Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

şüpheci canım hoşşş geldin nasılsın nasıl gidio hamilelik canımmm

mrb cnmmm hoşbulduk. çok şükür iiym. hamileliğe gelince ağrı yönünden ara sıra problem oluyodu. doktoruma sordum adet sancısı gibi ağrıların gayet doğal olduğunu söyledi. bu hafta gitces inşallah ultrasonla bakmaya. ilk kontrolüm olacak heyecanlıyım o yüzden. sen nasılsın?

hadi hayırlısı inşallah bebişini görürsün kalbinin pıtı pıtı atışını duyarsın eşine sürpri mi yapmıştın yanında mıydı hatırlayamadım nasıl haberi oldu eşinin?

ayyyy 11 hamiş olmuş yaaaa çok sevindim. bu topic bize uğurlu geldi kızlar. artık hedef 22 hadi bakalım elinizi çabuk tutun mutluluğumuza mutluluk katın güzel haberlerinizi vererek. hamileliğini yeni öğrenen arkadaşlar, hepinizi tebrik ediyorum. allah hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin.

hadi hayırlısı inşallah bebişini görürsün kalbinin pıtı pıtı atışını duyarsın eşine sürpri mi yapmıştın yanında mıydı hatırlayamadım nasıl haberi oldu eşinin?

2 gün önceden öğrendim ya ben öğrendiğim gün öyle durduk yerde eşime dedimki benim içim içimi yiyo hadi test al gel o da üşenmedi gitti aldı geldi. ikimizde bu ay olumduz beklioduk sonucu çünkü ilk denememizdi ve adet gününede 2 gün varken çıkmaz die düşünmüştük. sonra testi bi yaptım hemen çıktı 2. çizgi ve öle fazlaca silik fln değildi hani. hala saklıyorum atmadım daha. beraber öğrendik yani sonucu. rabbim isteyen herkese yaşatsın o güzel heyecanlı anları

evet canım çok hoş bi topik burası katılan hamiş kalıyo dualarla inşallah bak artık biz 41 yasin ve 4444 tefriciyede okuyoz liste sayfa 506 da hamişler koly doğum yapsın sağlıklı bebişleri olsun bebiş isteyenler hamiş kalsın hastalar şifa bulsun... diye cumaları dua edicezz

ayy ne güsell valla inşallah bende içinde herkese yaşatsın bu güzel anları canım senhamişsinya bize dua et hamişlerin duası kabul olur bol bol et bize olur mu?

sbr canım hoşş geldin ösledim kıs seni nerelerdesin?

hoşbulduk canım bende seni özledim ne zmandır denk gelmedik malum benim gezmeler bitmiyo ki ama sonunda dediğin oldu okudun mu bilmem kocişden azarı yedim sonunda bi günde evde otur dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 efnanim senin kulaklarını çınlattım çok valla demişti dediği çıktı diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 görümcemler bendeydi kahve içmeye geldiler şimdi çıktılar bende giriyim bakim dedim ne var ne yok diye

siteye yeni geldim ve hamile kalmak istiorum artık sizdenim yani 3.deneme ayındayız sonuç 0

ayy ne güsell valla inşallah bende içinde herkese yaşatsın bu güzel anları canım senhamişsinya bize dua et hamişlerin duası kabul olur bol bol et bize olur mu?

etmezmiyim cnm benim zaten sık sık geldiğim için siteye unutma gibi bi durumum yok herkesin allah gönlüne göre versin. tüm güzel dilekleri kabul olsun ve her isteyene allah annelik duygusunu tattırsın inşallah

kociş haklı bak ben taaaa burdan farkettim çok gezdiğini ama valla çok hoşsun gülmekten bayılıcam valla harbi yedin ha azarıı:roflol::roflol::roflol:

siteye yeni geldim ve hamile kalmak istiorum artık sizdenim yani 3.deneme ayındayız sonuç 0

hoşş geldin mayaaa aramıza canım istersen listemizede alalım seni maşallah adını yazdıran hamile kalıyo

etmezmiyim cnm benim zaten sık sık geldiğim için siteye unutma gibi bi durumum yok herkesin allah gönlüne göre versin. tüm güzel dilekleri kabul olsun ve her isteyene allah annelik duygusunu tattırsın inşallah

amin canımmm

mayacıım öncelikle hoşgeldin. sana şöyle söyleyimki bu topic çatısı altındaki herkese şans getiriyo. ben kendi adıma söyleyimki çok şükür ilk denememizde tuttu. burda paylaşılanların, güzel dostlukların, çıkarsız iyi niyetli düşüncelerin o kadar pozitif etkisi oluyo ki anlatamam. şuan 5 haftalık hamileyim ve bu durumu eşimle öğrendikten sonra hemen paylaştığım 2. yer oldu. umarım sanada şans getirir ve sende bu güzel duyguyu biran önce tadarsın cnmm

kociş haklı bak ben taaaa burdan farkettim çok gezdiğini ama valla çok hoşsun gülmekten bayılıcam valla harbi yedin ha azarıı:roflol::roflol::roflol:

yedim tabi geçen akşam arkadaşa gidicektim aradım adamı ben gidiyorum diye bu gecede evde otur gitmek yok dedi kaydirigubbakcemile3 napim yaaa gezmek için yaratılmışım ben herhalde kaydirigubbakcemile2 tarında düğünümüz var oraya gidicez sabahtan izmirde çünkü görüşemeyiz yarın herhalde boshayallersmile bu arada benimde babişkom emekli polis canım ne güzel demi olumunekankayizsmile

şüpeci canım senin nasıl gidiyor hamilelik kaç hafta olddu canım mide bulantıların başladı mı

yarın 5. haftaya giriyorum cnm. çok şükür bulantım yok ama adet ağrısına benzeyen ağrılar var biraz o rahatsız ediyo. bide iştahım fazla açık çok yiyorum ve şişkinlik yapıo o da. birinin beni durdurması lazım yoksa 100 kilo olucam. gerçi annemler zayıfsın ondandır diolar ama bu kadar yemede bence bi anormallik var

:roflol::roflol::roflol: kociş çok haklı çokk
evhana sordum hava güzel miş senin yazdıklarına hiç denk gelmemiş sana kıyamam ben ona diyoo

amanınn seninde mi baben emekli polis evhenında kadere bak hep biraradayız sanal ortamda topik başlığı olsa denk gelmezdik heralde

kızlar size bişi sorucam enfeksiyon için fitil kullanmak adeti geciktirir mi??????

kızlar durumum uzun ama yorum bekliyorum siz gelmeden kızlarala konuşmuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…