Bethesna senİnde gazın varmı mİde yanman falan varmı bİde uyku halsİzlİk gİbİ Şeyler
Yaaa aysena 2. BebİŞİnn olucak demek ne gÜsel rabbİm bozmasın İnŞallah hayırlı evlat olsun İnŞallah
canım benim bi 10 gündür inanılmaz derece göğüs ağrım(öyleki yüzüstü yatamıyorum) ve gaz sıkıntım var. ama uykusuzluk ve halsizlik yok. sadece iki gece önce tansiyonum düştü göz kararması oldu ama ayran içtim geçti bir daha da olmadı.
efnanim senin başka çocuğun var mıydı? yoksa olursa ilk mi olacak? canım inş bizde en kısa zamanda böyle güzel bir haberi duyarız :) iki çizgiyi görürüz inşşşş
vallaha kızlar ne yalan söleyeyim şu bir haftadır öğleye kadar uyuyorrdum.ve bugün midemde acayıp yanma oluştu.uykusuzluk ghallerim vardı hep uyumak istiyordum .halen daha öleyim:)başım dönyodu.gözüm kararyodu çok sık değil ama ara ara.
canım benim bi 10 gündür inanılmaz derece göğüs ağrım(öyleki yüzüstü yatamıyorum) ve gaz sıkıntım var. ama uykusuzluk ve halsizlik yok. sadece iki gece önce tansiyonum düştü göz kararması oldu ama ayran içtim geçti bir daha da olmadı.
kızlar ben çıkıyorumm.hepinize tatlı rüyalar canımmm.hayırlı geceler..
canım benim geçmiş olsun. şimdi de bildiğim kadarıyla adet oldun. dilerim allahtan bundan sonraki ilk denemende hamiş kalırsın... bizimde bebeklerimiz gelsin artık :)
benim ilk denemeydi canım. ve olursa inş ilk çocuk olacak evet. yumurtlama günüm 11-16 haziran arasıydı. aynın 30 u ise adet tarihim. inş kırmızı görmem dediğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?