Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

efnanim senin başka çocuğun var mıydı? yoksa olursa ilk mi olacak? canım inş bizde en kısa zamanda böyle güzel bir haberi duyarız :) iki çizgiyi görürüz inşşşş

Bethesna senİnde gazın varmı mİde yanman falan varmı bİde uyku halsİzlİk gİbİ Şeyler

vallaha kızlar ne yalan söleyeyim şu bir haftadır öğleye kadar uyuyorrdum.ve bugün midemde acayıp yanma oluştu.uykusuzluk ghallerim vardı hep uyumak istiyordum .halen daha öleyim:)başım dönyodu.gözüm kararyodu çok sık değil ama ara ara.

canım benim bi 10 gündür inanılmaz derece göğüs ağrım(öyleki yüzüstü yatamıyorum) ve gaz sıkıntım var. ama uykusuzluk ve halsizlik yok. sadece iki gece önce tansiyonum düştü göz kararması oldu ama ayran içtim geçti bir daha da olmadı.

evet ayrıca göğüslerim ağrıyodu.hızlı yürüken merdiven çıkarken inerken hızlı bir şekilde felan ağrıyodu.

efnanim senin başka çocuğun var mıydı? yoksa olursa ilk mi olacak? canım inş bizde en kısa zamanda böyle güzel bir haberi duyarız :) iki çizgiyi görürüz inşşşş

CANIM BEN 1.5 AY ÖNCE DÜŞÜK YAPTIM HİÇ BEBEĞİM YOK TEST YAPMIŞTIM ÇOK SİLİK ÇIKTI ANLAMADIM TABİİ ACEMİYDİM KANTESTİ YAPTIRDIM ÖĞRENDİM 1 HAFTA SONRADA KAYBETTİM

CANIM BELİRTİLERDE UYGUN HAMİŞ OLABİLİRSİN

BENİMDE DÜŞÜK YAPTIĞIM BEBİŞİMDE ADET BELİRTİLERİM VARDI AMA FARKLI OLARAK MİDE YANMASI AĞZIMDAN ACI SU GELİYODU AŞIRI GAZIM VARDI TAM ÇIKARAK DERKEN YİNE İÇERİ KAÇIYODU kaydirigubbakcemile3 BİDE ÇOK HALSİZDİM EŞİM BİŞİ İSTEDİĞİNDE KOŞARDIM O ZAMAN YAAA SEN YAP DEMEYE BAŞLAMIŞTIM VE ÇOK UYUYODUM BU SAATLERRDE YATSAM ÖĞLE 2 3 GİBİ KALKIYODUM ODA ZORAKİİİ

canım benim geçmiş olsun. şimdi de bildiğim kadarıyla adet oldun. dilerim allahtan bundan sonraki ilk denemende hamiş kalırsın... bizimde bebeklerimiz gelsin artık :)

canım benim geçmiş olsun. şimdi de bildiğim kadarıyla adet oldun. dilerim allahtan bundan sonraki ilk denemende hamiş kalırsın... bizimde bebeklerimiz gelsin artık :)

EVET CANIM AMA KORUNUYORUM ŞİMDİ MECBUREN DÜŞÜK OLUNCA BU AY BAŞLICAKTIM AMA UMREYE GİDİCEM İNŞALLH EŞİMDEN AYRIYIM BU ARA TEMMUZ VE AĞUstos ta inşallah eylülde başlıcaz gidişat onu gösteriyoo

canımm yarın görüşelim olurmuu eşimde yatacak birazdan gitmem lazım sende çok üzme kendini valla korunmasız günlerimi arıyorum biran önce bebişim olsun istiyorum hele ilki düşük olunca daha çok istiyo insan benim düşen bebişim 2. ay denememizde olmuştu baktın seninde olmadı yumurtlamayı takibe al daha ii olur o zaman

bethesna ve canım kan testi için acele etme hiçbi zaman unutma bu dediğimi baktın adetin geçti idrar testi pozitif çıktı ozaman yaptır kan testini

benim ilk denemeydi canım. ve olursa inş ilk çocuk olacak evet. yumurtlama günüm 11-16 haziran arasıydı. aynın 30 u ise adet tarihim. inş kırmızı görmem dediğim :)

benim ilk denemeydi canım. ve olursa inş ilk çocuk olacak evet. yumurtlama günüm 11-16 haziran arasıydı. aynın 30 u ise adet tarihim. inş kırmızı görmem dediğim :)

canım eğer 16sında tuttuysa bebk 14 gü n sonra idrar testi pozitif çıkar geç döllenme olmadıysa tabii yaniii ayın 30unda sonucun kesin çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…