmaz canım merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?