Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

slm kızlar nbrrr moralim cok bozuk şehir dışına cıkıorm yrn ve kocam iki gündür gece 2lere kadar çalışıo sabah 8de gidio bende yokum 1hafta bu ay cocuk hayali hiç kurmayayım boşa ben

şüpheci benim hamileliğimdede gz çok fenaydı tam çıkacak olurdu tekrar kaçardı içeri bi gıcık olurdummsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nbrrr moralim cok bozuk şehir dışına cıkıorm yrn ve kocam iki gündür gece 2lere kadar çalışıo sabah 8de gidio bende yokum 1hafta bu ay cocuk hayali hiç kurmayayım boşa ben

sen çalışmaları yapta belki tutar diyerek olmazsa diğer ay herşey istendiği gibi olmuyo malesef benimde öyle olucak hafta içi memleket gidiyorum tek temmuz gitti ağustosta taile gidiyorum tek oda gitti eylülde görümcem evleniyo şehir dışındayız oda gitti ekim tutarmı bilinmez kasım aralıkta belki hamiş kalırım ama vardır bundada bi hayır

öyle hakjlısında cnm insan istioki hmen olsun zaman gectikce hevesim kaçıo ya

canım şimdiden az az sık sık yemeye başlasan ileriki aylar için senin için daha iyi olur dikkat et fazla kilo alma :CüvCüv::CüvCüv:

kızlar benim durumum ne olabilir yoksa bi hastalık belirtisi mi yoksa sbr senin gibim bende mi geç adet olucam hormonlarım mı şaştı noldu anlamadım

bazen hani hamileliği çok isteyenler olurmuş ya aslında değil olurlarmış hatta idrar testi bile sırf bu yüzden çift çizgi çıkarmış öyle olmaktan korkuyodum sabah testten sonra ii bari dedim

bazen hani hamileliği çok isteyenler olurmuş ya aslında değil olurlarmış hatta idrar testi bile sırf bu yüzden çift çizgi çıkarmış öyle olmaktan korkuyodum sabah testten sonra ii bari dedim

allah korusun cnm ya sadece cok istediğin zamanlarda psikolojik olarakta adet sekebilio bence kafana takma sıcak duş al ve yürüyüş yap rahatlatır adet olursun

kızlar durumum uzun ama yorum bekliyorum siz gelmeden kızlarala konuşmuştuk

canım bende enfeksiyon için fitil kullanmıştım fitilden değil ama enfeksiyondan dolayı gecikme yaşamıştım seninkide öyle olabilir yani yada eşin korunuyorsa eğer hamile kalabilirsinde çünkü ben hiç prezarvatiflere güvenmiyorum görümceminki patlamış hamile kalmış arkadaşımında dışarı sızmış öyle kalmış yani ben hiç güvenmiyorum onlara

allah korusun cnm ya sadece cok istediğin zamanlarda psikolojik olarakta adet sekebilio bence kafana takma sıcak duş al ve yürüyüş yap rahatlatır adet olursun

dün duş aldım acaba olur muyum diye hala yok kızlar diyim ben bu pek hayra alamet görünmüyo hayatımda bir kere geciktim hamile çıktım buda ikinci korunuyorum üstelik ve çok korkuyorum eşimede söyleyemiyorum sıkıldığı için bu konulardan iyi ki varsınız canlarım hiç sıkılmadan bıkmadan bir aradayız ne güzel sağolun hepiniz Allah ne muradınız varsa versin

kızlar bu arada ben hala kahvaltı yapmadım canım bişey istemiyordu ama şimdi bayılcam açlıktan cokacimcoook yemek molası veriyorum dönücem 5-10dkya kadar

merhaba arkadalarolumunekankayizsmilebenim durum hala aynı kahverengi akıntım var 2 gündür yarın doktora gitcem

canım biz hep geri çekilme ile korunuoruz prezervatif bile değil ama eminim hamile değilim çünkü onunda hiç belirtisi yok bi tek 13 haziranda ilişki esnasında sağ kasıklta batma oldu ondan sonra hep oldu ama son 1 hafta yok o batmada anlayamadım hafta içine kadar olamazsam doktora gidiyim barii zaten enfeksiyon bitmişmi diye kontrolum var onuda sorarım hem ha bu ara hesapladım 13 haziran tam yumurtlama günüme denk gelmiş
hamile olsam azda olsa silik çıkardı idrar testi hiç bir şey yok testte

Son düzenleme:
evt arkadsım günüm geçti.test yaptım ama çıkmadı.neden kahverengi akıntı gelir peki 2 gündür hemde.

canım valla benim adet olmadan hep 3 gün önce kahve lekem gelirdi (bu ay gelmedi nedenini bilmiyorum)
bidde düşük yaptım hamileymişim o zamanda kahve lekm gelmişti
peki testte hafif dahi olsada hiç bi çizgi yok muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…