şüpheci canım hoşşş geldin nasılsın nasıl gidio hamilelik canımmm
mrb cnmmm hoşbulduk. çok şükür iiym. hamileliğe gelince ağrı yönünden ara sıra problem oluyodu. doktoruma sordum adet sancısı gibi ağrıların gayet doğal olduğunu söyledi. bu hafta gitces inşallah ultrasonla bakmaya. ilk kontrolüm olacak heyecanlıyım o yüzden. sen nasılsın?
hadi hayırlısı inşallah bebişini görürsün kalbinin pıtı pıtı atışını duyarsın eşine sürpri mi yapmıştın yanında mıydı hatırlayamadım nasıl haberi oldu eşinin?
ayyyy 11 hamiş olmuş yaaaa çok sevindim. bu topic bize uğurlu geldi kızlar. artık hedef 22 hadi bakalım elinizi çabuk tutun mutluluğumuza mutluluk katın güzel haberlerinizi vererek. hamileliğini yeni öğrenen arkadaşlar, hepinizi tebrik ediyorum. allah hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin.
2 gün önceden öğrendim ya ben öğrendiğim gün öyle durduk yerde eşime dedimki benim içim içimi yiyo hadi test al gel o da üşenmedi gitti aldı geldi. ikimizde bu ay olumduz beklioduk sonucu çünkü ilk denememizdi ve adet gününede 2 gün varken çıkmaz die düşünmüştük. sonra testi bi yaptım hemen çıktı 2. çizgi ve öle fazlaca silik fln değildi hani. hala saklıyorum atmadım daha. beraber öğrendik yani sonucu. rabbim isteyen herkese yaşatsın o güzel heyecanlı anları
sbr canım hoşş geldin ösledim kıs seni nerelerdesin?
ayy ne güsell valla inşallah bende içinde herkese yaşatsın bu güzel anları canım senhamişsinya bize dua et hamişlerin duası kabul olur bol bol et bize olur mu?
hoşbulduk canım bende seni özledim ne zmandır denk gelmedik malum benim gezmeler bitmiyo ki ama sonunda dediğin oldu okudun mu bilmem kocişden azarı yedim sonunda bi günde evde otur dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 efnanim senin kulaklarını çınlattım çok valla demişti dediği çıktı diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 görümcemler bendeydi kahve içmeye geldiler şimdi çıktılar bende giriyim bakim dedim ne var ne yok diye
siteye yeni geldim ve hamile kalmak istiorum artık sizdenim yani3.deneme ayındayız sonuç 0
siteye yeni geldim ve hamile kalmak istiorum artık sizdenim yani3.deneme ayındayız sonuç 0
etmezmiyim cnm benim zaten sık sık geldiğim için siteye unutma gibi bi durumum yok herkesin allah gönlüne göre versin. tüm güzel dilekleri kabul olsun ve her isteyene allah annelik duygusunu tattırsın inşallah
kociş haklı bak ben taaaa burdan farkettim çok gezdiğini ama valla çok hoşsun gülmekten bayılıcam valla harbi yedin ha azarıı:roflol::roflol::roflol:
yedim tabi geçen akşam arkadaşa gidicektim aradım adamı ben gidiyorum diye bu gecede evde otur gitmek yok dedi kaydirigubbakcemile3 napim yaaa gezmek için yaratılmışım ben herhalde kaydirigubbakcemile2 tarında düğünümüz var oraya gidicez sabahtan izmirde çünkü görüşemeyiz yarın herhalde boshayallersmile bu arada benimde babişkom emekli polis canım ne güzel demi olumunekankayizsmile
kızlar size bişi sorucam enfeksiyon için fitil kullanmak adeti geciktirir mi??????
normalde adet olucağım zaman 3 gün öncesinden kahverengi akıntım gelmeye başlar ve 3. gün kesin olurum ve adetin düzenlidir hep 26. gün adet olurum hiç şaşmaz sadece hamileyken gecikmişti hatta onda bile kahverengi lekem geliyodu bu kez ama hiç kahverengi lekem gelmede size adet oluyorum dediğim gün yani dün değil ondan önceki gün biraz pembemsi bi leke geldi ogün bugün lekem yok ve bugün tama adet günümm olmam lazımm ama hala bişi yok oda değil adet belirtim de yok noluyo şimdi anlamadım ha korunmasak hamileyim dicem ama bilionuz korunuyoruz tabii eşimede bahsedebiyorum bu konudan çok sıkılöış hamileleik bebiş konusundan bende bahsetmicem bidaha ona
canım fitillerden korkuyorum bebek varsa bişi olur diye o yüzden hamilelik istemiyorum
sabah bu yüzden test yaptım negatif sonuç
hemde mantıklı olmak gerekirse herkes bebek olsun diye korunmayıp olmazken benim korunarak hamile kalma olasılığım çok az çok canım sıkıldı yaa ne güzel adetim düzenli düzenliydi acaba düzenim mi bozuluyo
mehtap ın test negatif çıkınca demiştki negatif çıktığına üzülmüyorum neden adet olamadım ona üzülüyorum demişti bende aynen öyle oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?