- Konu Sahibi CallCenter
-
mektubumla ben 14 şubatta test yapıcaz galıba 2 gun gecmış olcak ama ınş sonuç alırız ecz testte kesın sonuç 10.gun alınıyor ama.mektubumunda adet tarıhı duzenlıymış benımde bakalım ne olcak
Valla ben bu hamilelik konusunda kararsızım. geçen ay bir gün korunmadım ama hamile kalmadım. bu ayda bir gün korunmadım bundan sonrası için kararsızım. bir gün olsun diyorum bir gün olmasın. Bu kafayla ne yapacağım bilmiyorum. Hatta bu konuyla ilgili bir konuda açmıştım ama yorum yazan olmadı maalesefBir karar veremeden hamile kalacağım bu gidişleakannehir
Benim 13 şubatta olmam lazım. En geç 14 şubat. Bir gün oynadı bu zamana kadar. Genelde de sabah oldum hep. Eğer 14 ünün akşamına kadar olmazsam. Hamile miyim diye şüphelenirim. Eğer sabahta kalktığım zaman kırmızıları görmezsem yine bir ümit şüphelenirim hamile miyim diye. Ama kızlar benim karnım, kasıklarımda sancı var, gazım var. Ben üşütmeden sanıyorum. Stres yapıyorumdur belkide içimden.
klava:
mrb ,
bz bu ay düşünmeye karar verdik.daha adetime 1 hafta var ama ben sürekli wc gitmekten bir hal oldum.göğüs uçlarımda da sızı var .şu tarih gelse de ben de rahatlasam artık
Valla ben bu hamilelik konusunda kararsızım. geçen ay bir gün korunmadım ama hamile kalmadım. bu ayda bir gün korunmadım bundan sonrası için kararsızım. bir gün olsun diyorum bir gün olmasın. Bu kafayla ne yapacağım bilmiyorum. Hatta bu konuyla ilgili bir konuda açmıştım ama yorum yazan olmadı maalesefBir karar veremeden hamile kalacağım bu gidişleakannehir[/QUO
canım kararsızlıgının mutlaka bır nedenı vardır once bunu çoz bence sonra daha sağlıklı düşünürsün
ben stres etmiyorum çünkü daha yeni karar verdik olmaz sa bir daha ki aya olur inş.
Benim 13 şubatta olmam lazım. En geç 14 şubat. Bir gün oynadı bu zamana kadar. Genelde de sabah oldum hep. Eğer 14 ünün akşamına kadar olmazsam. Hamile miyim diye şüphelenirim. Eğer sabahta kalktığım zaman kırmızıları görmezsem yine bir ümit şüphelenirim hamile miyim diye. Ama kızlar benim karnım, kasıklarımda sancı var, gazım var. Ben üşütmeden sanıyorum. Stres yapıyorumdur belkide içimden.
klava:
selam kızlaolumunekankayizsmiler bende bebek istiyorum yaa 8 aylık evliyiz umarım bu ay olur yaa :çok üzgünüm:
Valla ben bu hamilelik konusunda kararsızım. geçen ay bir gün korunmadım ama hamile kalmadım. bu ayda bir gün korunmadım bundan sonrası için kararsızım. bir gün olsun diyorum bir gün olmasın. Bu kafayla ne yapacağım bilmiyorum. Hatta bu konuyla ilgili bir konuda açmıştım ama yorum yazan olmadı maalesefBir karar veremeden hamile kalacağım bu gidişleakannehir
eminmisin canım üşütmeden olduğundan belkide anne olacaksın: olumlu düşünmemiz lazımki olumlu sonuçlar alalım: hamilelik belirtilerini yaşıyor gibisin: ben şüpheleniyorum .
koskoca 1 ay 1 günmü korunmadın? bence en sağlıklısı kesin bebk istiyorum ve anne olmaya hazırım demek: karar vermeden bence bu iş olmamlı canım.
arkadaşlar merhaba bende siteye yeni üyeyim bende hamiş olmayı çoook istiyorumzemuszemus adetime 9 gün var ama 3 gündür sağ kasığımda ağrı var ara ara yokluyo incelemelerime göre kasık ağrısı hamileliğe işaretmiş öyle diyo arkadaşlar bakalım bekliyoruz. sigara içiyordum 1 ay önce tamamen bıraktım şuan için tek yaptığım iyilik bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?