Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Kızlar siz Rubella IgM ve IgG testlerini yaptırdınız mı?
Hamilelik öncesi yapılan testler arasındaymış.Rubella kızamıkçık için yapılan testmiş: negatif olunca kızamıkçık virüsüne bağışıklık olmuyormuş vücutta gebelikte ortaya çıkmasın diye aşı yapılıyormuş galiba.

Benim 13 şubatta olmam lazım. En geç 14 şubat. Bir gün oynadı bu zamana kadar. Genelde de sabah oldum hep. Eğer 14 ünün akşamına kadar olmazsam. Hamile miyim diye şüphelenirim. Eğer sabahta kalktığım zaman kırmızıları görmezsem yine bir ümit şüphelenirim hamile miyim diye. Ama kızlar benim karnım, kasıklarımda sancı var, gazım var. Ben üşütmeden sanıyorum. Stres yapıyorumdur belkide içimden.

klava:

Valla ben bu hamilelik konusunda kararsızım. geçen ay bir gün korunmadım ama hamile kalmadım. bu ayda bir gün korunmadım bundan sonrası için kararsızım. bir gün olsun diyorum bir gün olmasın. Bu kafayla ne yapacağım bilmiyorum. Hatta bu konuyla ilgili bir konuda açmıştım ama yorum yazan olmadı maalesef Bir karar veremeden hamile kalacağım bu gidişleakannehir

mrb ,
bz bu ay düşünmeye karar verdik.daha adetime 1 hafta var ama ben sürekli wc gitmekten bir hal oldum.göğüs uçlarımda da sızı var .şu tarih gelse de ben de rahatlasam artık

canım karasızlığınn mutlaka nedenleri vardır.önemli olan kafanda ki sorulara cevap bulabilmen.ta bi eşinin tavrrı da bu konuda önemli;çünkü bebek sadece senin olmayacak.

benımde aynı işte 12 olmazsa enson ayın14 ü oluyor hiç şaşmadı bugune kadar.benim gecen ay kasıklarımda sancı oluyordu rgl çok az kalmıştı dr aradım yumurtlaman gec başlamıştır eger çok ağrın oluyorsa mınoset iç eşinle ilişkıye gırın demştı gun aşrı. gunun gecınce test yap demştı ama bı sey olmadı

sitede takip ettiğim kadarıyla stres bebek oluşumunu tamamen olumsuz etkiliyor.onun için akışına bırakmak en doğrusu diye düşünüyorum

selam kızlaolumunekankayizsmiler bende bebek istiyorum yaa 8 aylık evliyiz umarım bu ay olur yaa :çok üzgünüm:

eminmisin canım üşütmeden olduğundan belkide anne olacaksın: olumlu düşünmemiz lazımki olumlu sonuçlar alalım: hamilelik belirtilerini yaşıyor gibisin: ben şüpheleniyorum .

koskoca 1 ay 1 günmü korunmadın? bence en sağlıklısı kesin bebk istiyorum ve anne olmaya hazırım demek: karar vermeden bence bu iş olmamlı canım.

Kızlar siteden baktım: bir arkadaş Meryem suresini okuyun muhakkak diyor: hamile kalmış: dualarım sizinle inş hepimiz en kısa sürede hamile kalırız.

eminmisin canım üşütmeden olduğundan belkide anne olacaksın: olumlu düşünmemiz lazımki olumlu sonuçlar alalım: hamilelik belirtilerini yaşıyor gibisin: ben şüpheleniyorum .

İnş. hamilelikten oluyordur. Ayy günüm yaklaştıkça içimde bir heyecan oluyor sanki. Ama kendimi kaptırmamam lazım.

arkadaşlar merhaba bende siteye yeni üyeyim bende hamiş olmayı çoook istiyorumzemuszemus adetime 9 gün var ama 3 gündür sağ kasığımda ağrı var ara ara yokluyo incelemelerime göre kasık ağrısı hamileliğe işaretmiş öyle diyo arkadaşlar bakalım bekliyoruz. sigara içiyordum 1 ay önce tamamen bıraktım şuan için tek yaptığım iyilik bu.

Ben nasıl bırakacağım bu sigarayayı ya:sinifsinif: sen günde ne kadar içiyordun ve kaç zamandır içiyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…